EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iordanescu, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor: Obiectivul Romaniei, primul loc

publicat 2024-02-08 21:30:12 (Jurnalul-National)
Iordanescu, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor: Obiectivul Romaniei, primul loc Cert este un singur lucru, obiectivul Romaniei trebuie sa fie primul loc, a declarat selectionerul Romaniei Edward Iordanescu dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor. ...continuare.

Detalii despre accidentarea la glezna suferita de Kylian Mbappe

publicat 2024-02-08 21:30:12 (Jurnalul-National)
Detalii despre accidentarea la glezna suferita de Kylian Mbappe Primele examinari privind accidentarea lui Kylian Mbappe, lovit la glezna in timpul meciului lui PSG cu Brest (3-1) din optimile Cupei Frantei, nu indica leziuni grave, a declarat joi, pentru AFP, o sursa apropiata gruparii pariziene. ...continuare.

Producatorii de cartofi pentru consum ar putea primi un ajutor de 200 de euro/ha

publicat 2024-02-08 21:30:12 (Jurnalul-National)
Producatorii de cartofi pentru consum ar putea primi un ajutor de 200 de euro/ha Producatorii de cartofi pentru consum ar putea primi in 2024 un ajutor de 200 de euro/ha. Ministerul Agriculturii a lansat joi in dezbatere o schema de ajutor de minimis in acest sens. ...continuare.

Fuziunea nucleara: un nou record in cercetare aduce mai aproape ideea de energie nelimitata

publicat 2024-02-08 21:30:01 (Adevarul)
Fuziunea nucleara: un nou record in cercetare aduce mai aproape ideea de energie nelimitata Un nou record mondial a fost stabilit la laboratorul Joint European Torus din Marea Britanie, unde s-a produs mai multa energie decat oricand prin fuziune nucleara, in cadrul unui experiment. ...continuare.

Viktor Orban a anuntat joi revizuirea Constitutiei pentru a exclude gratierea faptelor de pedofilie

publicat 2024-02-08 21:15:11 (ProTV)
Viktor Orban a anuntat joi revizuirea Constitutiei pentru a exclude gratierea faptelor de pedofilie Viktor Orban a anuntat joi revizuirea Constitutiei maghiare pentru a exclude posibilitatea gratierii celor condamnati pentru pedofilie. Premierul a reactionat la o gratiere controversata. ...continuare.

Inghetata se vinde tot mai bine si iarna. Aroma de panettone sau tuica de prune, la mare cautare. Ce spun medicii

publicat 2024-02-08 21:15:11 (ProTV)
Inghetata se vinde tot mai bine si iarna. Aroma de panettone sau tuica de prune, la mare cautare. Ce spun medicii Înghetata, desertul preferat al verii, se vinde tot mai bine si iarna. Aromele de ciocolata, fistic si caramel, dar si cele speciale de sarbatori cum ar fi înghetata cu panettone sau cea cu gust de tuica de prune sunt foarte cautate. ...continuare.

Cutremur raportat, joi, in Romania. Ce magnitudine a avut si unde a fost resimtit

publicat 2024-02-08 21:15:11 (ProTV)
Cutremur raportat, joi, in Romania. Ce magnitudine a avut si unde a fost resimtit Un cutremur slab a avut loc, joi dimineata, în România, la ora 06:26.   ...continuare.

Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru a lansa obligatiuni verzi, indeplinit

publicat 2024-02-08 21:15:11 (Money.ro)
Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru a lansa obligatiuni verzi, indeplinit "Guvernul Romaniei a aprobat astazi proiectul de Hotarare de Guvern privind Cadrul referitor la finantarea unor proiecte care sunt destinate protejarii mediului inconjurator si combaterii schimbarilor climatice. Printre proiectele etichetate ca verzi sunt incluse cele legate de productia de energie regenerabila, eficienta energetica, prevenirea si controlul poluarii, transportul curat, gestionarea sustenabila a apei si a apelor uzate, adaptarea la schimbarile climatice, cladirile verzi si... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.