EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Motivul stiintific pentru care ne uram sunetul propriei voci

publicat 2024-04-28 21:45:02 (Adevarul)
Motivul stiintific pentru care ne uram sunetul propriei voci V-ati inregistrat vreodata vorbind si apoi ati facut greseala de a asculta cum suna? Ei bine, groaza cu care va confruntati cand auziti cea mai proasta voce de pe planeta este ceva ce nu vi se intampla doar voua. Ni se intampla tuturor, scrie ladbible.com. ...continuare.

Poli Iasi, invinsa acasa de UTA cu 2-0, in faza play-out a Superligii

publicat 2024-04-28 21:15:02 (Adevarul)
Poli Iasi, invinsa acasa de UTA cu 2-0, in faza play-out a Superligii Politehnica Iasi a fost invinsa de UTA Arad cu scorul de 2-0 (0-0), duminica seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a saptea a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Un deputat USR sustine ca numele sau ar fi pe listele de sustinatori ai Dianei Sosoaca. "Semnatura mea, falsificata"

publicat 2024-04-28 20:45:02 (Adevarul)
Un deputat USR sustine ca numele sau ar fi pe listele de sustinatori ai Dianei Sosoaca. Semnatura mea, falsificata Deputatul USR Stelian Ion, candidatul Aliantei Dreapta Unita la Primaria Constanta, afirma ca a fost sesizat ca numele sau ar fi inscris in listele de sustinatori ai partidului Dianei Sosoaca. ...continuare.

Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi si ataca guvernul de la Kiev: "De ce sa ma intorc sa lupt? Pentru ce?"

publicat 2024-04-28 20:45:02 (Adevarul)
Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi si ataca guvernul de la Kiev: De ce sa ma intorc sa lupt? Pentru ce? O hotarare recent adoptata de presedintele Zelensky ii obliga pe barbati sa se intoarca in Ucraina daca au nevoie sa-si inlocuiasca pasapoartele, dar atunci o parte dintre ei, cei cu varste cuprinse intre 18 si 60, risca sa fie recrutati in armata. ...continuare.

Printul Paul al Romaniei, prins in Malta. El a fost gasit intr-un resort

publicat 2024-04-28 20:15:03 (Adevarul)
Printul Paul al Romaniei, prins in Malta. El a fost gasit intr-un resort In urma cu o luna, o instanta din Franta a refuzat predarea acestuia catre autoritatile din Romania, in vederea executarii unei pedepse cu inchisoarea. ...continuare.

O teorie controversata: croissantele nu sunt frantuzesti, iar sosul de pizza nu este italian. "Bucataria italiana nu exista", afirma un istoric culinar

publicat 2024-04-28 19:45:02 (Adevarul)
O teorie controversata: croissantele nu sunt frantuzesti, iar sosul de pizza nu este italian. Bucataria italiana nu exista, afirma un istoric culinar Un istoric culinar a starnit controverse dupa ce a afirmat ca bucataria italiana nu exista, declansand astfel o dezbatere cu privire la originea si proprietatea alimentelor si atragandu-si dezaprobarea conationalilor sai. ...continuare.

Urme de urs la Samburesti de Olt, intr-o zona de deal. Primar: "Singura solutie, schimbarea legislatiei tembele actuale"

publicat 2024-04-28 19:45:02 (Adevarul)
Urme de urs la Samburesti de Olt, intr-o zona de deal. Primar: Singura solutie, schimbarea legislatiei tembele actuale La un an de cand in comuna olteana Samburesti a fost semnalata prezenta unui urs, primarul localitatii revine si spune ca de data aceasta ar fi vorba chiar de mai multe exemplare. Urmeaza sa fie anuntate autoritatile. ...continuare.

CSM Bucuresti, invinsa fara drept de apel de Metz, in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

publicat 2024-04-28 19:30:01 (Adevarul)
CSM Bucuresti, invinsa fara drept de apel de Metz, in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin CSM Bucuresti a fost invinsa fara drept de apel de echipa franceza Metz Handball, cu 27-24 (15-14), duminica, in Sala Polivalenta din Capitala, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin. ...continuare.

Mircea Geoana cere romanilor din America sa faca o petitie catre noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO

publicat 2024-04-28 19:15:01 (Adevarul)
Mircea Geoana cere romanilor din America sa faca o petitie catre noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO Mircea Geoana s-a intalnit cu romanii din Chicago, la o dezbatere despre viitorul Romaniei. ...continuare.

Situatia de pe front s-a "deteriorat", afirma comandantul-sef al fortelor ucrainene

publicat 2024-04-28 19:00:02 (Adevarul)
Situatia de pe front s-a deteriorat, afirma comandantul-sef al fortelor ucrainene Comandantul-sef al fortelor ucrainene, Oleksandr Sirski, a indicat duminica in social media ca situatia de pe front s-a "deteriorat" si trupele ruse au inregistrat "succese tactice" in mai multe zone. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.