EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primaria Municipiului Bucuresti, sanctionata contraventional de catre politistii locali ai Sectorului 4

publicat 2024-01-23 14:00:03 (Antena3)
Primaria Municipiului Bucuresti, sanctionata contraventional de catre politistii locali ai Sectorului 4 Politistii locali din Sectorul 4 au aplicat doua amenzi pentru Primaria Municipiului Bucuresti, dupa ce institutia condusa de Nicusor Dan a "uitat" sa indeparteze zapada si gheata din parcuri. ...continuare.

Experienta unor voluntari romani in interventii de urgenta la cea mai importanta cazarma din Franta VIDEO

publicat 2024-01-23 14:00:02 (Adevarul)
Experienta unor voluntari romani in interventii de urgenta la cea mai importanta cazarma din Franta VIDEO Mai multi aradeni care fac parte din Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Olari, judetul Arad, au vizitat una dintre cele mai importante cazarme din Franta. ...continuare.

25 de antreprenori romani vor fi selectati anul acesta in cadrul Venture Accel - programul de accelerare pentru start-up-uri, cunoscut sub numele de Commons Accel. "Antreprenorii vor asimila cunostintele si competentele necesare pentru o crestere accelerata si vor primi pana la sfarsitul lui 2024, resursele si suportul necesar ridicarii unei runde de investitii"

publicat 2024-01-23 13:45:19 (Ziarul-Financiar)
25 de antreprenori romani vor fi selectati anul acesta in cadrul Venture Accel - programul de accelerare pentru start-up-uri, cunoscut sub numele de Commons Accel. Antreprenorii vor asimila cunostintele si competentele necesare pentru o crestere accelerata si vor primi pana la sfarsitul lui 2024, resursele si suportul necesar ridicarii unei runde de investitii Autor: Alexandra Cepareanu Venture Accel - programul de accelerare pentru start-up-uri cunoscut sub numele de Commons Accel, fondat in 2019 de Matei Dumitrescu - anunta deschiderea inscrierilor in cohorta cu numarul 10, au transmis reprezentantii printr-un comunicat. Pentru aceasta editie din acest an - care este si una aniversara - echipa Institutului de Excelenta in Antreprenoriat (IdEA) va selecta 25 de antreprenori romani, care timp de trei luni vor asimila cunostintele si competentele... ...continuare.

Sanofi va cumpara o companie de biotehnologie pentru 2,2 miliarde de dolari in cadrul unei campanii de inovare

publicat 2024-01-23 13:45:19 (Ziarul-Financiar)
Sanofi va cumpara o companie de biotehnologie pentru 2,2 miliarde de dolari in cadrul unei campanii de inovare Autor: Andrei Serbanescu Sanofi a acceptat sa cumpere firma bioteh americana Inhibrx Inc. pentru suma de 2,2 miliarde de dolari, oferindu-i producatorului francez de medicamente posibilitatea elabararii unei terapii pentru o tulburare genetica care afecteaza plamanii si ficatul, scrie Bloomberg. ...continuare.

Florin Visa, expert cu 24 de ani de experienta in investitii private equity, venture capital, M&A si corporate finance in Europa Centrala si de Est, devine partener al fondului de investitii Early Game Ventures si pregateste lansarea celui de-al doilea fond EGV

publicat 2024-01-23 13:45:19 (Ziarul-Financiar)
Florin Visa, expert cu 24 de ani de experienta in investitii private equity, venture capital, M&A si corporate finance in Europa Centrala si de Est, devine partener al fondului de investitii Early Game Ventures si pregateste lansarea celui de-al doilea fond EGV Florin Visa Fondul de investitii Early Game Ventures (EGV) l-a cooptat ca partener pe Florin Visa, expert cu 24 de ani de experienta in investitii private equity, venture capital, M&A si corporate finance in Europa Centrala si de Est, au transmis reprezentantii EGV printr-un comunicat. Alaturi de Cristian Munteanu (managing partner) si Dan Calugareanu (partner), Florin Visa pregateste deja lansarea celui de-al doilea fond EGV. ...continuare.

Operatiune DGA: Ofiter de politie judiciara sustinator al gruparii interlope "Mirza"

publicat 2024-01-23 13:45:16 (Puterea)
Operatiune DGA: Ofiter de politie judiciara sustinator al gruparii interlope Mirza Un ofiter de politie judiciara din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau se afla in centrul unui scandal de proportii, fiind retinut in urma unei operatiuni desfasurate de Directia Generala Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau. Actiunea vizeaza sustinerea acordata membrilor Gruparii "Mirza" din municipiul Onesti, iar ofiterul este cercetat pentru favorizarea faptuitorului si fals […]The post Operatiune DGA: Ofiter de politie judiciara sustinator al gruparii... ...continuare.

Escrocherie de un milion de euro la Ploiesti. Cum se vindea acelasi apartament catre mai multi cumparatori

publicat 2024-01-23 13:45:15 (ProTV)
Escrocherie de un milion de euro la Ploiesti. Cum se vindea acelasi apartament catre mai multi cumparatori Autoritatile ancheteaza un prejudiciu de peste un milion de euro si au banuiala ca multe persoane implicate într-un proiect de dezvoltare imobiliara din Ploiesti si-ar fi înselat clientii.   ...continuare.

Politist din Bacau, arestat dupa ce a falsificat ani de zile probe pentru a-i scapa pe interlopii Mirza de dosare penale

publicat 2024-01-23 13:45:15 (ProTV)
Politist din Bacau, arestat dupa ce a falsificat ani de zile probe pentru a-i scapa pe interlopii Mirza de dosare penale Un politist de la Inspectoratul de Politie Judeteana Bacau este acuzat de procurori ca ar fi falsificat probe în dosare penale ca sa ajute un grup interlop sa scape nepedepsit. Respectivul a fost arestat preventiv, împreuna cu alti trei indivizi.   ...continuare.

Elon Musk viziteaza lagarul Auschwitz-Birkenau inaintea Zilei Holocaustului

publicat 2024-01-23 13:45:15 (ProTV)
Elon Musk viziteaza lagarul Auschwitz-Birkenau inaintea Zilei Holocaustului Miliardarul american Elon Musk a vizitat fostul lagar nazist Auschwitz-Birkenau. ...continuare.

Un adolescent din Iasi a fost filmat in timp ce arunca in sant un barbat de 69 de ani. Politia s-a autosesizat

publicat 2024-01-23 13:45:15 (ProTV)
Un adolescent din Iasi a fost filmat in timp ce arunca in sant un barbat de 69 de ani. Politia s-a autosesizat Gest revoltator al unui adolescent din judetul Iasi! Baiatul a fost filmat în timp arunca în sant un barbat de 69 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.