EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Finul lui Ionel Arsene, Gheorghe Vlasie zis Ginel, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala de peste 90.000 de euro

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Finul lui Ionel Arsene, Gheorghe Vlasie zis Ginel, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala de peste 90.000 de euro Tribunalul Neamt a decis pedeapsa in prima instanta, iar motivarea arata implicarea intr-o schema evazionista cu un excavator majorat artificial in scopul deducerii TVA si reducerii bazei impozabile. Gheorghe Vlasie, cunoscut si sub numele de Ginel si finul fostului baron PSD de Neamt, Ionel Arsene, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune […]The post Finul lui Ionel Arsene, Gheorghe Vlasie zis Ginel, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala de peste... ...continuare.

Sucevean luat la bataie de interlopii lui Simion VIDEO

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Sucevean luat la bataie de interlopii lui Simion VIDEO Un video socant surprinde momentul in care liderul AUR, George Simion, bruscheaza un sucevean la un protest organizat in oras, escaladand ulterior intr-o confruntare fizica cu interlopii locali care sunt membrii AUR. Un protest organizat la Suceava de catre AUR a luat o turnura violenta, dupa ce liderul partidului, George Simion, a fost implicat intr-un […]The post Sucevean luat la bataie de interlopii lui Simion VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Autoritatea pentru Reforma Feroviara da 4 miliarde lei pe rame electrice de la polonezi

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Autoritatea pentru Reforma Feroviara da 4 miliarde lei pe  rame electrice de la polonezi Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) cumpara de la producatorul polonez de material rulant Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz Spolka Akcyjna (PESA) 62 de rame electrice regionale (RE-R), valoarea contractului fiind estimata la aproximativ 4 miliarde lei, fara TVA. Contractul ARF va fi semnat, marti, la sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) in prezenta ministrului de resort, […]The post Autoritatea pentru Reforma Feroviara da 4 miliarde lei pe rame electrice de... ...continuare.

O copila de 12 ani a fost agresata in timp ce dormea de un barbat care a urcat cu scara pana la etaj si a intrat pe geam

publicat 2024-01-30 09:45:10 (ProTV)
O copila de 12 ani a fost agresata in timp ce dormea de un barbat care a urcat cu scara pana la etaj si a intrat pe geam O fata de 12 ani din Marea Britanie a fost agresata sexual în timp ce dormea, de catre un barbat care a intrat în casa pe o fereastra de la primul etaj al casei.   ...continuare.

O femeie a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost atacata de rechin in Australia. "Osul era rupt"

publicat 2024-01-30 09:45:10 (ProTV)
O femeie a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost atacata de rechin in Australia. Osul era rupt O femeie a fost ranita grav dupa ce a fost atacata de un rechin, în Australia. Ea a ajuns la spital în stare stabila.   ...continuare.

Cruce rosie in calendarul ortodox. Mari sfinti pomeniti astazi

publicat 2024-01-30 09:45:09 (Money.ro)
Cruce rosie in calendarul ortodox. Mari sfinti pomeniti astazi in data de 30 ianuarie, Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. Potrivit Calendar Ortodox 2024, pomenirea fiecaruia dintre ei se face pentru Sfantul Vasile la 1 ianuarie, pentru Sfantul Grigorie Teologul la 25 ianuarie, iar pentru Sfantul Ioan Gura de Aur la 13 noiembrie si la […]Articolul Cruce rosie in calendarul ortodox. Mari sfinti pomeniti astazi apare prima data in Money. ...continuare.

Un barbat a murit pe A1 Bucuresti- Pitesti, dupa ce masina sub care lucra a cazut peste el

publicat 2024-01-30 09:45:09 (Mediafax)
Un barbat a murit pe A1 Bucuresti- Pitesti, dupa ce masina sub care lucra a cazut peste el "Un barbat, in varsta de 68 de ani si-a pierdut viata, in aceasta dimineata in urma unui eveniment produs pe A1 Bucuresti- Pitesti, km 27, pe sensul de mers spre capitala. Cel mai probabil, barbatul efectua lucrari la masina personala, in momentul in care a fost surprins sub aceasta", anunta ISU Giurgiu. ...continuare.

Ce diferenta de varsta e intre Anamaria Prodan si Ronald Gavril: "Nu intelegeam cum eu sa fiu cu un barbat mai tanar"

publicat 2024-01-30 09:45:08 (Libertatea)
Ce diferenta de varsta e intre Anamaria Prodan si Ronald Gavril: Nu intelegeam cum eu sa fiu cu un barbat mai tanar Anamaria Prodan si Ronald Gavril formeaza un cuplu de cateva luni de zile. La inceput, cei doi au fost foarte buni prieteni, iar apoi s-au apropiat si au devenit iubiti, dupa cum a povestit impresara in emisiunea „Xtra Night Show”. Luni de zile Anamaria Prodan si-a ascuns iubitul, pana in decembrie, in America, cand s-a […] ...continuare.

A doua zi de blocaje pe autostrazile din jurul Parisului. Premierul Gabriel Attal, asteptat sa anunte noi masuri dupa discutiile de luni cu agricultorii

publicat 2024-01-30 09:45:08 (Libertatea)
A doua zi de blocaje pe autostrazile din jurul Parisului. Premierul Gabriel Attal, asteptat sa anunte noi masuri dupa discutiile de luni cu agricultorii Agricultorii francezi au inceput marti, 30 ianuarie, a doua zi de blocaje pe rutele strategice din jurul Parisului. Premierul Gabriel Attal este asteptat sa anunte noi masuri dupa ce luni a avut o intalnire cu reprezentantii fermierilor, relateaza publicatiile franceze Le Monde, Le Figaro si Le Parisien. Pe autostrazile A1, A4, A6 si A13 din […] ...continuare.

De ce sa nu-ti hranesti cainele cu oase

publicat 2024-01-30 09:45:08 (Jurnalul-National)
De ce sa nu-ti hranesti cainele cu oase Desi oasele sunt preferate de caini, exista mai multe motive pentru care nu este bine sa-i hranim cu ele. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.