EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Batrana umilita de un preot din judetul Constanta. De ce a refuzat acesta sa o spovedeasca

publicat 2024-04-21 10:45:02 (Adevarul)
Batrana umilita de un preot din judetul Constanta. De ce a refuzat acesta sa o spovedeasca Intamplarea incredibila a fost relatata de un barbat care si-a dus mama, in varsta de 87 de ani, in carje, la biserica din centrul localitatii Valu lui Traian. ...continuare.

Concurenta din China si masinile electrice schimba piata auto germana. Migratie in masa spre domeniul apararii

publicat 2024-04-21 10:45:02 (Adevarul)
Concurenta din China si masinile electrice schimba piata auto germana. Migratie in masa spre domeniul apararii Producatorii auto din Germania sunt in criza, atat din cauza concurentei din China, cat si a evolutiei masinilor electrice, ceea ce face ca mii de lucratori cu inalta calificare sa migreze. ...continuare.

Legenda intemeierii Romei de catre Romulus pe malurile Tibrului. Cei sapte regi ai "Cetatii eterne"

publicat 2024-04-21 10:45:02 (Adevarul)
Legenda intemeierii Romei de catre Romulus pe malurile Tibrului. Cei sapte regi ai Cetatii eterne "Cetatea eterna" a fost intemeiata, conform legendei, in anul 753 i.Hr., de Romulus si fratele sau geaman Remus. ...continuare.

Incident aviatic in Oceanul Pacific: doua elicoptere japoneze s-au ciocnit

publicat 2024-04-21 10:30:02 (Adevarul)
Incident aviatic in Oceanul Pacific: doua elicoptere japoneze s-au ciocnit O persoana a murit si alte sapte sunt date disparute dupa ce doua elicoptere militare japoneze s-au prabusit dupa ce s-ar fi ciocnit, au transmis autoritatile, relateaza The Guardian. ...continuare.

Femeie retinuta de politisti pentru ca a gasit pe strada si si-a insusit o poseta cu bani, acte si telefoane

publicat 2024-04-21 10:15:03 (Adevarul)
Femeie retinuta de politisti pentru ca a gasit pe strada si si-a insusit o poseta cu bani, acte si telefoane O femeie in varsta de 43 de ani, din Maramures, a fost retinuta, deoarece a gasit o poseta cu bani si telefoane si nu a predat-o politiei. Totul s-a petrecut in spatele unui bloc din zona Garii CFR Arad. ...continuare.

Dupa ce l-a distrus pe Istvan Kovacs, Xavi isi pune cenusa-n cap. Noi declaratii ale antrenorului Barcelonei

publicat 2024-04-21 10:15:03 (Adevarul)
Dupa ce l-a distrus pe Istvan Kovacs, Xavi isi pune cenusa-n cap. Noi declaratii ale antrenorului Barcelonei Arbitrul roman a fost tinta spaniolilor dupa meciul cu PSG. ...continuare.

Votarea ajutorului american destinat Ucrainei, un esec major pentru Donald Trump

publicat 2024-04-21 10:00:02 (Adevarul)
Este clar acum ca Donald Trump le-a interzis "trumpistilor" din Camera Reprezentantilor sa voteze ajutorul de 61 de miliarde dolari pentru Ucraina. ...continuare.

Un tanar a fost impuscat de politisti, dupa o urmarire ca-n filme, la Botosani

publicat 2024-04-21 09:45:02 (Adevarul)
Un tanar a fost impuscat de politisti, dupa o urmarire ca-n filme, la Botosani Un tanar de 25 de ani, care se afla la volanul unui microbuz, a fost impuscat de politisti dupa ce nu a raspuns la semnalele agentilor si a incercat sa sparga un baraj al Politiei. ...continuare.

Sfarsitul lui aprilie va aduce temperaturi scazute. Cum va fi vremea la inceputul lunii mai

publicat 2024-04-21 09:15:02 (Adevarul)
Sfarsitul lui aprilie va aduce temperaturi scazute. Cum va fi vremea la inceputul lunii mai Cu exceptia extremitatii de sud-est a tarii, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperaturile medii vor fi mai coborate decat cele specifice pentru acest interval, mai ales in regiunile vestice si nord-vestice, anunta meteorologii. ...continuare.

Horoscop duminica, 21 aprilie. O zodie asteapta sa inceapa saptamana cu o marire de salariu, iar Taurii primesc o propunere

publicat 2024-04-21 09:15:02 (Adevarul)
Horoscop duminica, 21 aprilie. O zodie asteapta sa inceapa saptamana cu o marire de salariu, iar Taurii primesc o propunere Pentru duminica, 21 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predictii complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa tina de bani, in timp ce o alta zodie renunta la dieta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.