EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cancerul de col uterin este diagnisticat in fiecare zi la 9 romance. In 2022, au fost inregistrate 3368 de cazuri noi

publicat 2024-01-25 10:30:05 (Adevarul)
Cancerul de col uterin este diagnisticat in fiecare zi la  9 romance.  In 2022, au fost inregistrate 3368 de cazuri noi In Romania se inregistreaza cea mai ridicata incidenta a cancerului de col uterin din Europa si o rata de mortalitate prin aceasta boala de trei ori mai mare decat media europeana. ...continuare.

Rusia incheie brusc acordul transfrontalier cu Finlanda dupa de Putin a promis ca "vor fi probleme"

publicat 2024-01-25 10:30:04 (Adevarul)
Rusia incheie brusc acordul transfrontalier cu Finlanda dupa de Putin a promis ca vor fi probleme Ministerul de Externe al Rusiei a anuntat miercuri ca a pus capat unui acord transfrontalier incheiat in 2012 cu Finlanda. Acest gest brusc vine in urma acuzatiilor formulate de Finlanda conform carora Rusia ar alimenta o criza a imigratiei la granita comuna. ...continuare.

Producatorul de mobila Spectral Mobila din Barlad investeste 8,5 mil. lei in constructia unui centru logistic de peste 3.500 mp in Vaslui. UniCredit finanteaza 6,5 mil. lei din investitie

publicat 2024-01-25 10:15:27 (Ziarul-Financiar)
Producatorul de mobila Spectral Mobila din Barlad investeste 8,5 mil. lei in constructia unui centru logistic de peste 3.500 mp in Vaslui. UniCredit finanteaza 6,5 mil. lei din investitie Autor: Cristina Bellu Producatorul de mobila Spectral Mobila a demarat constructia unui centru logistic in apropierea fabricii pe care compania o detine in Tutova, judetul Vaslui ...continuare.

Confederatia Patronala Concordia a fost selectata sa reprezinta mediul de afaceri din Romania in primul consiliu consultativ pentru societatea civila infiintat de BERD

publicat 2024-01-25 10:15:27 (Ziarul-Financiar)
Confederatia Patronala Concordia a fost selectata sa reprezinta mediul de afaceri din Romania in primul consiliu consultativ pentru societatea civila infiintat de BERD Autor: Roxana Rosu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si-a ales primul consiliu consultativ pentru societatea civila, mediul de business din Romania urmand sa fie reprezentat in premiera de Confederatia Patronala Concordia. ...continuare.

Columbia va declara stare de dezastru natural din cauza incendiilor. Opt incedii pe zi au fost stinse de pompieri

publicat 2024-01-25 10:15:18 (ProTV)
Columbia va declara stare de dezastru natural din cauza incendiilor. Opt incedii pe zi au fost stinse de pompieri Presedintele Columbiei, Gustavo Petro, a afirmat miercuri ca va declara stare de dezastru natural din cauza incendiilor de vegetatie declansate pe teritoriul tarii, ceea ce va permite eliberarea unor fonduri destinate luptei cu flacarile.  ...continuare.

Fara controale Schengen pentru turistii romani care se duc in Grecia. Propunerea oficiala a unui grup de demnitari

publicat 2024-01-25 10:15:18 (ProTV)
Fara controale Schengen pentru turistii romani care se duc in Grecia. Propunerea oficiala a unui grup de demnitari Un grup de europarlamentari îi propune ministrul imigratiei si azilului din Grecia sa ridice controlul la frontiera terestra Schengen dintre Grecia, România si Bulgaria, pentru a facilita intrarea turistilor români si bulgari în Grecia.   ...continuare.

Florida a aprobat proiectul de lege care interzice utilizarea retelelor sociale de catre copiii si tinerii sub 17 ani

publicat 2024-01-25 10:15:16 (Mediafax)
Florida a aprobat proiectul de lege care interzice utilizarea retelelor sociale de catre copiii si tinerii sub 17 ani Fara social media pentru copiii si adolescentii sub 17 ani din Florida. Interdictia este stabilita printr-un proiect de lege aprobat de Casa de Stat a SUA, masura care reprezinta cea mai mare prioritate pentru presedintele Adunarii, indiferent de aprobarea parinteasca. ...continuare.

OMS: doar sapte spitale mai sunt deschise partial in Gaza

publicat 2024-01-25 10:15:16 (Mediafax)
OMS: doar sapte spitale mai sunt deschise partial in Gaza Doar sapte din cele 24 de spitale din nordul Gaza raman deschise, iar cele care inca pot trata pacientii sunt doar "partial functionale", a transmis Organizatia Mondiala a Sanatatii, potrivit Sky News. ...continuare.

Loredana Groza, acasa la Iulia Vantur si la Salman Khan, in India. Cum s-au pozat impreuna: "Casa voastra este atat de primitoare"

publicat 2024-01-25 10:15:14 (Libertatea)
Loredana Groza, acasa la Iulia Vantur si la Salman Khan, in India. Cum s-au pozat impreuna: Casa voastra este atat de primitoare Loredana Groza si Elena, fiica ei, le-au facut o vizita Iuliei Vantur si iubitului ei, Salman Khan, in casa lor din India. Cantareata s-a bucurat de intalnirea cu celebrul star de la Bollywood, caruia i-a multumit public pentru primirea „calduroasa”. De mai bine de o saptamana, Loredana Groza se afla in India, tara pe care […] ...continuare.

Cum incepi sa investesti cu doar 75 de lei lunar

publicat 2024-01-25 10:15:12 (Libertatea)
Cum incepi sa investesti cu doar 75 de lei lunar Adevarul este ca traim intr-o perioada definita de rapiditate si incertitudine economica. Timpul nostru este mai pretios ca niciodata. La fel de pretioasa s-a dovedit a fi si planificarea financiara pe termen lung, intr-un context in care viitorul economic este din ce in ce mai imprevizibil. In aceasta lume in continua schimbare, investitiile pasive emerg […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.