EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Carlo Ancelotti nu este surprins de plecarea lui Xavi de la Barcelona: "Ma asteptam"

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Carlo Ancelotti nu este surprins de plecarea lui Xavi de la Barcelona: Ma asteptam Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a sustinut conferinta de presa premergatoare duelului dintre Getafe si echipa pe care o pregateste. Meciul va avea loc maine, 1 februarie, de la ora 22:00, iar antrenorul italian a comentat anuntul lui Xavi, cel care a anuntat ca va pleca de la Barcelona la finalul sezonului.Ancelotti a evitat comparatiile cu antrenorul Barcelonei si s-a limitat prin a spune faptul ca intelege decizia pe care a luat-o Xavi. ... ...continuare.

Campioana olimpica, momita sa plece din Romania » "Doua milioane de dolari sa fug in America! Familia ar fi ajuns pe strada. Ii terminau pe toti!"

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Campioana olimpica, momita sa plece din Romania » Doua milioane de dolari sa fug in America! Familia ar fi ajuns pe strada. Ii terminau pe toti! Maricica Puica (73 de ani) a inceput sa practice atletismul la 15 ani, iar cel mai bun an al sau a fost 1984, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, cand a cucerit primul titlu olimpic al probei de 3.000 m pentru femei din istoria Jocurilor Olimpice. La aceeasi editie a obtinut si medalia de bronz la proba de 1.500 m. Cum performanta s-a facut in regimul comunist, Puica vorbeste deschis despre problemele cu Securitatea. ... ...continuare.

Atletico Madrid a acoperit de urgenta golul din aparare » Transfer de ultima ora

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Atletico Madrid a acoperit de urgenta golul din aparare » Transfer de ultima ora Atletico Madrid l-a transferat pe stoperul Gabriel Paulista (33 de ani), legitimat in ultimii 6 ani si jumatate la Valencia.Cu fundasul turc Caglar Soyuncu imprumutat la Fenerbahce, iar Cesar Azpilicueta si Jose Maria Gimenez accidentati, Atletico Madrid a mutat de urgenta in defensiva.Pe Metropolitano a ajuns Gabriel Paulista, fundas central cu 219 meciuri in La Liga, la Valencia si Villarreal. ... ...continuare.

Joan Laporta a vrut sa-l inlocuiasca pe Xavi cu un tehnician care n-a mai antrenat de peste 10 ani!

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Joan Laporta a vrut sa-l inlocuiasca pe Xavi cu un tehnician care n-a mai antrenat de peste 10 ani! Frank Rijkaard (61 de ani), care a activat ultima oara in 2013 ca selectioner al Arabiei Saudite, a fost contactat de Joan Laporta pentru a-i oferi conducerea tehnica a Barcelonei. Cotidianul Marca dezvaluie si ca raspunsul dat de batav este negativ: "Nu vrea sa revina in antrenorat". Rijkaard a cucerit 5 trofee cu echipa blaugrana. ... ...continuare.

Maroc, "ingropat" de Hakimi la Cupa Africii » Avertisment uimitor: "Ar trebui sa moara toti ca sa-l las sa bata penalty!"

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Maroc, ingropat de Hakimi la Cupa Africii » Avertisment uimitor: Ar trebui sa moara toti ca sa-l las sa bata penalty! Achraf Hakimi, 25 de ani, unul dintre starurile lui PSG, a ratat lovitura de pedeapsa care a eliminat Marocul de la Cupa Africii, dupa 0-2 cu Africa de Sud in "optimi". In 2021, Antonio Conte, antrenorul lui Inter Milano, spunea: "La 11 metri, Hakimi e chiar mai rau ca mine in perioada in care jucam".Dupa performanta extraordinara de la Mondial, prima reprezentanta a Africii in semifinala CM, Maroc era mare favorita la turneul final continental. ... ...continuare.

Tottenham - Brentford, in etapa #22 din Premier League » Radu Dragusin poate debuta ca titular. Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Tottenham - Brentford, in etapa #22 din Premier League » Radu Dragusin poate debuta ca titular. Echipele probabile + cele mai tari cote Tottenham primeste vizita lui Brentford, in etapa #22 din Premier League. Meciul incepe la ora 21:30 si poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro.Televizare: Prima Sport 1, Orange Sport 3 si Digi Sport 2Cu o victorie in fata rivalilor londonezi de la Brentford, Tottenham poate reveni in Top 4 in Premier League. ... ...continuare.

Marea dezamagire de acum doua saptamani i-a convins anturajul lui Haaland: "Are nevoie de Real Madrid!"

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Marea dezamagire de acum doua saptamani i-a convins anturajul lui Haaland: Are nevoie de Real Madrid! Dezamagirea ratarii premiului FIFA The Best, acordat celui mai bun fotbalist al planetei, i-a facut pe Erling Haaland si apropiatii acestuia sa ia in calcul transferul la Real Madrid, unde acestia considera ca atacantul lui Manchester City s-ar bucura de o recunoastere mai mare.In ciuda unui sezon excelent, incununat cu 52 de goluri, 9 pase decisive si 4 trofee alaturi de Manchester City, Erling Haaland nu a obtinut niciun mare premiu individual. ... ...continuare.

LPF a anuntat programul etapei #26 din Superliga » Cand se joaca FC U Craiova - CFR Cluj si U Cluj - FCSB

publicat 2024-01-31 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
LPF a anuntat programul etapei #26 din Superliga » Cand se joaca FC U Craiova - CFR Cluj si U Cluj - FCSB Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul etapei a 26-a din Superliga.Runda va incepe pe 16 februarie, cu partida dintre Petrolul Ploiesti si Poli Iasi, care se va juca de la 17:00. Si se va incheia luni, 19 februarie, cand e programat meciul dintre Universitatea Cluj si FCSB, ora 20:30.Rapid primeste vizita celor de la Hermannstadt, intr-un duel care va avea loc vineri, 16 februarie, ora 20:00.Programul etapei a 26-a din SuperligaVineri, 16 februarieOra 17. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.