EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mouratoglou, sfasiat din cauza lui Halep: detaliile unui scandal monstru, ajuns in presa mondiala

publicat 2024-01-19 07:00:02 (Adevarul)
Mouratoglou, sfasiat din cauza lui Halep: detaliile unui scandal monstru, ajuns in presa mondiala Organizatorii Australian Open au comis greseala de a-l folosi pe reputatul antrenor francez intr-un material promotional. De aici, a rezultat o "avalansa" de reactii furibunde din partea utilizatorilor retelelor de socializare. ...continuare.

Orasul din Romania care atrage turistii ca un magnet. Ce il face atat de interesant VIDEO

publicat 2024-01-19 07:00:02 (Adevarul)
Orasul din Romania care atrage turistii ca un magnet. Ce il face atat de interesant VIDEO In ultimii ani, Romania a devenit o destinatie tot mai cautata de turistii straini. Peisajele superbe, cladirile istorice, precum si mancarea traditionala sunt doar cateva dintre elementele care reusesc sa atraga tot mai multi vizitatori. ...continuare.

FC Sevilla a castigat procesul impotriva unui jucator 'cu kilograme in plus'

publicat 2024-01-19 06:45:03 (Bursa)
FC Sevilla a castigat procesul impotriva unui jucator 'cu kilograme in plus' FC Sevilla a castigat un proces impotriva unui fost jucator la cea mai inalta instanta sportiva, care a decis ca a fost justificata rezilierea contractului fundasului Joris Gnagnon pentru ca avea in mod constant kilograme in plus dupa pandemia COVID-19, a anuntat joi clubul spaniol, potrivit AP. ...continuare.

Cat de "verde" este energia verde. Un universitar specializat in Mediu explica ipocriziile din spatele tehnologiei

publicat 2024-01-19 06:45:02 (Adevarul)
Cat de verde este energia verde. Un universitar specializat in Mediu explica ipocriziile din spatele tehnologiei Mineritul este una din cele mai mari ipocrizii ale Europei, care a inchis minele pentru a nu polua, dar aduce metale care sunt exploatate rudimentar cu tehnologie poluanta din Africa sau China. Toate dispozitivele cu ecran, turbinele eoliene sau bateriile masinilor necesita aceste metale rare. ...continuare.

Coreea de Nord testeaza sistemul de arme nucleare subacvatice Haeil-5-23

publicat 2024-01-19 06:45:02 (Adevarul)
Coreea de Nord testeaza sistemul de arme nucleare subacvatice Haeil-5-23 Testul a fost efectuat ca raspuns la exercitiile Statelor Unite, Japoniei si Coreei de Sud, relateaza KCNA. ...continuare.

ONG-urile nu mai raman fara sponsorizari de la firme

publicat 2024-01-19 06:45:02 (Adevarul)
ONG-urile nu mai raman fara sponsorizari de la firme In pachetul de masuri fiscale care au intrat in vigoare de la data de 1 ianuarie 2024, Guvernul a recis sa renunte la prevederile legale care lasau ONG-urile fara sponsorizari de la firme. ...continuare.

Motocicletele electrice ale momentului: Care e cea mai rapida, cine are autonomia cea mai mare

publicat 2024-01-19 06:30:07 (Jurnalul-National)
Motocicletele electrice ale momentului: Care e cea mai rapida, cine are autonomia cea mai mare Pentru un motociclist nimic nu se compara cu sentimentul de libertate pe care ti-l da mersul pe doua roti. Poate sunetul de la esapament si mirosul specific de benzina. Sunt componentele care ridica placerea unei curse. Din pacate, cele doua vor disparea in curand pentru ca electrificarea vine si in segmentul moto, chiar daca e primita si cu mai mare reticenta decat in lumea auto. ...continuare.

Cum a investit banii si ce avere are romanul care a castigat un milion de lire la loterie in Irlanda

publicat 2024-01-19 06:30:02 (Adevarul)
Cum a investit banii si ce avere are romanul care a castigat un milion de lire la loterie in Irlanda Viata bacauanului Gabriel Casaneanu s-a schimbat brusc in 1999, cand era barman intr-un club din Irlanda si a jucat o lira la loto, cu care a castigat 1,1 milioane de lire irlandeze (aproximativ 1,4 milioane de euro). ...continuare.

Scriitorul roman de Cartea Recordurilor. A calatorit in 114 tari si a scris 33 de carti despre ele

publicat 2024-01-19 06:30:02 (Adevarul)
Scriitorul roman de Cartea Recordurilor. A calatorit in 114 tari si a scris 33 de carti despre ele Scriitorul bacauan Doru Ciucescu (77 de ani) este cel mai prolific scriitor-calator, nu doar din literatura romana, ci si din literatura universala, care a vizitat sapte continente ...continuare.

Preturile au crescut peste tot. Dar sunt solutii

publicat 2024-01-19 06:15:09 (Jurnalul-National)
Preturile au crescut peste tot. Dar sunt solutii Dragii mei cu Jurnalul sub brat. Asa cum era de asteptat am primit multe mesaje. Oameni care s-au straduit sa ne explice paradoxul preturilor mari in aceeasi lumina cu cheltuielile uriase facute de populatie si aglomeratia de nedescris de pe sosele, in conditiile in care combustibilul este mai scump si mai scump pe zi ce trece. Vorbesc oamenii despre evaziune fiscala generalizata, in toate tarile lumii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.