EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vodafone extinde reteaua Open RAN comerciala in 20 de orase din Romania, in parteneriat cu Samsung. "Pe masura ce vom vedea inteligenta artificiala generativa si alte tehnologii emergente devenind parte integranta din serviciile oferite de companii si sectorul public, reteaua are nevoie sa fie ea insasi inteligenta"

publicat 2024-02-20 13:15:25 (Ziarul-Financiar)
Vodafone extinde reteaua Open RAN comerciala in 20 de orase din Romania, in parteneriat cu Samsung. Pe masura ce vom vedea inteligenta artificiala generativa si alte tehnologii emergente devenind parte integranta din serviciile oferite de companii si sectorul public, reteaua are nevoie sa fie ea insasi inteligenta Autor: Alexandra Cepareanu Vodafone Romania extinde, in parteneriat cu Samsung, proiectul de retea Open RAN, testat anul trecut, cu noi site-uri in 20 de orase din tara, pentru furnizarea de servicii de retea stabile si de inalta calitate pentru clientii Vodafone, au transmis printr-un comunicat reprezentantii celor doua companii. Vodafone a inceput testarea retelei Open RAN alaturi de Samsung si alti parteneri anul trecut in Romania. ...continuare.

Elevii din Romania pot participa la o noua proba de olimpiada: securitatea cibernetica. Materia nu se preda in scoli

publicat 2024-02-20 10:00:13 (ProTV)
Elevii din Romania pot participa la o noua proba de olimpiada: securitatea cibernetica. Materia nu se preda in scoli Elevii din România pot participa la o noua proba de olimpiada: securitatea cibernetica. ...continuare.

Financial Times: Uniunea Europeana va amenda Apple cu 500 de milioane de euro din motive concurentiale

publicat 2024-02-19 07:45:32 (ProTV)
Financial Times: Uniunea Europeana va amenda Apple cu 500 de milioane de euro din motive concurentiale Uniunea Europeana urmeaza sa amendeze Apple cu aproximativ 500 de milioane de euro (539 de milioane de dolari) pentru presupuse încalcari ale legislatiei UE în materie de concurenta, a relatat duminica Financial Times, citând surse.   ...continuare.

Amenda record: UE amendeaza pentru prima oara Apple cu 500 de milioane de euro pentru serviciul de streaming muzical, dupa o investigatie antitrust de lunga durata a Comisiei Europene, pornita de la o plangere din 2019 depusa de Spotify

publicat 2024-02-18 14:30:20 (Ziarul-Financiar)
Amenda record: UE amendeaza pentru prima oara Apple cu 500 de milioane de euro pentru serviciul de streaming muzical, dupa o investigatie antitrust de lunga durata a Comisiei Europene, pornita de la o plangere din 2019 depusa de Spotify Autor: Stefan Stan Bruxelles-ul va aplica prima amenda din istorie gigantului tehnologic Apple pentru ca ar fi incalcat legislatia UE privind accesul la serviciile sale de streaming muzical, potrivit a cinci persoane care au cunostinta directa despre aceasta ancheta de lunga durata, scrie FT. ...continuare.

De la entuziasm la dezamagire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltati de efectele adverse

publicat 2024-02-15 22:00:19 (Mediafax)
De la entuziasm la dezamagire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltati de efectele adverse Utilizatorii Apple Vision Pro returneaza castile de 3.500 de dolari, spunand ca provoaca dureri de cap extreme si rau de miscare, scrie New York Post. ...continuare.

Google lanseaza avertizari pentru dispozitivele Samsung si Pixel

publicat 2024-02-15 19:45:29 (Mediafax)
Google lanseaza avertizari pentru dispozitivele Samsung si Pixel Google a introdus recent un nou sistem de avertizare pentru unele dispozitive Samsung si Pixel, cu scopul de a imbunatati securitatea utilizatorilor de Android, informeaza Forbes. Acest pas vine in contextul ingrijorarilor tot mai mari legate de malware-ul care vizeaza dispozitivele Android, inclusiv cele din magazinul oficial Play Store. ...continuare.

Oracolul din Omaha isi reduce participatia pe Apple: Berkshire Hathaway a lui Warren Buffett a vandut 10 milioane de actiuni Apple in ultimele trei luni ale anului 2023. Pozitia de 5,9% detinuta de Berkshire la Apple valora 174 de miliarde de dolari la sfarsitul anului

publicat 2024-02-15 15:45:24 (Ziarul-Financiar)
Oracolul din Omaha isi reduce participatia pe Apple: Berkshire Hathaway a lui Warren Buffett a vandut 10 milioane de actiuni Apple in ultimele trei luni ale anului 2023. Pozitia de 5,9% detinuta de Berkshire la Apple valora 174 de miliarde de dolari la sfarsitul anului Autor: Stefan Stan Berkshire Hathaway a lui Warren Buffett a vandut 10 milioane de actiuni Apple in ultimele trei luni ale anului 2023, reducand pozitia pe care asa-numitul Oracol din Omaha a numit-o unul dintre cei "patru giganti" care reprezinta cea mai mare parte din valoarea grupului sau, scrie FT. ...continuare.

Plecare surpriza: Cel mai longeviv designer de la Apple a decis sa paraseasca compania

publicat 2024-02-14 15:00:23 (Ziarul-Financiar)
Plecare surpriza: Cel mai longeviv designer de la Apple a decis sa paraseasca compania Autor: Andrei Serbanescu Cel mai longeviv designer al Apple Inc. paraseste compania, marcand o schimbare aproape completa a echipei conduse candva de Jony Ive, raporteaza Bloomberg. ...continuare.

Inca patru spitale atacate de hakeri. Sfaturile expertilor in securitate cibernetica

publicat 2024-02-14 12:30:02 (Adevarul)
Inca patru spitale atacate de hakeri. Sfaturile expertilor in securitate cibernetica Numarul spitalelor afectate de atacul cibernetic de duminica este in crestere. Incidentul s-a confirmat la inca patru unitati medicale, a anuntat Directoratul National de Securitate Cibernetica. ...continuare.

Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Cum vrea start-up-ul local Sessions sa inlocuiasca solutiile Microsoft Teams, Zoom si Google Meet cu platforma sa de colaborare all-in-one la nivel global? Cum va folosi actuala runda de finantare de 3 mil. de dolari? O discutie cu Radu Negulescu, fondator si CEO al Sessions.

publicat 2024-02-13 17:45:40 (Ziarul-Financiar)
Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Cum vrea start-up-ul local Sessions sa inlocuiasca solutiile Microsoft Teams, Zoom si Google Meet cu platforma sa de colaborare all-in-one la nivel global? Cum va folosi actuala runda de finantare de 3 mil. de dolari? O discutie cu Radu Negulescu, fondator si CEO al Sessions. Radu Negulescu, fondator si CEO al Sessions. Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Cum vrea start-up-ul local Sessions sa inlocuiasca solutiile Microsoft Teams, Zoom si Google Meet cu platforma sa de colaborare all-in-one la nivel global? Cum va folosi actuala runda de finantare de 3 mil. de dolari? O discutie cu Radu Negulescu, fondator si CEO al Sessions. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.