EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Kobe Bryant, comemorat cu o statuie de bronz de catre LA Lakers » Mesajul sotiei: "Daca cineva are vreo problema cu asta..."

publicat 2024-02-09 13:00:34 (Gazeta-Sporturilor)
Kobe Bryant, comemorat cu o statuie de bronz de catre LA Lakers » Mesajul sotiei: Daca cineva are vreo problema cu asta... Los Angeles Lakers a decis sa il onoreze pe Kobe Bryant, decedat in 2020 la varsta de 41 de ani, cu o statuie de bronz de aproape sase metri inaltime. Vanessa Bryant, sotia acestuia, a fost prezenta la eveniment. ... ...continuare.

Becali anunta o schimbare in primul "11" pentru FCSB - Sepsi: "Mi-a zis ca e cel mai bun la antrenamente. Bine ma, joaca cu el!"

publicat 2024-02-09 13:00:34 (Gazeta-Sporturilor)
Becali anunta o schimbare in primul 11 pentru FCSB - Sepsi: Mi-a zis ca e cel mai bun la antrenamente. Bine ma, joaca cu el! Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anuntat ca David Miculescu (22 de ani) va fi titular in locul lui Luis Phelipe (22) in meciul cu Sepsi de duminica, ora 20:45.Titular in ultimele 3 meciuri ale ros-albastrilor, integralist cu UTA la 4-0 si schimbat la pauza la 3-0 cu CSU Craiova si 1-1 cu Farul, Luis Phelipe nu va aparea din primul minut la proxima partida a FCSB-ului, duminica, cu Sepsi OSK. ... ...continuare.

Atacat in Turcia. "Sumudica s-a intors la vremurile de odinioara. Face declaratii agresive dupa fiecare meci, dar nu vrea sa accepte jocul prost al lui Gaziantep"

publicat 2024-02-09 12:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Atacat in Turcia. Sumudica s-a intors la vremurile de odinioara. Face declaratii agresive dupa fiecare meci, dar nu vrea sa accepte jocul prost al lui Gaziantep Un editorialist din presa turca il critica pe Marius Sumudica (52 de ani), ajuns cu Gaziantep la sapte etape fara victorie in Super Lig. "Atacurile fanilor vin in avalansa, iar promisiunile antrenorului roman, cum ca va pune capat seriei nefaste, sunt amanate mereu pentru meciul urmator", scrie Cumhur DolekGaziantep s-a pravalit in Super Lig pana pe antepenultimul loc in clasament, dupa al saptelea meci consecutiv fara succes in campionat, 0-2 acasa cu ... ...continuare.

12 tari au solicitat excluderea din fotbal a unei posibile adversare a Romaniei de la CE 2024

publicat 2024-02-09 12:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
12 tari au solicitat excluderea din fotbal a unei posibile adversare a Romaniei de la CE 2024 12 tari din Orientul Mijlociu au solicitat ca Israel sa fie exclusa din competitiile organizate de UEFA si de FIFA, din cauza conflictului militar din Palestina cu gruparea terorista Hamas.Palestina, Arabia Saudita, Qatar si Emiratele Arabe Unite se numara printre statele care au trimis o scrisoare comuna pe adresa celor doua foruri, informeaza site-ul news.sky.com. ... ...continuare.

Gigi Becali confirma GSP in prima reactie despre transferul lui Compagno: "Da, asta e suma!"

publicat 2024-02-09 12:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali confirma GSP in prima reactie despre transferul lui Compagno: Da, asta e suma! Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, confirma dezvaluirile GSP.ro, anume ca l-a vandut pe Andrea Compagno (27) in China pentru numai 120.000 de euro.Andrea Compagno a fost cumparat de FCSB in august 2022. Gigi Becali a platit 1,5 milioane de euro pentru atacantul italian, acesta a inscris 20 de goluri in 55 de meciuri pentru ros-albastri, apoi l-a vandut pentru o suma de aproape 13 ori mai mica!Gigi Becali confirma GSP: "L-am dat pe Compagno cu 120. ... ...continuare.

Scaune ergonomice cu suport pentru cap: merita investitia

publicat 2024-02-09 12:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Scaune ergonomice cu suport pentru cap: merita investitia Un scaun ergonomic cu suport pentru cap este mai mult decat un accesoriu de birou. Este un partener de incredere in lupta impotriva durerilor de spate si a disconfortului cervical. Dar oare merita sa investim intr-un astfel de scaun? In acest articol, vom explora beneficiile unui scaun ergonomic si vom vedea daca este o investitie valoroasa pe termen lung, concentrandu-ne pe ofertele de la ImportatorScaune. ... ...continuare.

Ladislau Boloni este victima conflictului dintre doi directori ai clubului Metz. "Nu as folosi cuvantul criza, as spune ca avem probleme!"

publicat 2024-02-09 11:30:20 (Gazeta-Sporturilor)
Ladislau Boloni este victima conflictului dintre doi directori ai clubului Metz. Nu as folosi cuvantul criza, as spune ca avem probleme! Ladislau Boloni (70 de ani), tehnicianul care a legat sapte esecuri in Ligue 1, nemaivazuta la Metz din 1950, spune ca nu vorbeste despre mercato pentru a nu creea polemici: "Nu exista loc in care antrenorul, conducerea, directorul tehnic si fanii sa fie toti fericiti". Dar jucatorii sunt de partea lui si nu renunta la lupta, scrie L'EquipeMetz se scufunda catre Ligue 2 si Ladislau Boloni nu mai gaseste colacul de salvare. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.