EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mai letala decat COVID-19 – Boala X, pericolul deocamdata invizibil

publicat 2024-01-19 19:30:20 (Puterea)
Mai letala decat COVID-19 – Boala X, pericolul deocamdata invizibil Liderii lumii s-au adunat recent la Forumul Economic Mondial de la Davos pentru a discuta despre o amenintare viitoare cunoscuta sub numele de „Boala X”, un potential agent patogen cu o letalitate de 20 de ori mai mare decat Covid-19. Desi acest virus nu exista inca, expertii se straduiesc sa anticipeze si sa dezvolte planuri […]The post Mai letala decat COVID-19 – Boala X, pericolul deocamdata invizibil appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ultimele noutati de la ministrul Muncii despre venitul minim de incluziune

publicat 2024-01-19 19:30:20 (Puterea)
Ultimele noutati de la ministrul Muncii despre venitul minim de incluziune Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a participat joi, 18 ianuarie, la Bruxelles, la Conferinta Ministeriala privind venitul minim de incluziune. In Romania, reforma privind venitul minim de incluziune are 214.000 de beneficiari. Ministrul Simona Bucura-Oprescu a subliniat ca Romania sprijina persoanele si familiile aflate in dificultate si actioneaza pentru ca acestea sa se […]The post Ultimele noutati de la ministrul Muncii despre venitul minim de... ...continuare.

Parlamentul European ameninta cu o actiune in instanta in legatura cu miliardele de euro pentru Ungaria

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Parlamentul European ameninta cu o actiune in instanta in legatura cu miliardele de euro pentru Ungaria Parlamentul European avertizeaza ca ar putea actiona în instanta împotriva Comisiei Europene, din cauza deblocarii a miliarde de euro din fonduri europene pentru Ungaria. ...continuare.

Un nou incident cu un avion Boeing. O aeronava cargo a companiei Atlas Air a aterizat de urgenta dupa un incendiu la motor

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Un nou incident cu un avion Boeing. O aeronava cargo a companiei Atlas Air a aterizat de urgenta dupa un incendiu la motor Un avion cargo Boeing 747-8 al companiei aeriene Atlas Air, cu 5 membri ai echipajului la bord, a aterizat de urgenta pe Aeroportul International Miami (MIA), joi seara, dupa ce s-a confruntat cu o defectiune a motorului la scurt timp dupa decolare. ...continuare.

Romanii mananca din ce in ce mai mult si mai prost. Cate calorii a ajuns sa consume un adult in fiecare zi

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Romanii mananca din ce in ce mai mult si mai prost. Cate calorii a ajuns sa consume un adult in fiecare zi Oamenii manânca tot mai putine legume proaspete, citrice si preparate din peste, dar mai multe grasimi vegetale, zahar, patiserie si carne de porc. Multi nu doar ca fac frecvent alegeri slab nutritive, dar se si supraalimenteaza.   ...continuare.

Premiera nationala la Calarasi, unde va circula primul autobuz pe sosea si pe apa. Ii va duce pe calatori in Bulgaria

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Premiera nationala la Calarasi, unde va circula primul autobuz pe sosea si pe apa. Ii va duce pe calatori in Bulgaria Judetul Calarasi se mândreste cu primul autobuz care circula si pe sosea si pe apa. ...continuare.

OUG pregatita de Guvern: Fermierii vor putea sa-si amane ratele la credite cel mult pana la finele acestui an

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
OUG pregatita de Guvern: Fermierii vor putea sa-si amane ratele la credite cel mult pana la finele acestui an Fermierii vor putea sa-si amâne ratele la credite cel mult pâna la finele acestui an, potrivit unei ordonante de urgenta pregatita de guvern.   ...continuare.

Revolta la o scoala din Bucuresti, unde un elev de 7 ani isi terorizeaza colegii, iar parintii nu pot face nimic

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Revolta la o scoala din Bucuresti, unde un elev de 7 ani isi terorizeaza colegii, iar parintii nu pot face nimic Este revolta la o scoala din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multi parinti au reclamat la politie faptul ca un elev de 7 ani le terorizeaza copiii. ...continuare.

Romanii vor fi si mai saraci in 2024. Avem cele mai mici preturi, dar si cea mai scazuta putere de cumparare

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Romanii vor fi si mai saraci in 2024. Avem cele mai mici preturi, dar si cea mai scazuta putere de cumparare Desi avem printre cele mai mici preturi pentru bunuri si servicii din Uniune, potrivit Eurostat, puterea noastra de cumparare este scazuta.   ...continuare.

Accident teribil in Brasov. O persoana a murit, o alta se afla in stop cardio-respirator si alte cinci au fost ranite

publicat 2024-01-19 19:30:19 (ProTV)
Accident teribil in Brasov. O persoana a murit, o alta se afla in stop cardio-respirator si alte cinci au fost ranite O persoana a murit, o alta se afla în stop cardio-respirator, fiind supusa manevrelor de resuscitare, iar alte cinci au fost ranite, vineri seara, într-un accident produs pe DN 1S, în judetul Brasov, în care au fost implicate trei autoturisme. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.