EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Apple abandoneaza proiectul prin care intentiona sa construiasca masini electrice. Compania americana se va concentra pe inteligenta artificiala

publicat 2024-02-27 21:45:09 (Mediafax)
Apple abandoneaza proiectul prin care intentiona sa construiasca masini electrice. Compania americana se va concentra pe inteligenta artificiala Apple a facut aceasta dezvaluire marti la nivel intern, surprinzandu-i pe cei aproape 2.000 de angajati care lucreaza la proiect, au declarat mai multe persoane pentru Bloomberg. Anuntul a fost facut de catre directorul operational Jeff Williams si de Kevin Lynch, un vicepresedinte responsabil de acest proiect. ...continuare.

Microsoft a investit 15 mil. euro in Mistral AI, rivalul francez al OpenAI. Comisia Europeana va analiza tranzactia

publicat 2024-02-27 18:45:23 (Ziarul-Financiar)
Microsoft a investit 15 mil. euro in Mistral AI, rivalul francez al OpenAI. Comisia Europeana va analiza tranzactia Autor: Adrian Seceleanu Microsoft a investit 15 milioane de euro in start-up-ul francez Mistral AI - considerat a fi rivalul european al OpenAI, a dezvaluit gigantul american. ...continuare.

Microsoft domina cursa pentru inteligenta artificiala: pe langa colaborarea cu OpenAI, gigantul american a incheiat un acord cu un start-up francez

publicat 2024-02-26 17:30:28 (Mediafax)
Microsoft domina cursa pentru inteligenta artificiala: pe langa colaborarea cu OpenAI, gigantul american a incheiat un acord cu un start-up francez Acordul, anuntat luni de Mistral, va presupune ca Microsoft sa ajute la introducerea pe piata a modelelor sale de inteligenta artificiala, informeaza Financial Times. ...continuare.

Samsung Galaxy Ring aduce noi abilitati inovatoare

publicat 2024-02-22 21:15:14 (Mediafax)
Samsung Galaxy Ring aduce noi abilitati inovatoare Viitorul dispozitiv portabil Galaxy Ring de la Samsung a fost invaluit in mister, dar o scurgere de informatii recenta a adus la lumina caracteristicile sale anticipate, relateaza Forbes. Potrivit rapoartelor din publicatia sud-coreeana The Elec, Galaxy Ring se afla in prezent in stadiul de prototip si este programat sa intre in productia de masa in al doilea trimestru al anului, avand potentialul de a ajunge pe piata inca din aprilie. Samsung isi propune sa dezvaluie inelul la evenimentul... ...continuare.

ZF IT Generation. Claudiu Bozdoghina si István Domokos, fondatori ai Papervee - platforma all-in-one pentru HR: Vrem sa ajungem la venituri recurente lunare de 15.000 de euro anul acesta. Am lansat si versiunea in limba engleza a platformei si vrem sa atragem clienti din Marea Britanie

publicat 2024-02-22 08:30:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Claudiu Bozdoghina si István Domokos, fondatori ai Papervee - platforma all-in-one pentru HR: Vrem sa ajungem la venituri recurente lunare de 15.000 de euro anul acesta. Am lansat si versiunea in limba engleza a platformei si vrem sa atragem clienti din Marea Britanie Papervee, start-up-ul nascut in cadrul agentiei de marketing digital si dezvoltare web Pixel Solutions din Sibiu, a incheiat anul trecut cu un portofoliu de clienti format din 45 de companii, care insumeaza o mie de utilizatori ce folosesc platforma sa all-in-one pentru digitalizarea pro­ceselor din cadrul departa­mentelor de resurse umane, veniturile recu­rente lunare situandu-se la 3.000 de euro. ...continuare.

Counterpoint Research: 7 dintre cele mai bine vandute 10 smartphone-uri din lume in 2023 au fost produse de Apple. Celelalte trei modele din top sunt din seria de telefoane de buget de la Samsung

publicat 2024-02-21 21:45:16 (Ziarul-Financiar)
Counterpoint Research: 7 dintre cele mai bine vandute 10 smartphone-uri din lume in 2023 au fost produse de Apple. Celelalte trei modele din top sunt din seria de telefoane de buget de la Samsung Autor: Adrian Seceleanu Gigantul american Apple a ocupat, pentru prima data, primele sapte pozitii in lista globala a celor mai bine vandute zece smartphone-uri in 2023, potrivit datelor companiei de cercetare Counterpoint. Rivalul Samsung si-a asigurat celelalte trei locuri din top, cu modele din seria A, de smartphone-uri ieftine, conform sursei citate. ...continuare.

Claudiu Cazacu, XTB: 'Companiile de AI vor sume spectaculoase pentru dezvoltarea tehnologiei'

publicat 2024-02-21 13:30:07 (Bursa)
Claudiu Cazacu, XTB: 'Companiile de AI vor sume spectaculoase pentru dezvoltarea tehnologiei' Pentru a intelege progresul din segmentul AI, este de ajuns sa privim in urma cu cativa ani si sa observam ca dialogul cu un sistem, abilitatea de a genera imagini si videoclipuri, de a rezuma un text, demonstrand intelegerea sa erau aptitudini abia schitate sau chiar inexistente. ...continuare.

Compania Apple le recomanda proprietarilor de iPhone sa nu puna telefonul in orez

publicat 2024-02-21 11:45:14 (Mediafax)
Compania Apple le recomanda proprietarilor de iPhone sa nu puna telefonul in orez Apple le-a spus utilizatorilor de iPhone sa nu mai puna telefoanele ude in orez. Informatia a fost transmisa prin intermediul unui ghid de utilizare, potrivit Sky News. ...continuare.

Vodafone extinde reteaua Open RAN comerciala in 20 de orase din Romania, in parteneriat cu Samsung. "Pe masura ce vom vedea inteligenta artificiala generativa si alte tehnologii emergente devenind parte integranta din serviciile oferite de companii si sectorul public, reteaua are nevoie sa fie ea insasi inteligenta"

publicat 2024-02-20 13:15:25 (Ziarul-Financiar)
Vodafone extinde reteaua Open RAN comerciala in 20 de orase din Romania, in parteneriat cu Samsung. Pe masura ce vom vedea inteligenta artificiala generativa si alte tehnologii emergente devenind parte integranta din serviciile oferite de companii si sectorul public, reteaua are nevoie sa fie ea insasi inteligenta Autor: Alexandra Cepareanu Vodafone Romania extinde, in parteneriat cu Samsung, proiectul de retea Open RAN, testat anul trecut, cu noi site-uri in 20 de orase din tara, pentru furnizarea de servicii de retea stabile si de inalta calitate pentru clientii Vodafone, au transmis printr-un comunicat reprezentantii celor doua companii. Vodafone a inceput testarea retelei Open RAN alaturi de Samsung si alti parteneri anul trecut in Romania. ...continuare.

Elevii din Romania pot participa la o noua proba de olimpiada: securitatea cibernetica. Materia nu se preda in scoli

publicat 2024-02-20 10:00:13 (ProTV)
Elevii din Romania pot participa la o noua proba de olimpiada: securitatea cibernetica. Materia nu se preda in scoli Elevii din România pot participa la o noua proba de olimpiada: securitatea cibernetica. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.