EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul jucator de la Dinamo, anchetat dupa ce a desfigurat un criminal » In 2012 si-a bagat un coleg in spital

publicat 2024-01-24 10:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul jucator de la Dinamo, anchetat dupa ce a desfigurat un criminal » In 2012 si-a bagat un coleg in spital Dan Savenco (38 de ani) a fost capitanul echipei de handbal Dinamo. El s-a retras in vara lui 2021 si a ramas in club, fiind antrenor la echipa secunda a "dulailor". Pivotul Dan Savenco a fost unul dintre cei mai importanti jucatori ai lui Dinamo in ultimul deceniu. A contribuit decisiv la ultimele 5 titluri inainte de retragere, dar schimbarile din vara lui 2021 l-au lasat in afara proiectului. ... ...continuare.

Drama unei actrite celebre. Cum a ajuns dependenta de sex si alcool din cauza esecurilor in iubire

publicat 2024-01-24 10:30:05 (Click)
Drama unei actrite celebre. Cum a ajuns dependenta de sex si alcool din cauza esecurilor in iubire De la o viata de succes, la o serie de vicii care au tinut-o departe de celebritate si lumina reflectoarelor. Ali MacGraw, una dintre cele mai iubite actrite de la Hollywood, a luat o decizie pe plan amoros care i-a schimbat viata in rau - casatoria cu Steve Mcqueen. ...continuare.

Emotiile negative ne pot imbolnavi si pe noi, si pe cei din jur. 75% dintre boli sunt psihosomatice | Chakrele care primesc si distribuie energie

publicat 2024-01-24 10:30:03 (Antena3)
Emotiile negative ne pot imbolnavi si pe noi, si pe cei din jur. 75% dintre boli sunt psihosomatice | Chakrele care primesc si distribuie energie Organismul nostru reflecta la nivel fizic realitatea de la nivelul gandurilor si sentimentelor noastre. Dincolo de corpul fizic, suntem energie. ...continuare.

Vremea se incalzeste in Bucuresti! ANM, prognoza meteo speciala pentru Capitala

publicat 2024-01-24 10:30:03 (Antena3)
Vremea se incalzeste in Bucuresti! ANM, prognoza meteo speciala pentru Capitala Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ca vremea vine cu temperaturi ce se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. ...continuare.

Cine a inlocuit-o pe Gabriela Cristea in a doua editie a noului sezon de Mireasa, Capriciile Iubirii

publicat 2024-01-24 10:30:03 (Antena-1)
Cine a inlocuit-o pe Gabriela Cristea in a doua editie a noului sezon de Mireasa, Capriciile Iubirii Gabriela Cristea se confrunta cu probleme de sanatate si nu a putut sa fie prezenta nici in a doua editie a noului sezon Mireasa, Capriciile Iubirii. ...continuare.

Urmasul lui Cuza: "Evitati sa spuneti Mica Unire". Bogdan Cuza a fost prezent la liceul care va purta numele domnitorului

publicat 2024-01-24 10:30:03 (Adevarul)
Urmasul lui Cuza: Evitati sa spuneti Mica Unire. Bogdan Cuza a fost prezent la liceul care va purta numele domnitorului Urmasul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Bogdan Cuza, a ajuns, zilele trecute, la Buzau. A venit la invitatia Liceului Tehnic, caruia i-a dat binecuvantarea sa poarte, din anul scolar viitor, numele Printului Unirii. In discursul sau, Bogdan Cuza a venit cu o recomandare. ...continuare.

Trump mai face un pas spre Casa Alba: Donald Trump si-a marit avansul in cursa pentru nominalizarea Republicana la prezidentiale, castigand marti alegerile primare din New Hampshire

publicat 2024-01-24 10:15:21 (Ziarul-Financiar)
Trump mai face un pas spre Casa Alba: Donald Trump si-a marit avansul in cursa pentru nominalizarea Republicana la prezidentiale, castigand marti alegerile primare din New Hampshire Autor: Stefan Stan Donald Trump si-a marit avansul in cursa pentru nominalizarea republicana la prezidentiale, castigand marti alegerile primare din New Hampshire, dar nu a reusit sa o scoata pe rivala Nikki Haley din cursa pentru Casa Alba, scrie FT. ...continuare.

Autostrada Marii Negre: 3 miliarde de euro pentru autostrada Constanta - Varna - Alexandroupolis

publicat 2024-01-24 10:15:16 (ProTV)
Autostrada Marii Negre: 3 miliarde de euro pentru autostrada Constanta - Varna - Alexandroupolis Planurile de constructie a autostrazilor si cailor feroviare ale Bulgariei ar putea fi prioritizate din nou datorita nevoilor NATO si ale razboiului din Ucraina.   ...continuare.

Meteorologii anunta vant puternic si polei in mai multe regiuni. Cod galben de viscol la munte. HARTA

publicat 2024-01-24 10:15:16 (ProTV)
Meteorologii anunta vant puternic si polei in mai multe regiuni. Cod galben de viscol la munte. HARTA Meteorologii au emis miercuri o informare de intensificari ale vântului, precipitatii mixte si polei în zonele joase, predominant ninsori la munte în Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si estul Munteniei. ...continuare.

Antibiotice fara reteta in doze de urgenta. Ordinul privind eliberarea antibioticelor, criticat de Colegiul Farmacistilor din Bucuresti

publicat 2024-01-24 10:15:15 (Mediafax)
Antibiotice fara reteta in doze de urgenta. Ordinul privind eliberarea antibioticelor, criticat de Colegiul Farmacistilor din Bucuresti Ordinul a fost emis pe 23 ianuarie, la doar cateva zile de la o prima forma care a fost retrasa. Noua versiune prevede ca farmacistii pot elibera antibiotice fara reteta, dar doar in doze de urgenta, pentru 48 de ore. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.