EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu o apara pe Gabriela Firea: "N-a avut nicio treaba cu azilele groazei"

publicat 2024-04-20 15:45:02 (Adevarul)
Marcel Ciolacu o apara pe Gabriela Firea: N-a avut nicio treaba cu azilele groazei Premierul Marcel Ciolacu a declarat sambata ca Gabriela Firea "n-a avut nicio treaba cu azilele groazei", iar "nenorocirile" de acolo erau cunoscute, fiind organizat si "clocit" un atac cu cateva luni inainte ca el sa fie numit in fruntea Guvernului. ...continuare.

Kitty Cepraga, despre fiica ei: "Cred ca este talentata, face si pian". Unde locuieste actrita

publicat 2024-04-20 15:30:02 (Adevarul)
Kitty Cepraga, despre fiica ei: Cred ca este talentata, face si pian. Unde locuieste actrita Kitty Cepraga, devenita cunoscuta gratie proiectului "Scoala vedetelor", este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. ...continuare.

Cat de repede pot ajunge armele in Ucraina daca Congresul aproba pachetul de ajutor

publicat 2024-04-20 15:15:03 (Adevarul)
Cat de repede pot ajunge armele in Ucraina daca Congresul aproba pachetul de ajutor Pentagonul ar putea incepe sa trimita arme in Ucraina in termen de cateva zile daca Congresul aproba pachetul de ajutor amanat de luni de zile, relateaza AP. ...continuare.

Marinar mort la bordul unei nave din rada Sulina. Furtuna de pe mare i-a intarziat pe salvatori

publicat 2024-04-20 15:15:03 (Adevarul)
Marinar mort la bordul unei nave din rada Sulina. Furtuna de pe mare i-a intarziat pe salvatori Apel de urgenta, in aceasta dimineata, de la bordul unei nave sub pavilion Palau, dupa ce un marinar s-a prabusit inconstient, pe vas. ...continuare.

Un copil de doi ani, din Cluj, a supravietuit miraculos dupa ce a cazut de la etajul doi al unui bloc

publicat 2024-04-20 15:00:03 (Adevarul)
Un copil de doi ani, din Cluj, a supravietuit miraculos dupa ce a cazut de la etajul doi al unui bloc Un copil de doi ani a supravietuit miraculos unei cazaturi de la etajul doi. Incidentul s-a petrecut intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca. ...continuare.

Mihai Tudose (PSD): "Noi am mai iesit pe primul loc si stateam in gara si ne-am uitat cum a trecut trenul"

publicat 2024-04-20 15:00:03 (Adevarul)
Mihai Tudose (PSD): Noi am mai iesit pe primul loc si stateam in gara si ne-am uitat cum a trecut trenul Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sambata ca PSD a mai castigat alegerile in trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei si un pic din cinci" si social-democratii "stateau in gara si se uitau cum a trecut trenul". ...continuare.

Un teolog renumit ii da replica preotului Nicolae Tanase: "Putem face o istorie a misoginismului crestin, pe modelul «Eva e de vina» VIDEO

publicat 2024-04-20 14:45:03 (Adevarul)
Un teolog renumit ii da replica preotului Nicolae Tanase: Putem face o istorie a misoginismului crestin, pe modelul «Eva e de vina» VIDEO Teologul Teodor Baconschi ii da replica preotului Nicolae Tanase, presedintele Asociatiei Pro Vita, care considera ca fetele frumoase, care au fost victimele unei agresiuni sexuale, "nu sunt chiar nevinovate" si ca ar trebui sa mearga si ele la inchisoare. ...continuare.

Anul Puccini va fi sarbatorit la Opera Nationala din Cluj cu o premiera spectaculoasa

publicat 2024-04-20 14:45:03 (Adevarul)
Anul Puccini va fi sarbatorit la Opera Nationala din Cluj cu o premiera spectaculoasa Opera Nationala Romana Cluj-Napoca prezinta, in acest weekend, premiera operei Tosca, un spectacol realizat in parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei si Artexim pentru a celebra Anul Puccini in Romania. ...continuare.

Povestea celei mai mari biserici ortodoxe din Bucuresti. E singura din Romania ce are altarul decorat cu sticla de Murano

publicat 2024-04-20 14:45:03 (Adevarul)
Povestea celei mai mari biserici ortodoxe din Bucuresti. E singura din Romania ce are altarul decorat cu sticla de Murano Aflata in apropiere de Arcul de Triumf si inchinata Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, dar si Sfintei Mari Mucenite Ecaterina, biserica Casin are o poveste speciala, fiind admirata si vizitata anual de zeci de mii de turisti din tara si de peste hotare ...continuare.

Un roman din Anglia si-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situatia a starnit un val de comentarii pe internet

publicat 2024-04-20 14:30:02 (Adevarul)
Un roman din Anglia si-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situatia a starnit un val de comentarii pe internet Foarte multi romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viata la comun vine cu provocari neasteptate, cum ar fi nevoia de a-ti inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situatia nu e singulara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.