EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Distanta la care trebuie asezat frigiderul fata de perete. Altfel vei plati mai multi bani la factura de electricitate

publicat 2024-01-19 22:00:03 (Antena-1)
Distanta la care trebuie asezat frigiderul fata de perete. Altfel vei plati mai multi bani la factura de electricitate Poate una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii atunci cand pozitioneaza frigiderul este sa il lipeasca de perete. Desi la prima vedere pare un lucru banal, amplasarea in acest fel te poate face sa platesti mai mult la factura de curent. Iata de ce! ...continuare.

Incident periculos in Tecuci. O masina a intrat intr-o statie de carburanti

publicat 2024-01-19 22:00:02 (Adevarul)
Incident periculos in Tecuci. O masina a intrat intr-o statie de carburanti Un incident periculos s-a petrecut vineri seara in Tecuci, judetul Galati, la o statie de carburanti. Soferul unui autoturism a intrat intr-o pompa de alimentare a unei benzinarii, dupa ce a atins o bordura. ...continuare.

Bulgaria, o tara de ocolit in aceste ore: ninsori abundente si vant puternic

publicat 2024-01-19 21:45:17 (Mediafax)
Bulgaria, o tara de ocolit in aceste ore: ninsori abundente si vant puternic Institutul National de Meteorologie si Hidrologie din Bulgaria a emis coduri portocaliu si galben pentru vreme severa, conform carora intregul teritoriu al tarii va fi afectat de precipitatii abundente sub forma de ninsoare insotita de vant puternic, astfel: ...continuare.

Grenade si proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Razboi Mondial, pe o strada din Galati

publicat 2024-01-19 21:45:15 (Jurnalul-National)
Grenade si proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Razboi Mondial, pe o strada din Galati Grenade si proiectile de artilerie din cel de-al Doilea Razboi Mondial au fost gasite vineri pe o strada din Galati. ...continuare.

Primul jucator strain la care renunta Zeljko Kopic dupa transferurile din ultimele zile » Decizia care spune totul

publicat 2024-01-19 21:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Primul jucator strain la care renunta Zeljko Kopic dupa transferurile din ultimele zile » Decizia care spune totul Dinamo a transferat 5 jucatori in aceasta perioada de mercato pentru a forta salvarea de la retrogradare. Dinamo are in acest moment 15 jucatori straini in lot, dupa oficializarea mutarilor, dar la regulament este stipulat ca pe lista A de jucatori au voie doar 13.In acest sens, dinamovistii s-au miscat repede si au stabilit primul jucator pe care tehnicianul Zeljko Kopic nu se va mai baza in 2024. ... ...continuare.

Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga inainte de plecarea la Atletico

publicat 2024-01-19 21:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga inainte de plecarea la Atletico Rapid - FCU Craiova. Horatiu Moldovan a primit un nou gol de la distanta, de la Dragos Albu, in minutul 25.E al 5-lea gol primit de Horatiu din afara careului in acest sezon. E cel mai slab la capitolul golurilor primite de la distanta, la egalitate cu Ducan (Botosani), Niczuly (Sepsi) si L. Popescu (Universitatea Craiova).+1 FOTOFlorin Iacob, portarul de la UTA, e urmatorul pe lista, cu 4 goluri primite din afara careului. ... ...continuare.

Informatii de ultima ora despre transferul lui Horatiu Moldovan la Atletico » Pasul facut de spanioli

publicat 2024-01-19 21:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Horatiu Moldovan (25 de ani) va ajunge la Atletico Madrid.Chiar daca se afla in negocieri cu Betis Sevilla, Atletico Madrid a intrat pe fir si a reusit sa il convinga pe portarul nationalei Romaniei.Horatiu ar urma sa aiba un contract pe 4 ani si jumatate, pana in vara lui 2028, si sa inceapa cu un salariu anual de 800.000 de euro, care sa creasca gradual, de la an la an. ... ...continuare.

Tara din Europa cu cel mai mare salariul minim. Este de sase ori superior celui din Romania

publicat 2024-01-19 21:45:08 (Antena3)
Tara din Europa cu cel mai mare salariul minim. Este de sase ori superior celui din Romania In fruntea clasamentului european se afla o tara cu cel mai generos salariu minim, depasind de 6 ori nivelul remuneratiei minime din Romania. ...continuare.

Doi morti si cinci raniti, intre care trei copii, intr-un accident pe DN1S in judetul Brasov

publicat 2024-01-19 21:45:07 (Adevarul)
Doi morti si cinci raniti, intre care trei copii, intr-un accident pe DN1S in judetul Brasov Doua persoane au murit, iar alte cinci, intre care se afla si trei copii, au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc vineri seara pe DN 1 S, intre localitatile Venetia si Parau, in judetul Brasov. ...continuare.

Iranul si Pakistanul s-au inteles pentru aplanarea tensiunilor, dupa ce s-au atacat reciproc cu rachete

publicat 2024-01-19 21:30:11 (ProTV)
Iranul si Pakistanul s-au inteles pentru aplanarea tensiunilor, dupa ce s-au atacat reciproc cu rachete Iranul si Pakistanul s-au înteles pentru o aplanare a tensiunilor, dupa ce aceste tari au efectuat fiecare pe teritoriul celeilalte raiduri aeriene despre care ambele afirma ca au tintit grupari teroriste în regiunea Balucistan, relateaza France Presse.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.