EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Am nimerit intr-o cloaca" » Leonard Doroftei a oferit detalii uluitoare: "A doua zi eram pe afise electorale"

publicat 2024-02-01 13:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Am nimerit intr-o cloaca » Leonard Doroftei a oferit detalii uluitoare: A doua zi eram pe afise electorale Leonard Doroftei (53 de ani), fost campion mondial la categoria semiusoara, a oferit detalii incredibile despre perioada in care a fost presedintele Federatiei Romane de Box.Fostul mare pugilist, care acum e antrenor in Canada, a fost presedintele Federatiei timp de 3 ani, intre 2012 si 2015. Doroftei a oferit detalii mai putin stiute despre coruptia din interiorul institutiei pe care a condus-o, intr-un interviu pentru GSP. ... ...continuare.

Pregateste din timp cadoul de Valentine`s Day pentru iubita ta cu bijuteriile deosebite de la Chic Bijoux

publicat 2024-02-01 13:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Pregateste din timp cadoul de Valentine`s Day pentru iubita ta cu bijuteriile deosebite de la Chic Bijoux Chiar daca bucuria sarbatorilor de iarna a trecut deja, inimile noastre raman inca deschise la magia darurilor. Insa, dragostea nu cunoaste pauze, iar cu sosirea unei noi ocazii speciale, ne intoarcem cu inima deschisa spre arta de a alege cadoul perfect. In curand, ne vom intalni cu incantarea si emotiile de Valentine's Day, o ocazie fermecatoare pentru a-ti exprima iubirea fata de partenera ta. ... ...continuare.

Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSB » Anuntul lui Gigi Becali: "Nu mi-a iesit"

publicat 2024-02-01 13:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSB » Anuntul lui Gigi Becali: Nu mi-a iesit Dorin Rotariu (28 de ani) nu mai este jucatorul celor de la FCSB. Jucatorul si-a reziliat contractul cu vicecampioana Romaniei.Intrat in dizgratia patronului Gigi Becali, Rotariu nu s-a impus la FCSB si pleaca dupa doar 7 meciuri jucate. Nu a inscris si nu a oferit vreun assist pentru trupa pregatita de Elias Charalambous. ... ...continuare.

Stefan Barboianu crede ca jucatorii ajung mult prea usor la Dinamo » "Inainte, cand te sunau Badea sau Borcea, iti tremura mana pe telefon"

publicat 2024-02-01 13:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Stefan Barboianu crede ca jucatorii ajung mult prea usor la Dinamo » Inainte, cand te sunau Badea sau Borcea, iti tremura mana pe telefon Stefan Barboianu (36 ani), jucator-antrenor la CSM Resita, ocupanta locului 12 in Liga a 12-a, a fost invitatul zilei de 1 februarie la GSP Live si a comentat situatia de la Dinamo, clubul pentru care a evoluat in 2011 si in sezonul 2014-2015.Fostul fundas dreapta s-a aratat dezamagit de situatia in care a ajuns clubul alb-rosu, aflat in pericol de o noua retrogradare, chiar in sezonul revenirii. ... ...continuare.

Galatasaray a transferat fundasul cu 12 trofee castigate cu PSG

publicat 2024-02-01 13:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Galatasaray a transferat fundasul cu 12 trofee castigate cu PSG Galatasaray a ajuns la un acord cu Nottingham Forest pentru transferul fundasului dreapta Serge Aurier (31 de ani).Stadiul negocierilor este aproape de finalizare. Clubul turc si formatia din Premier League verifica in aceste momente toate documentele pentru a face ca mutarea sa aiba loc. ... ...continuare.

Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSB » Anuntul lui Gigi Becali: "Nu mi-a iesit"

publicat 2024-02-01 13:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSB » Anuntul lui Gigi Becali: Nu mi-a iesit Dorin Rotariu (28 de ani) nu mai este jucatorul celor de la FCSB. Jucatorul si-a reziliat contractul cu vicecampioana Romaniei, dupa o experienta nereusita.Intrat in dizgratia patronului Gigi Becali, Rotariu nu s-a impus la FCSB si pleaca dupa doar 5 meciuri jucate. Nu a inscris si nu a oferit vreun assist pentru trupa pregatita de Elias Charalambous.Dorin Rotariu si-a reziliat contractul cu FCSBJucatorul avea un salariu de 20. ... ...continuare.

Rasturnare-soc » Ionut Radu a semnat, dar mutarea a picat in ultima clipa

publicat 2024-02-01 13:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Rasturnare-soc » Ionut Radu a semnat, dar mutarea a picat in ultima clipa Ionut Radu (26 de ani) a fost la un pas sa plece de la Bournemouth in aceasta iarna, dar mutarea a picat in ultima clipa.Portarul roman s-a inteles si a semnat cu Al Shabab, din Arabia Saudita, insa sauditii nu au mai apucat sa il inregistreze pe Radu din cauza intarzierii permisului se munca, potrivit Flashscore. Astfel, Ionut nu a mai apucat sa ajunga in Arabia Saudita si ramane al treilea portar la Bournemouth. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.