EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cazul eurodeputatei letone acuzate de spionaj pentru Rusia declanseaza o vanatoare de tradatori in Europa

publicat 2024-02-05 17:45:01 (Adevarul)
Cazul eurodeputatei letone acuzate de spionaj pentru Rusia declanseaza o vanatoare de tradatori in Europa Dezvaluirile explozive potrivit carora eurodeputata letona Tatiana Jdanoka a activat timp de cel putin 13 ani ca spioana pentru Rusia ii tulbura pe alesii de pe batranul continent, relateaza Daily Beast. ...continuare.

Muresan: Comasarea alegerilor e o practiva uzuala in statele UE. Nu e vazuta negativ

publicat 2024-02-05 17:45:01 (Adevarul)
Muresan: Comasarea alegerilor e o practiva uzuala in statele UE. Nu e vazuta negativ Siegfried Muresan, europarlamentar si vicepresedinte al PPE, sustine ca nu e nicio problema in ceea ce priveste intentia Coalitiei de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, in conditiile in care mai multe tari vor avea concomitent mai multe scrutinuri. ...continuare.

Ce se intampla cu Snapchat? Snap Inc, compania din spatele celebrei aplicatii Snapchat, concediaza 540 de oameni la nivel global din cauza scaderii veniturilor din publicitate

publicat 2024-02-05 17:31:02 (Ziarul-Financiar)
Ce se intampla cu Snapchat? Snap Inc, compania din spatele celebrei aplicatii Snapchat, concediaza 540 de oameni la nivel global din cauza scaderii veniturilor din publicitate Autor: Valeriu Danila Snap Inc. isi reduce forta de munca cu 10% la nivel global, eliminand aproximativ 540 de posturi, scrie Bloomberg. ...continuare.

Educatie, stil de viata si wellness. Antreprenoriatul feminin romanesc, subiect de studiu la scoala in Saptamana Verde si Saptamana Altfel

publicat 2024-02-05 17:31:02 (Ziarul-Financiar)
Educatie, stil de viata si wellness. Antreprenoriatul feminin romanesc, subiect de studiu la scoala in Saptamana Verde si Saptamana Altfel Autor: Ramona Cornea O campanie finantata printr-un grant al Departamentului de Stat al S.U.A. isi propune sa educe elevii despre ecologie si alegeri corecte pentru mediul inconjurator si sa sprijine femeile antreprenor care propun produse prietenoase cu mediul. ...continuare.

O femeie a murit alaturi de sotul ei imobilizat la pat, in apartamentul lor din Suceava. Locuinta a luat foc de la o veioza

publicat 2024-02-05 17:30:45 (ProTV)
O femeie a murit alaturi de sotul ei imobilizat la pat, in apartamentul lor din Suceava. Locuinta a luat foc de la o veioza Incident tragic în Suceava! Doi batrâni au murit în incendiul care le-a cuprins apartamentul. Barbatul de 84 de ani, imobilizat la pat, a fost gasit carbonizat, iar sotia, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum. ...continuare.

O masina de gunoi a facut prapad pe o strada din Alba Iulia. Vehiculul a scapat de sub control si a lovit cinci autoturisme

publicat 2024-02-05 17:30:39 (ProTV)
O masina de gunoi a facut prapad pe o strada din Alba Iulia. Vehiculul a scapat de sub control si a lovit cinci autoturisme Un sofer de la salubritate a facut prapad pe o strada din Alba Iulia. În timpul serviciului a lovit cinci masini care erau parcate regulamentar pe marginea drumului iar la final a doborât si un copac. ...continuare.

Stelian Ion este candidatul USR pentru Primaria Constanta

publicat 2024-02-05 17:30:30 (Mediafax)
Stelian Ion este candidatul USR pentru Primaria Constanta "In 2020 am invins PSD-ul, am fost la un pas de a castiga alegerile si de a transforma Constanta intr-un oras modern, in care cetatenii sa se simta respectati, un oras ridicat din subdezvoltarea in care l-au afundat atata amar de vreme PSD si PNL. In Bucuresti, Brasov, Timisoara, Bacau sau Campulung Muscel primarii USR au demonstrat ca se poate si altfel. Orase in care s-au construit scoli, gradinite, parcuri, unde lucrarile de modernizare s-au facut cu simt de raspundere si in interesul... ...continuare.

De ce sa alegi un sejur in Turcia cu autocarul?

publicat 2024-02-05 17:30:24 (Libertatea)
De ce sa alegi un sejur in Turcia cu autocarul? Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Turcia a devenit una dintre destinatiile de vacanta preferate pentru multi romani. Avand in vedere ca distanta nu este foarte mare, multi turisti aleg sa mearga in Turcia cu masina personala sau cu autocarul. Optiunea de a merge cu autocarul ofera ocazia perfecta de a te […] ...continuare.

Cerceii de aur: O calatorie prin istorie si tendintele actuale

publicat 2024-02-05 17:30:23 (Libertatea)
Cerceii de aur: O calatorie prin istorie si tendintele actuale Purtarea cerceilor de aur este o traditie straveche, cu radacini adanc ancorate in istorie si cultura. De-a lungul secolelor, aceste bijuterii au evoluat din simboluri ale statutului social in obiecte de expresie artistica si individualitate. Cu alura lor atemporala si frumusetea durabila, au jucat un rol semnificativ in istoria expresiei culturale din intreaga lume. De […] ...continuare.

Ucraina a stabilit un record al exporturilor de produse pe timp de razboi

publicat 2024-02-05 17:30:22 (Libertatea)
Ucraina a stabilit un record al exporturilor de produse pe timp de razboi In ianuarie 2024, Ucraina a exportat 12 milioane de tone de produse, ceea ce reprezinta un record, dupa invazia Rusiei in tara vecina, relateaza Ukrainska Pravda. „Suntem foarte aproape de a atinge volumele de export fizic de dinainte de razboi. In ianuarie 2024, Ucraina a exportat 12 milioane de tone de produse. Aceasta este cu […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.