EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Google aloca 25 de milioane de euro pentru educarea europenilor in folosirea inteligentei artificiale

publicat 2024-02-13 08:00:11 (Money.ro)
Google aloca 25 de milioane de euro pentru educarea europenilor in folosirea inteligentei artificiale Anuntand finantarea luni, gigantul tehnologic a declarat ca a deschis depunerea de cereri pentru intreprinderile sociale si organizatiile nonprofit care ar putea sa il ajute sa ajunga la cei mai probabil sa beneficieze de formare.Google va conduce, de asemenea, o serie de "academii de crestere", pentru a sprijini companiile care utilizeaza AI sa se dezvolte, si si-a extins cursurile de formare online gratuite in 18 limbi."Cercetarile arata ca beneficiile inteligentei artificiale ar putea... ...continuare.

WhatsApp, pe cale sa se schimbe radical din 6 martie

publicat 2024-02-09 13:00:37 (Jurnalul-National)
WhatsApp, pe cale sa se schimbe radical din 6 martie WhatsApp va comunica in viitor cu alte aplicatii de mesagerie. Ne aflam la doar cateva saptamani distanta de obligatia impusa de UE pentru WhatsApp si Messenger, care vor trebui sa se deschida la mesajele din alte aplicatii de chat. ...continuare.

Noile casti de realitate augmentata Vision Pro de la Apple sunt revandute la 5.000 de dolari pe pietele din afara Statelor Unite, cu mult peste pretul initial al dispozitivului de 3.500 de dolari

publicat 2024-02-08 15:15:26 (Ziarul-Financiar)
Noile casti de realitate augmentata Vision Pro de la Apple sunt revandute la 5.000 de dolari pe pietele din afara Statelor Unite, cu mult peste pretul initial al dispozitivului de 3.500 de dolari Autor: Andrei Serbanescu Lansarea limitata a castilor Vision Pro de catre Apple Inc. favorizeaza o piata de revanzare, care pune pretul dispozitivului cu mult peste pretul sau de pornire de 3.500 de dolari, raporteaza Bloomberg. ...continuare.

Apple vrea sa produca modele de iPhone-uri care se pliaza

publicat 2024-02-07 18:30:14 (Mediafax)
Apple vrea sa produca modele de iPhone-uri care se pliaza iPhone-urile pliabile sunt in faza initiala de dezvoltare si nu se afla in planurile de productie in masa ale companiei pentru 2024 sau 2025, potrivit raportului. ...continuare.

Consolele de jocuri portabile sunt iar la moda. Cat de bune sunt si cat costa Lenovo Legion Go si Playstation Portal

publicat 2024-02-06 09:45:23 (ProTV)
Consolele de jocuri portabile sunt iar la moda. Cat de bune sunt si cat costa Lenovo Legion Go si Playstation Portal Consolele portabile sunt iar la moda. Pe piata exista mai multe modele pentru cei care vor sa se joace oricând au un pic de timp liber la dispozitie. ...continuare.

Grupul Vodafone a avut in Romania venituri din servicii de 198 mil. euro in trimestrul incheiat in decembrie 2023, in crestere cu 4%. Venitul mediu lunar de la clientii de servicii mobile a crescut cu 15% fata de anul precedent, la 5,3 euro.

publicat 2024-02-06 08:00:40 (Ziarul-Financiar)
Grupul Vodafone a avut in Romania venituri din servicii de 198 mil. euro in trimestrul incheiat in decembrie 2023, in crestere cu 4%. Venitul mediu lunar de la clientii de servicii mobile a crescut cu 15% fata de anul precedent, la 5,3 euro. Margherita Della Valle, CEO al grupului Vodafone: Am demarat parteneriate strategice cu Microsoft si Accenture pentru a ne accelera transformarea. ...continuare.

Un sofer Tesla a fost arestat pentu ca a utilizat casca Apple Vision Pro in timp ce masina era pe pilot automat

publicat 2024-02-05 15:30:23 (Mediafax)
Un sofer Tesla a fost arestat pentu ca a utilizat casca Apple Vision Pro in timp ce masina era pe pilot automat Un sofer Tesla in varsta de 21 de ani, pe nume Dante Lentini, a atras atentia pe retelele de socializare cu un videoclip in care pare sa foloseasca noua casca Vision Pro de la Apple, in timp ce masina sa se afla in modul de conducere asistata, scrie Gizmodo. ...continuare.

Un deceniu de cand Satya Nadella a preluat conducerea Microsoft: In 2014 l-a inlocuit pe Steve Ballmer, al carui mandat dezastruos dusese compania la o capitalizare de 300 mld. dolari. Un deceniu mai tarziu, evaluarea Microsoft a crescut de zece ori, la 3.000 mld. dolari, fiind cea mai valoroasa companie din lume, iar actiunile au crescut cu peste 1.000%

publicat 2024-02-05 14:15:36 (Ziarul-Financiar)
Un deceniu de cand Satya Nadella a preluat conducerea Microsoft: In 2014 l-a inlocuit pe Steve Ballmer, al carui mandat dezastruos dusese compania la o capitalizare de 300 mld. dolari. Un deceniu mai tarziu, evaluarea Microsoft a crescut de zece ori, la 3.000 mld. dolari, fiind cea mai valoroasa companie din lume, iar actiunile au crescut cu peste 1.000% Autor: Stefan Stan Cand Satya Nadella l-a inlocuit pe Steve Ballmer in functia de director executiv al Microsoft in februarie 2014, compania de software era impotmolita in mediocritate. Capitalizarea sa de piata era putin peste 300 de miliarde de dolari. Un deceniu mai tarziu, evaluarea Microsoft a crescut de zece ori, ajungand la 3.060 de miliarde de dolari, ceea ce o face cea mai valoroasa companie publica din lume, inaintea Apple. Actiunile Microsoft au urcat cu peste 1.000% de cand... ...continuare.

Cum functioneaza tehnologia numita "realitate mixta", care afiseaza informatii si imagini peste lumea reala

publicat 2024-02-05 10:46:14 (ProTV)
Cum functioneaza tehnologia numita realitate mixta, care afiseaza informatii si imagini peste lumea reala Trebuie sa ne obisnuim sa vedem pe strada oameni cu ochelari de realitate mixta, dispozitive care aduc viitorul în fata noastra. ...continuare.

Big Tech isi mareste profiturile substantial printr-o simpla modificare contabila: Microsoft, Google, Meta si Amazon au adaugat aproape 10 miliarde de dolari la profiturile lor in ultimii doi ani dupa ce au crescut estimarea duratei de viata a serverlor

publicat 2024-02-05 08:15:27 (Ziarul-Financiar)
Big Tech isi mareste profiturile substantial printr-o simpla modificare contabila: Microsoft, Google, Meta si Amazon au adaugat aproape 10 miliarde de dolari la profiturile lor in ultimii doi ani dupa ce au crescut estimarea duratei de viata a serverlor Autor: Stefan Stan Microsoft, Google, Meta si Amazon au adaugat aproape 10 miliarde de dolari la profiturile lor in ultimii doi ani prin prelungirea duratei estimate de viata a serverelor lor, o schimbare contabila care va ajuta la atenuarea costurilor viitoare, cum ar fi dezvoltarea inteligentei artificiale generative, scrie FT. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.