EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Sunt mai multe probleme" » Antrenorul roman stabilit la Paris dezvaluie pentru GSP ce batai de cap au francezii, cu 6 luni inaintea Jocurilor Olimpice: "Mi-e teama de atentate teroriste"

publicat 2024-02-09 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Sunt mai multe probleme » Antrenorul roman stabilit la Paris dezvaluie pentru GSP ce batai de cap au francezii, cu 6 luni inaintea Jocurilor Olimpice: Mi-e teama de atentate teroriste Sever Dron, reputat profesor de tenis stabilit la Paris, a acceptat invitatia Gazetei de a sintetiza atmosfera si vibratia orasului care, peste numai sase luni, va gazdui cea de-a 33-a editie a Jocurilor Olimpice. Sunt pregatiti francezii pentru mega-evenimentul de la vara?Antrenorul de 79 de ani, finalist cu Romania in editia din 1969 a Cupei Davis si un nume respectat in tenisul romanesc, locuieste de ani buni in Franta, tara care l-a adoptat inca din anii '70. ... ...continuare.

Nu are sperante ca Simona Halep poate fi declarata nevinovata: "Greseli mari in apararea ei! Clar va exista o suspendare"

publicat 2024-02-09 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Nu are sperante ca Simona Halep poate fi declarata nevinovata: Greseli mari in apararea ei! Clar va exista o suspendare Comentatorul sportiv Dragos Suciu, impatimit al tenisului si jurnalist care a urmarit indeaprpape cazul Simonei Halep, a opinat ca "au existat greseli in strategia de aparare" pe care jucatoarea de tenis a avut-o in procesul pentru dopaj. ... ...continuare.

Mesaj clar pentru Edi Iordanescu de la un dublu campion de Champions League: "Cand cazi, oamenii incep sa te fluiere, sa te huiduie"

publicat 2024-02-09 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mesaj clar pentru Edi Iordanescu de la un dublu campion de Champions League: Cand cazi, oamenii incep sa te fluiere, sa te huiduie Miodrag Belodedici (59 de ani), fost component al echipei nationale de fotbal, isi aminteste cu placere de momentele speciale pe care le-a trait in tricoul primei reprezentative. Si nu uita noptile de poveste de la Campionatul Mondial din 1994."Avem amintiri foarte frumoase, dar si dureroase... Am avut niste performante! A lipsit foarte putin sa jucam o semifinala a Campionatului Mondial. Mondial! Va dati seama?! Acum, nu stiu... ... ...continuare.

Productivitatea, ghid pentru incepatori super aglomerati

publicat 2024-02-09 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Productivitatea, ghid pentru incepatori super aglomerati Ne confruntam adesea cu multe sarcini si responsabilitati, astfel poate fi dificil sa ne pastram atentia pe ceea ce este important, sa ramanem eficienti si sa ne mentinem starea de bine.1. Creaza un program realizabil si respectuos fata de tineImagineaza-ti ca vrei sa mergi intr-o excursie la munte. Ce vei face? Probabil ca vei face un plan, vei stabili o destinatie, vei rezerva cazare si vei cumpara echipamentul necesar. ... ...continuare.

Fotbalistul Barcelonei era la un pas de transfer. Motivul aparte care a blocat mutarea in ultima clipa

publicat 2024-02-09 16:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Fotbalistul Barcelonei era la un pas de transfer. Motivul aparte care a blocat mutarea in ultima clipa Hasan Arat, presedintele clubului turc Besiktas, a dezvaluit motivul pentru care transferul lui Oriol Romeu (32 de ani) de la Barcelona a cazut in ultima clipa.Transferat de Barcelona in vara lui 2023 cu 3,4 milioane de euro, Oriol Romeu nu a reusit sa-l faca uitat pe Sergio Busquets.Mijlocasul catalan a jucat 24 de meciuri pentru Barcelona in prima parte a sezonului, dar nu a reusit sa-si cimenteze locul in primul "11". ... ...continuare.

"Sa nu mai ajungem la circul pe care l-am avut!" » Unul dintre cei mai mari contestatari ai FRF trage un semnal de alarma

publicat 2024-02-09 16:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Sa nu mai ajungem la circul pe care l-am avut! » Unul dintre cei mai mari contestatari ai FRF trage un semnal de alarma Fostul portar al echipei nationale, Florin Prunea (55 de ani) e convins ca echipa nationala va ajunge si la un turneu final mondial, de unde lipsim din 1998."Am multe amintiri la echipa nationala. Meciul de la Cardiff, meciul cu Argentina, meciul cu SUA sau cel cu Belgia de la Bucuresti din '93. Momentan echipa nationala e calificata la Europene si de-abia astept sa-i vedem. ... ...continuare.

Alexandru Maxim, cel mai slab sezon din cariera » Doar 6 goluri influentate si 3 penalty-uri ratate din cele 5 executate!

publicat 2024-02-09 15:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Maxim, cel mai slab sezon din cariera » Doar 6 goluri influentate si 3 penalty-uri ratate din cele 5 executate! Alexandru Maxim (33 de ani), mijlocasul ofensiv al lui Gaziantep, n-a mai inscris de doua luni in Turcia si are cea mai proasta medie a minutelor jucate pentru un gol marcat in sezoanele cu minimum 10 meciuri ca titular. Totusi, Marius Sumudica il mentine titular, cu 20 din 21 de partide disputate in campionat din primul minut!"Ceva se intampla cu Maxim!". ... ...continuare.

Adi Petre a fost prezentat astazi » Incredibila prabusire a atacantului care o costa 800.000 de euro pe FCSB

publicat 2024-02-09 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Adi Petre a fost prezentat astazi » Incredibila prabusire a atacantului care o costa 800.000 de euro pe FCSB Adrian Petre (25 de ani), ex-UTA, FCSB si Farul, ultima data la Hermannstadt, a ajuns la CS Tunari, locul 17 in Liga 2.Liber de contract de la inceputul anului, cand Hermannstadt l-a pus pe liber, Adrian Petre si-a gasit echipa. Este vorba despre o divizionara secunda, CS Tunari, locul 17, echipa care tremura pentru mentinerea in Liga 2. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.