EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se pregateste un ajutor de stat urias pentru colosul CE Oltenia

publicat 2024-01-23 18:30:16 (Puterea)
Se pregateste un ajutor de stat urias pentru colosul CE Oltenia Colosul CE Oltenia poate fi tinut in viata doar prin intermediul ajutorului de stat, adica bani de la noi toti. Pana acum s-au dat peste un miliard de euro. CE Oltenia, compania detinuta de Ministerul Energiei, este un poluator care plateste anual sute de milioane de lei pentru emisiile imprastiate in aer, este unul dintre […]The post Se pregateste un ajutor de stat urias pentru colosul CE Oltenia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul agriculturii are curaj si cere demisia comisarului european

publicat 2024-01-23 18:30:16 (Puterea)
Ministrul agriculturii are curaj si cere demisia comisarului european Ministrul Florin Barbu s-a tinut de cuvant si i-a cerut demisia comisarului pe agricultura, Janusz Wojciechowski. Intr-un discurs pe care l-a tinut in Parlamentul European, ministrul Florin Barbu a declarat ca solicitarile fermierilor din toata Europa sunt reale si daca nu sunt luate in seama toti ministri sa isi dea demisia, inclusiv comisarul pe agricultura. […]The post Ministrul agriculturii are curaj si cere demisia comisarului european appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primaria lui Daniel Baluta o amendeaza pe cea a lui Nicusor Dan

publicat 2024-01-23 18:30:16 (Puterea)
Primaria lui Daniel Baluta o amendeaza pe cea a lui Nicusor Dan Primaria Municipiului Bucuresti a fost sanctionata contraventional de catre politistii locali ai Sectorului 4. In urma unor controale desfasurate in perioada rece a anului, politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 au sanctionat cu amenda Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPAB), pentru nerespectarea obligatiilor legale in privinta […]The post Primaria lui Daniel Baluta o amendeaza pe cea a lui Nicusor Dan... ...continuare.

Cantina unei scoli din Iasi a luat foc. Pompierii intervin pentru a stinge flacarile

publicat 2024-01-23 18:30:15 (ProTV)
Cantina unei scoli din Iasi a luat foc. Pompierii intervin pentru a stinge flacarile Un incendiu a izbucnit marti seara la cantina unei scoli din municipiul Iasi, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale.   ...continuare.

Barbu: In Agrifish am pus pe masa mandatul primit de la fermierii romani

publicat 2024-01-23 18:30:14 (Mediafax)
Barbu: In Agrifish am pus pe masa mandatul primit de la fermierii romani "Am fost in Consiliul AgriFish de la Bruxelles unde asa cum am promis, am pus pe masa mandatul primit de la fermierii romani", anunta pe Facebook ministrul Agriculturii. ...continuare.

A doua nastere cu ajutorul unui uter transplantat in corpul mamei, in Spania

publicat 2024-01-23 18:30:14 (Mediafax)
A doua nastere cu ajutorul unui uter transplantat in corpul mamei, in Spania Transplantul a avut loc pe 4 aprilie 2022 si a fost posibil datorita donarii uterului de catre mama Mairei, conform clinicbarcelona.org. ...continuare.

OMS: Rujeola, in crestere alarmanta in Europa

publicat 2024-01-23 18:30:14 (Mediafax)
OMS: Rujeola, in crestere alarmanta in Europa Multe dintre cazurile de rujeola sunt deosebit de grave, fiind raportate aproape 21.000 de internari in spital si 5 decese. Cazurile afecteaza toate grupele de varsta, dar 2 din 5 implica copii cu varste cuprinse intre 1 si 4 ani si 1 din 5 adulti cu varste de 20 de ani si peste, noteaza Le Figaro. ...continuare.

Metode eficiente pentru a scapa de raguseala

publicat 2024-01-23 18:30:12 (Jurnalul-National)
Metode eficiente pentru a scapa de raguseala Racelile, virozele, gripele din sezonul de iarna pot provoca inflamarea corzilor vocale, ceea ce duce la raguseala. ...continuare.

Incendiu la cantina unei scoli din Iasi

publicat 2024-01-23 18:30:12 (Jurnalul-National)
Incendiu la cantina unei scoli din Iasi Un incendiu a izbucnit, marti seara, la cantina Scolii Spectrum din orasul Iasi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.