EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Optimizarea SEO: ce este si cum iti poate ajuta afacerea?

publicat 2024-03-04 13:30:04 (Antena3)
Optimizarea SEO: ce este si cum iti poate ajuta afacerea? In ultimii ani, SEO a devenit o unealta din ce in ce mai indispensabila in cadrul strategiilor moderne de marketing online. Oferind numeroase avantaje si putand genera rezultate remarcabile in mediul online, serviciile SEO au devenit tot mai solicitate de catre antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea in anul 2024. ...continuare.

Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou Microsoft si Adobe, lideri mondiali in industria tehnologica, au lansat recent asistenti digitali avansati, construiti pe baza inteligentei artificiale. Acesti noi asistenti sunt proiectati sa optimizeze si sa simplifice sarcinile de zi cu zi, abordand in special activitatile repetitive de birou. Noii asistenti AI sunt proiectati pentru a prelua si optimiza doua sarcini specifice: analiza […]The post Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou appeared... ...continuare.

Seful Nvidia: Crearea de computere care pot gandi ca oamenii s-ar putea realiza in cinci ani

publicat 2024-03-04 08:15:16 (ProTV)
Seful Nvidia: Crearea de computere care pot gandi ca oamenii s-ar putea realiza in cinci ani Directorul general al Nvidia, Jensen Huang, considera ca inteligenta artificiala generala ar putea, dupa unele definitii, sa fie disponibila în doar cinci ani, transmite Reuters. ...continuare.

Un inginer software a purtat Apple Vision Pro la nunta sa, spre disperarea miresei

publicat 2024-03-02 08:45:12 (Mediafax)
Un inginer software a purtat Apple Vision Pro la nunta sa, spre disperarea miresei O imagine virala recenta a facut inconjurul internetului, ilustrand un inginer software purtand Apple Vision Pro in timpul festivitatilor de la nunta sa, in ciuda obiectiilor noii sale sotii, scrie Apple Insider. ...continuare.

Microsoft, OpenAI si Nvidia se aliaza pentru a sustine un start-up ce propune sa foloseasca roboti cu inteligenta artificiala in piata muncii. Solutia vine pentru a ocupa joburile pe care oamenii le considera "nedezirabile sau nesigure"

publicat 2024-02-29 18:30:19 (Ziarul-Financiar)
Microsoft, OpenAI si Nvidia se aliaza pentru a sustine un start-up ce propune sa foloseasca roboti cu inteligenta artificiala in piata muncii. Solutia vine pentru a ocupa joburile pe care oamenii le considera nedezirabile sau nesigure Autor: Valeriu Danila Microsoft, OpenAI si Nvidia investesc intr-un start-up din Silicon Valley care isi propune sa foloseasca roboti cu inteligenta artificiala pentru a transforma piata muncii la nivel global, scrie FT. ...continuare.

Invata Gratuit Programare Online Pentru Incepatori – GoIT Romania

publicat 2024-02-29 14:00:21 (Libertatea)
Invata Gratuit Programare Online Pentru Incepatori – GoIT Romania Un curs de programare gratuit poate fi extrem de util pentru un incepator in mai multe feluri: 1. Introducere in Conceptele Fundamentale 2. Dezvoltarea Abilitatilor Practice 3. Acces la Resurse Gratuite 4. Oportunitatea de a Explora Diferite Limbaje de Programare 5. Construirea unei Baze Pentru Cariera 6. Flexibilitate si Accesibilitate 7. Comunitate si Suport 8. […] ...continuare.

„Transformarea Digitala – Drumul catre eficienta, transparenta si coerenta” | Conferinta RO 3.0

publicat 2024-02-29 14:00:20 (Income-Magazine)
„Transformarea Digitala – Drumul catre eficienta, transparenta si coerenta” | Conferinta RO 3.0 Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, impreuna cu cotidianul national Jurnalul, organizeaza Conferinta RO 3.0 „Transformarea Digitala – Drumul catre eficienta, transparenta si coerenta”. Conferinta RO 3.0 „Transformarea Digitala – Drumul catre eficienta, transparenta si coerenta” va avea loc joi, 29 februarie 2024, ora 14:00, la Hotel InterContinental Athénée Palace Bucharest, sala Le Diplomate, parter, Strada Episcopiei nr. 1-3,... ...continuare.

Apple Car, masina care merge singura, a murit din fasa. Gigantul a ingropat Project Titan

publicat 2024-02-29 13:00:40 (Mediafax)
Apple Car, masina care merge singura, a murit din fasa. Gigantul a ingropat Project Titan Potrivit agentiei de presa americane Bloomberg si, in special, conform jurnalistului Mark Gurman - care a dovedit de-a lungul timpului ca are mai multe surse sigure, Apple a inchis definitiv Project Titan. Este vorba despre proiectul sau secret legat de productia unei masini care se conduce singura, asa-numita Apple Car. ...continuare.

Surpriza: Apple ar fi anulat dupa un deceniu proiectul constructiei unei masini electrice

publicat 2024-02-28 02:30:16 (Ziarul-Financiar)
Surpriza: Apple ar fi anulat dupa un deceniu proiectul constructiei unei masini electrice Autor: Adrian Seceleanu Gigantul american Apple ar fi anulat un proiect vechi de zece ani de a construi o masina electrica, renuntand la una dintre cele mai ambitioase idei din istoria companiei, scrie Bloomberg. Apple a facut marti acest anunt la nivel intern, surprinzandu-i pe cei aproape 2.000 de angajati care lucreaza la acest proiect, conform sursei citate. ...continuare.

Apple abandoneaza proiectul prin care intentiona sa construiasca masini electrice. Compania americana se va concentra pe inteligenta artificiala

publicat 2024-02-27 21:45:09 (Mediafax)
Apple abandoneaza proiectul prin care intentiona sa construiasca masini electrice. Compania americana se va concentra pe inteligenta artificiala Apple a facut aceasta dezvaluire marti la nivel intern, surprinzandu-i pe cei aproape 2.000 de angajati care lucreaza la proiect, au declarat mai multe persoane pentru Bloomberg. Anuntul a fost facut de catre directorul operational Jeff Williams si de Kevin Lynch, un vicepresedinte responsabil de acest proiect. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.