EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare cere Ministerului Sanatatii sa adopte cat mai rapid normele de aplicare a Legii suplimentelor alimentare, care trebuiau publicate de acum doi ani

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Money.ro)
Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare cere Ministerului Sanatatii sa adopte cat mai rapid normele de aplicare a Legii suplimentelor alimentare, care trebuiau publicate de acum doi ani "Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) cere Ministerului Sanatatii sa adopte cat mai repede normele de aplicare a Legii suplimentelor alimentare 56/2021 pentru a clarifica modul de implementare, a inlatura neconcordantele intre prevederile legii si situatia din piata si a elimina piedicile in activitatea operatorilor din acest domeniu si efectele negative asupra consumatorilor", arata patronatul, intr-un comunicat.PRISA atrage atentia ca au trecut mai mult de doi ani... ...continuare.

Sorin Grindeanu, intalnire cu omologul din Kazahstan / S-a discutat despre cooperarea in domeniul transporturilor de marfuri si valorificarea Portului Constanta

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Money.ro)
Sorin Grindeanu, intalnire cu omologul din Kazahstan / S-a discutat despre cooperarea in domeniul transporturilor de marfuri si valorificarea Portului Constanta "Intalnire constructiva cu omologul meu din Republica Kazahstan, Marat Karabayev, aflat intr-o vizita oficiala in Romania! Am discutat despre oportunitatile de cooperare in domeniul transporturilor de marfuri pentru spatiul Romania- Marea Neagra- Regiunea Caucaz- Marea Caspica- Republica Kazahstan, traversat de «Coridorul de Mijloc", care include "Ruta Internationala de Transport Transcaspica (Ruta TITR)»", a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.Acesta anunta ca a... ...continuare.

Burduja, despre memorandumul aprobat de Executiv privind fuziunea Elcen – Termoenergetica: Este nevoie de aceasta fuziune, din cauza problemelor de fiecare zi ale zecilor de mii de bucuresteni care nu au caldura si apa calda

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Money.ro)
Burduja, despre memorandumul aprobat de Executiv privind fuziunea Elcen – Termoenergetica: Este nevoie de aceasta fuziune, din cauza problemelor de fiecare zi ale zecilor de mii de bucuresteni care nu au caldura si apa calda Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a prezentat dupa sedinta de Guvern memorandumul aprobat de Executiv, menit sa realizeze serviciul public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat in Municipiul Bucuresti. "Este o problem care treneaza. De cel putin 10, 15 ani s-a vorbit despre integrarea serviciului de productie, transport, distrubutie, a agentului termic in Bucuresti. Concret, asta inseamna o fuziune intre Elcen, o companie a Ministerului Energiei si Termoenergetica, o... ...continuare.

Bresa de scuritate la Camera Deputatilor – S-au furat 316 docmente, inclusiv copii ale actelor de identitate ale parlamentarilor / Atac cibernetic masiv asupra site-ului DNSC

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Money.ro)
Bresa de scuritate la Camera Deputatilor – S-au furat 316 docmente, inclusiv copii ale actelor de identitate ale parlamentarilor / Atac cibernetic masiv asupra site-ului DNSC Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizariii, Bogdan Ivan, a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa, despre atacul cibernetic de la Camera Deputatilor."Vorbim de un total de 316 fisiere care au fost copiate, dintre care 190 documente scanate si 36 edtabile", a declarat ministrul.Potrivit acestuia, au fost sustrase atat documente publice, dar si acte de identitate ale parlamentarilor."Continutul lor este unul public si anume contracte de servicii, adrese institutionale, date din... ...continuare.

Serviciul InterCity al CFR Calatori, reintrodus pe alte doua rute

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Mediafax)
Serviciul InterCity al CFR Calatori, reintrodus pe alte doua rute Potrivit CFR Calatori, dupa o pauza de 8 ani, in planul de mers de tren 2022/2023, a fost reintrodus serviciul InterCity pe rutele pe care viteza si conditiile tehnice ale infrastructurii feroviare au permis circulatia acestei categorii de tren. Astfel au fost proiectate pentru circulatie in anul 2023 un numar de 12 trenuri pe rutele: Bucuresti Nord - Cluj Napoca si retur; Bucuresti Nord - Constanta si retur; Brasov - Constanta si retur; Bucuresti Nord - Suceava si retur; Bucuresti Nord -... ...continuare.

Protest AUR in sala de grup a PSD impotriva comasarii alegerilor

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Mediafax)
Protest AUR in sala de grup a PSD impotriva comasarii alegerilor Partidul condus de George Simion i-a acuzat pe reprezentantii PSD ca prin comasarea alegerilor isi propun sa incalce dreptul romanilor de a vota liber si reprezinta o incercare de a-si salva functiile. ...continuare.

Executivul adopta azi contractul cadru in sanatate

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Mediafax)
Executivul adopta azi contractul cadru in sanatate Marcel Ciolacu a anuntat adoptarea contractului-cadru in domeniul sanatatii, conform celor convenite la consultarile cu medicii de familie. ...continuare.

Fost premier pakistanez si sotia sa, condamnati la 14 ani de inchisoare pentru mita

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Mediafax)
Fost premier pakistanez si sotia sa, condamnati la 14 ani de inchisoare pentru mita Decizia instantei prevede, de asemenea, o interdictie de 10 ani de a ocupa functii publice, a declarat partidul lui Imran Khan, Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI), conform Reuters. Bushra Khan, cunoscuta sub numele de Bushra Bibi, a fost arestata la scurt timp dupa sentinta, a precizat PTI. ...continuare.

Cum arata factura de energie a lui Burduja: romanii vor plati cel mult cat au platit pana acum

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Mediafax)
Cum arata factura de energie a lui Burduja: romanii vor plati cel mult cat au platit pana acum Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca preturile la energie electrica si gaze naturale au scazut cu siguranta daca ne raportam la aceeasi perioada a anului trecut sau la varful crizei energetice. ...continuare.

Fuziunea dintre Elcen si Termoenergetica, aprobata prin memorandum de Guvern

publicat 2024-01-31 11:15:12 (Mediafax)
Fuziunea dintre Elcen si Termoenergetica, aprobata prin memorandum de Guvern "Este o problema care treneaza si, de cel putin 10-15 ani, s-a vorbit despre necesitatea integrarii serviciului de productie, transport, distributie, furnizare a agentului termic pentru bucuresteni. Concret, asta inseamna o fuziune intre Elcen, companie a Ministerului Energiei, si Termoenergetica, o companie a Primariei generale", a declarat, la finalul sedintei de Guvern, ministrul Energiei, Sebastian Burduja. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.