EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un nou val de concedieri la companiile americane, de la Google si Xerox pana la companii mai mici

publicat 2024-01-21 18:00:21 (Mediafax)
Un nou val de concedieri la companiile americane, de la Google si Xerox pana la companii mai mici Gigantul Google a concediat peste 1.000 de oameni, cea mai mare restructurare initiata in ultimul an, restructurarea vizand mai multe echipe - de la cele care gestioneaza produse precum Pixel, Nest sau Fitbit pana la cele de inginerie din jurul unor produse precum Google Assistant, scriu The New York Times, The Information si The Verge. ...continuare.

Muncitorii sezonieri romani i-au speriat pe locuitorii unui orasel spaniol: "De la anumite ore suntem nevoiti sa incuiem usile si evitam sa iesim"

publicat 2024-01-21 18:00:20 (Libertatea)
Muncitorii sezonieri romani i-au speriat pe locuitorii unui orasel spaniol: De la anumite ore suntem nevoiti sa incuiem usile si evitam sa iesim Coexistenta dintre lucratorii sezonieri si localnicii din cartierul San José, din Almendralejo, devine mai tensionata in timpul sezonului recoltei. Multi lucratori sezonieri, majoritatea de nationalitate romana, sunt aratati cu degetul de vecinii care locuiesc in zona, scrie editia de Extremadura a cotidianului El Periodico. Principalele probleme sunt in asa-numitele „Apartamente ale Marchizului”, unde, spun localnicii, […] ...continuare.

Echipa de Salvamontisti din Gorj are un nou membru. Cainele Thor va gasi sub zapada victime surprinse de avalanse

publicat 2024-01-21 18:00:20 (Jurnalul-National)
Echipa de Salvamontisti din Gorj are un nou membru. Cainele Thor va gasi sub zapada victime surprinse de avalanse Cainele va fi antrenat special pentru a gasi sub zapada victime surprinse de avalanse. El va putea sa participe la misiuni abia peste un an. E inca pui si pana atunci va participa la cursuri de dresaj si are de trecut mai multe evaluari. ...continuare.

Preluarea producatorului de aspiratoare iRobot de catre Amazon ar putea fi blocata de UE

publicat 2024-01-21 18:00:20 (Income-Magazine)
Preluarea producatorului de aspiratoare iRobot de catre Amazon ar putea fi blocata de UE Achizitia producatorului de aspiratoare iRobot de catre Amazon,in valoare de 1,4 miliarde de dolari, va fi blocata de autoritatile de reglementare antitrust din UE, au declarat trei persoane familiarizate cu chestiunea, in timp ce autoritatile intaresc controlul asupra acordurilor convenite de companiile Big Tech, transmite Reuters. Gigantul american de vanzare cu amanuntul online a sfidat […] ...continuare.

Cum ne influenteaza culorile starea de spirit. Iata care sunt nuantele care ne aduc buna dispozitie

publicat 2024-01-21 18:00:13 (Click)
Cum ne influenteaza culorile starea de spirit. Iata care sunt nuantele care ne aduc buna dispozitie "O viata colorata", expresia pe care o folosesc majoritatea atunci cand vor sa sublinieze ca cineva duce o viata palpitanta, buna si interesanta. Asadar, putem spune ca au un impact foarte mare asupra starii de spirit culorile, desi nu constientizam adesea acest lucru. Ce nuante ne aduc buna ...continuare.

Cum depasesti depresia de iarna. Cele mai bune sfaturi sa vezi viata mai frumoasa

publicat 2024-01-21 18:00:10 (Click)
Cum depasesti  depresia de iarna. Cele mai bune sfaturi sa vezi viata mai frumoasa Daca te simti trist sau dezamagit in anotimpul friguros, este posibil sa fie vorba despre depresia de iarna, lucru deloc neobisnuit. Din fericire, exista cateva lucruri pe care le poti face ca sa depasesti aceasta tulburare sezoniera. ...continuare.

China, Iran si Rusia, o tripla amenintare: avertisment inainte de alegerile din Marea Britanie

publicat 2024-01-21 18:00:02 (Adevarul)
China, Iran si Rusia, o tripla amenintare: avertisment inainte de alegerile din Marea Britanie Alegerile legislative programate pentru anul acesta in Regatul Unit risca sa fie influentate de actori straini, avertizeaza responsabilul britanic pentru prevenirea si combaterea terorismului. ...continuare.

"Tricolorul calator" trece prin localitati din Muntenia si Moldova pentru a vesti Unirea. Drapelul are 120 de metri FOTO

publicat 2024-01-21 18:00:02 (Adevarul)
Tricolorul calator trece prin localitati din Muntenia si Moldova pentru a vesti Unirea. Drapelul are 120 de metri FOTO Un drapel tricolor, lung de 120 de metri, este purtat prin mai multe localitati din Muntenia si Moldova pentru a marca implinirea a 165 de ani de la "Mica Unire". Pana la 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Romane de la 1859, vor avea loc manifestari in sapte judete. ...continuare.

Mandorlini, concediat cu efect imediat de la CFR: "Il vrem pe Mutu"

publicat 2024-01-21 18:00:02 (Adevarul)
Mandorlini, concediat cu efect imediat de la CFR: Il vrem pe Mutu Clujenii au renuntat la tehnicianul italian dupa prima etapa din 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.