EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Provocarea inedita facuta de un star al lui Chelsea pentru un fan furios. Ce pariu au pus si ce i-a promis suporterul!

publicat 2024-02-05 17:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Provocarea inedita facuta de un star al lui Chelsea pentru un fan furios. Ce pariu au pus si ce i-a promis suporterul! Mykhaylo Mudryk (23 de ani), pentru care Chelsea a achitat 70 de milioane de euro lui Sahtior, a fost criticat de un sustinator al londonezilor, iar extrema ucraineana l-a invitat la un duel fotbalistic unu-la-unu: "Cine castiga ia 12.000 de euro!". ... ...continuare.

Horoscop marti, 6 februarie 2024. Doua zodii au sufletul ravasit, iar un nativ se bucura de vremea buna

publicat 2024-02-05 17:45:04 (Click)
Horoscop marti, 6 februarie 2024. Doua zodii au sufletul ravasit, iar un nativ se bucura de vremea buna Horoscopul pentru marti, 7 februarie 2024, ne este aduc de Lorina, astrologul Click!. A doua zi a saptamanii e plina de soare si vreme buna ...continuare.

Elevii propun schimbari in sistemul de invatamant. Ideile au fost transmise catre Ministerul Educatiei

publicat 2024-02-05 17:45:03 (Antena3)
Elevii propun schimbari in sistemul de invatamant. Ideile au fost transmise catre Ministerul Educatiei O reforma sanatoasa a invatamantului romanesc nu poate sa ignore dorintele beneficiarilor reali: elevii. Acest lucru ar fi chiar de dorit in conditiile in care unii tineri vin cu idei de secol XXI pentru un sistem care a ramas blocat in trecut.  ...continuare.

Cum arata chipul Gabrielei Prisacariu fara machiaj. Sotia lui Dani Otil si-a incantat fanii cu o ipostaza cat se poate de naturala

publicat 2024-02-05 17:45:02 (Antena-1)
Cum arata chipul Gabrielei Prisacariu fara machiaj. Sotia lui Dani Otil si-a incantat fanii cu o ipostaza cat se poate de naturala Gabriela Prisacariu si-a incantat fanii cu o aparitie cat se poate de naturala. Sotia lui Dani Otil s-a pozat in sala de sport, fara machiaj. ...continuare.

Serban Ghenea a castigat Premiul Grammy. Cine este si cu cine a lucrat de-a lungul carierei

publicat 2024-02-05 17:45:02 (Antena-1)
Serban Ghenea a castigat Premiul Grammy. Cine este si cu cine a lucrat de-a lungul carierei Serban Ghenea este un canadian de origine romana, care a facut istorie la Premiile Grammy 2024. Acesta a castigat trofeul de cinci ori. ...continuare.

Cazul eurodeputatei letone acuzate de spionaj pentru Rusia declanseaza o vanatoare de tradatori in Europa

publicat 2024-02-05 17:45:01 (Adevarul)
Cazul eurodeputatei letone acuzate de spionaj pentru Rusia declanseaza o vanatoare de tradatori in Europa Dezvaluirile explozive potrivit carora eurodeputata letona Tatiana Jdanoka a activat timp de cel putin 13 ani ca spioana pentru Rusia ii tulbura pe alesii de pe batranul continent, relateaza Daily Beast. ...continuare.

Muresan: Comasarea alegerilor e o practiva uzuala in statele UE. Nu e vazuta negativ

publicat 2024-02-05 17:45:01 (Adevarul)
Muresan: Comasarea alegerilor e o practiva uzuala in statele UE. Nu e vazuta negativ Siegfried Muresan, europarlamentar si vicepresedinte al PPE, sustine ca nu e nicio problema in ceea ce priveste intentia Coalitiei de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, in conditiile in care mai multe tari vor avea concomitent mai multe scrutinuri. ...continuare.

Ce se intampla cu Snapchat? Snap Inc, compania din spatele celebrei aplicatii Snapchat, concediaza 540 de oameni la nivel global din cauza scaderii veniturilor din publicitate

publicat 2024-02-05 17:31:02 (Ziarul-Financiar)
Ce se intampla cu Snapchat? Snap Inc, compania din spatele celebrei aplicatii Snapchat, concediaza 540 de oameni la nivel global din cauza scaderii veniturilor din publicitate Autor: Valeriu Danila Snap Inc. isi reduce forta de munca cu 10% la nivel global, eliminand aproximativ 540 de posturi, scrie Bloomberg. ...continuare.

Educatie, stil de viata si wellness. Antreprenoriatul feminin romanesc, subiect de studiu la scoala in Saptamana Verde si Saptamana Altfel

publicat 2024-02-05 17:31:02 (Ziarul-Financiar)
Educatie, stil de viata si wellness. Antreprenoriatul feminin romanesc, subiect de studiu la scoala in Saptamana Verde si Saptamana Altfel Autor: Ramona Cornea O campanie finantata printr-un grant al Departamentului de Stat al S.U.A. isi propune sa educe elevii despre ecologie si alegeri corecte pentru mediul inconjurator si sa sprijine femeile antreprenor care propun produse prietenoase cu mediul. ...continuare.

O femeie a murit alaturi de sotul ei imobilizat la pat, in apartamentul lor din Suceava. Locuinta a luat foc de la o veioza

publicat 2024-02-05 17:30:45 (ProTV)
O femeie a murit alaturi de sotul ei imobilizat la pat, in apartamentul lor din Suceava. Locuinta a luat foc de la o veioza Incident tragic în Suceava! Doi batrâni au murit în incendiul care le-a cuprins apartamentul. Barbatul de 84 de ani, imobilizat la pat, a fost gasit carbonizat, iar sotia, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.