EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu: "Pericolele cu care se confrunta Europa astazi, extremismul, populismul si antisemitismul, se hranesc din ignoranta si indiferenta"

publicat 2024-01-29 12:15:02 (Antena3)
Marcel Ciolacu: Pericolele cu care se confrunta Europa astazi, extremismul, populismul si antisemitismul, se hranesc din ignoranta si indiferenta Marcel Ciolacu a atras atentia, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, ca "pericolele cu care se confrunta Europa astazi, extremismul, populismul si antisemitismul, se hranesc tocmai din ignoranta si indiferenta". ...continuare.

Rezultate Loto 28 ianuarie 2024. Report in valoare de peste 28,52 milioane de lei dupa extragerile de duminica

publicat 2024-01-29 12:15:02 (Antena-1)
Rezultate Loto 28 ianuarie 2024. Report in valoare de peste 28,52 milioane de lei dupa extragerile de duminica Loteria Romana a organizat duminica, 28 ianuarie 2024, noi extrageri Loto, iar rezultatele au fost afisate pe a1.ro. Au fost acordate premii spectaculoase, iar reportul pentru tragerile de duminica, 21 ianuarie 2024, este in valoare de peste 28,52 milioane de lei la Loto 6/49. ...continuare.

Tragedie in Panama: cel mai bun marcator din istoria nationalei s-a stins la 41 de ani. Cauza mortii, bulversanta

publicat 2024-01-29 12:15:02 (Adevarul)
Tragedie in Panama: cel mai bun marcator din istoria nationalei s-a stins la 41 de ani. Cauza mortii, bulversanta Scade varsta la care apar niste probleme care, inainte, erau specifice oamenilor in varsta. ...continuare.

Hellvig, atac la un lider AUR, despre care sugereaza ca ar urma un punctaj de la Moscova: "Tarziu se joaca cinic cu o tema fierbinte"

publicat 2024-01-29 12:15:02 (Adevarul)
Hellvig, atac la un lider AUR, despre care sugereaza ca ar urma un punctaj de la Moscova: Tarziu se joaca cinic cu o tema fierbinte Eduard Hellvig, fost secretar general al PNL, critica ultimele declaratii cu tenta revizionista ale lui Claudiu Tarziu, lider al AUR, despre care sugereaza ca ar urma un punctaj favorabil Rusiei, aratand ca imediat un lider extremist din Ungaria a venit cu un mesaj similar. ...continuare.

Vlad Lepadatu, managing partner la TARA Interactive: Ne uitam pentru extindere in Orientul Mijlociu. Aceasta e o zona slab digitalizata, iar companiile de acolo au interesul de a ajunge din urma trendurile internationale

publicat 2024-01-29 12:00:26 (Ziarul-Financiar)
Vlad Lepadatu, managing partner la TARA Interactive: Ne uitam pentru extindere in Orientul Mijlociu. Aceasta e o zona slab digitalizata, iar companiile de acolo au interesul de a ajunge din urma trendurile internationale Vlad Lepadatu, managing partner la TARA Interactive: Avem birouri in Bucuresti si Chisinau. In prezent nu avem in plan deschiderea in alte tari sau orase, nu pentru partea de dezvoltare. Pentru prezenta locala, cu echipa de vanzari si reprezentant TARA Interactive, ne uitam la SUA si UAE. ...continuare.

SONDAJ Moneycorp: Aproape 37% dintre oamenii de afaceri estimeaza ca economia Romaniei va intra in recesiune in primele sase luni din acest an. 32% dintre investitori estimeaza o inflatie intre 6-8%, iar 27% o vad intre 8-10%

publicat 2024-01-29 12:00:09 (Money.ro)
SONDAJ Moneycorp: Aproape 37% dintre oamenii de afaceri estimeaza ca economia Romaniei va intra in recesiune in primele sase luni din acest an. 32% dintre investitori estimeaza o inflatie intre 6-8%, iar 27% o vad intre 8-10% " Oamenii de afaceri privesc cu ingrijorare la perspectivele anului 2024, pe fondul cresterii costurilor operationale si a evolutiei inflatiei la un nivel in continuare foarte ridicat. Cei mai multi dintre investitori estimeaza ca Romania ar putea intra in recesiune tehnica in prima parte a acestui an, pe fondul scaderii activitatii industriale si accentuarii problemelor de pe lanturile economice", arata rezultatele celei de-a V-a editii a barometrului anual de opinie in randul companiilor,... ...continuare.

Franta va face presiuni pentru modificarea legislatiei UE, in timp ce fermierii se pregatesc luni sa puna Parisul „sub asediu”

publicat 2024-01-29 12:00:09 (Money.ro)
Franta va face presiuni pentru modificarea legislatiei UE, in timp ce fermierii se pregatesc luni sa puna Parisul „sub asediu” Guvernul francez a renuntat vineri la planurile de a reduce treptat subventiile de stat pentru motorina destinata agriculturii si a promis o reducere a birocratiei si o relaxare a reglementarilor in materie de mediu, dar organizatiile de fermieri au spus ca nu este suficient si au promis ca vor intensifica presiunea.Seful celei mai mari organizatii agricole din Franta a declarat ca fermierii vor bloca toate autostrazile principale care ies din Paris, la aproximativ 30 de kilometri de centru.... ...continuare.

Consilierul lui Viktor Orban sustine ca Ungaria este deschisa acordarii ajutorului pentru Ucraina

publicat 2024-01-29 12:00:09 (Mediafax)
Consilierul lui Viktor Orban sustine ca Ungaria este deschisa acordarii ajutorului pentru Ucraina Ungaria este deschisa ideii privind utilizarea bugetului Uniunii Europene pentru un ajutor in valoare de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina, a anuntat Balazs Orban, consilierul politic al premierului Viktor Orban, pe platforma de socializare X. ...continuare.

Prognoza pe doua saptamani: Vremea se incalzeste din 3 februarie

publicat 2024-01-29 12:00:09 (Mediafax)
Prognoza pe doua saptamani: Vremea se incalzeste din 3 februarie Banat In primele doua zile ale intervalului se vor inregistra valori termice diurne apropiate de normalul climatologic, respectiv o medie de 3...5 grade, ulterior se va incalzi usor, astfel in ultima zi din ianuarie si in primele doua zile din februarie sunt prognozate maxime de 7...8 grade. O perioada calda este estimata incepand din 3 februarie, cand media zilnica a temperaturilor maxime va fi in general peste 10 grade, cu posibile valori de 14...15 grade in zilele de 4, 5 si 6 februarie.... ...continuare.

Grindeanu, atac la Ciuca: Se bucura ca nu este din acest film politic? Atunci de ce nu iese din film?

publicat 2024-01-29 12:00:07 (Libertatea)
Grindeanu, atac la Ciuca: Se bucura ca nu este din acest film politic? Atunci de ce nu iese din film? Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, l-a criticat pe presedintele PNL, Nicolae Ciuca, afirmand ca acesta vrea sa isi construiasca o imagine apolitica, desi a fost premier, iar acum este senator si lider de partid. „Cred ca Nicolae Ciuca doreste sa-si construiasca o imagine cum ca e din afara si ca lui nu-i place politica. Daca nu-ti […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.