EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Greva generala in Sanatate. Ce pot face oamenii care trebuie sa mearga la spital?

publicat 2024-01-31 11:30:15 (Money.ro)
Greva generala in Sanatate. Ce pot face oamenii care trebuie sa mearga la spital? Federatia Solidaritatea Sanitara anunta, miercuri, ca a notificat Guvernul cu privire la intentia declansarii grevei generale. "Astazi, 31.01.2024, Federatia Solidaritatea Sanitara a notificat Guvernul Romaniei cu privire la intentia declansarii grevei impotriva politicii sociale si economice a Guvernului la nivelul sectorului Sanatate. Notificarea are la baza incalcarea prevederilor si principiilor stabilite de Contractul colectiv de […]Articolul Greva generala in Sanatate. Ce pot face... ...continuare.

Scadere "spectaculoasa" a fertilitatii la nivel mondial in 20 de ani

publicat 2024-01-31 11:30:15 (Mediafax)
Scadere spectaculoasa a fertilitatii la nivel mondial in 20 de ani Scaderea fertilitatii este o tendinta globala care se observa de la inceputul anilor 2000. In urma cu 20 de ani, doar 45% din populatia lumii traia in regiuni in care fertilitatea nu atingea pragul de reinnoire a generatiei, conform . ...continuare.

Barbu despre atacul cibernetic la Camera Deputatilor: Nu pot sa-mi dau cu parerea

publicat 2024-01-31 11:30:15 (Mediafax)
Barbu despre atacul cibernetic la Camera Deputatilor: Nu pot sa-mi dau cu parerea Florin Barbu a fost intrebat, miercuri, daca i-au fost furate date in urma bresei de securitate si ce parere are despre aceasta situatie. ...continuare.

Scandal in Parlament. Ciuca, asteptat de parlamentarii AUR inaintea sedintei liberalilor

publicat 2024-01-31 11:30:15 (Mediafax)
Scandal in Parlament. Ciuca, asteptat de parlamentarii AUR inaintea sedintei liberalilor "Fara comasate", au strigat deputatii si senatorii AUR cand a aparut presedintele PNL, Nicolae Ciuca. ...continuare.

Anamaria Prodan si Ronald Gavril vor avea o afacere impreuna: "Ne completam foarte bine". Ce vor scoate la vanzare cei doi iubiti

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Libertatea)
Anamaria Prodan si Ronald Gavril vor avea o afacere impreuna: Ne completam foarte bine. Ce vor scoate la vanzare cei doi iubiti Anamaria Prodan e impresar sportiv, dar si antreprenoare. Recent, ea a anuntat ca in curand va avea o noua afacere alaturi de iubitul ei, Ronald Gavril, care traieste de ani de zile in America. In prezent, Anamaria Prodan e fericita si pe plan profesional, dar si personal. De luni de zile traieste o noua poveste […] ...continuare.

Cine se ocupa de sistemele informatice de la Parlament trebuie sa dea explicatii dupa atacul cibernetic, spune ministrul Burduja

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Libertatea)
Cine se ocupa de sistemele informatice de la Parlament trebuie sa dea explicatii dupa atacul cibernetic, spune ministrul Burduja Ministrul energiei, Sebastian Burduja, fost ministru al digitalizarii, a declarat miercuri, 31 ianuarie, ca bresa de securitate de la Camera Deputatilor este nepermisa si ca responsabilii IT de la Parlament trebuie sa vina cu explicatii. „E un lucru inacceptabil. Ma bucur ca pe mandatul meu am reusit adoptarea Legii securitatii cibernetice, care include niste obligatii […] ...continuare.

Jador, afirmatii neasteptate la adresa Roxanei Nemes. Ce s-a intamplat la Survivor All Stars. "Noi am incercat trei luni. E foarte surprinzatoare"

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Libertatea)
Jador, afirmatii neasteptate la adresa Roxanei Nemes. Ce s-a intamplat la Survivor All Stars. Noi am incercat trei luni. E foarte surprinzatoare Prima editie Survivor All Stars din aceasta saptamana a fost una plina de adrenalina, iar concurentii fac in continuare strategii pntru ca echipele sa iasa in avantaj. Marti seara, Jador a facut marturisirineasteptate despre colega lui, Roxana Nemes, iar Razboinicii l-au luat in vizor. Jador a fost luat in vizor de echipa adversa la Survivor […] ...continuare.

Patru persoane din Oradea, inclusiv doua fetite cu varste de 4 si 2 ani, in stare grava dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Libertatea)
Patru persoane din Oradea, inclusiv doua fetite cu varste de 4 si 2 ani, in stare grava dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale Doua femei si doua fetite cu varste de 4 si 2 ani au ajuns in stare grava la Spitalul Judetan de Urgenta Bihor dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale. Fetita de 2 ani este intubata si ventilata mecanic, informeaza News.ro. „Este vorba despre 4 persoane care s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru […] ...continuare.

Israelul inunda tunelurile Hamas

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Jurnalul-National)
Israelul inunda tunelurile Hamas Armata israeliana a inceput sa inunde reteaua de tuneluri a Hamas, in timp ce luptele intense din Gaza sunt in toi. ONU a avertizat cu privire la potentialul "colaps al sistemului umanitar" din teritoriu, dupa ce o disputa privind finantarea a afectat agentia sa de ajutor palestinian. ...continuare.

Scandal in Parlament: Ciuca, asteptat de parlamentarii AUR inaintea sedintei liberalilor

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Jurnalul-National)
Scandal in Parlament: Ciuca, asteptat de parlamentarii AUR inaintea sedintei liberalilor Parlamentarii AUR i-au asteptat, miercuri, pe parlamentarii liberali in fata salii de grup a PNL. "Fara comasate", au strigat parlamentarii AUR in momentul in care a ajus liderul PNL, Nicolae Ciuca. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.