EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iohannis, la Congresul PPE: Extremismul are potential toxic asupra fundamentului proiectului european

publicat 2024-03-07 14:15:14 (Mediafax)
Iohannis, la Congresul PPE: Extremismul are potential toxic asupra  fundamentului proiectului european "Dintre toate provocarile cu care ne confruntam in prezent, una se distinge in mod deosebit prin potentialul toxic pe care il poate avea chiar asupra fundamentului proiectului european. Ma refer, desigur, la extremism, in toate formele sale, de la nationalismul gaunos, de fatada, pana la tendintele revizioniste care, din pacate, se manifesta din ce in ce mai virulent pe continentul nostru. In definitiv, ce este Uniunea Europeana? 27 de state care au aderat benevol si din convingere la acelasi... ...continuare.

Romania nu se mai afla in stare de alerta epidemiologica privind gripa. Cate cazuri au fost in ultimele saptamani

publicat 2024-03-07 14:15:12 (Libertatea)
Numarul imbolnavirilor de gripa a scazut in ultimele trei saptamani, motiv pentru care autoritatile sanitare din Romania au anuntat ridicarea alertei epidemiologice. Cu toate acestea, in perioada 26 februarie-3 martie, conform INSP, au fost comunicate sase noi decese cofirmate cu virus gripal, anunta Agerpres. „Avand in vedere succesiunea a trei saptamani in care atat numarul […] ...continuare.

Iohannis: Extremismul are potential toxic asupra fundamentului proiectului european

publicat 2024-03-07 14:15:12 (Jurnalul-National)
Iohannis: Extremismul are potential toxic asupra fundamentului proiectului european Dintre toate provocarile cu care ne confruntam in prezent, una se distinge in mod deosebit prin potentialul toxic pe care il poate avea chiar asupra fundamentului proiectului european, spune Klaus Iohannis, prezent la congresul PPE de la Bucuresti. ...continuare.

Apple escaladeaza o disputa cu Epic Games, blocand aplicatia pentru jocul Fortnite in Europa

publicat 2024-03-07 14:15:11 (Income-Magazine)
Apple escaladeaza o disputa cu Epic Games, blocand aplicatia pentru jocul Fortnite in Europa Apple a escaladat miercuri o disputa cu Epic Games, blocand aplicatia pentru jocul Fortnite in Europa pe iPhone-uri si iPad-uri, transmite Reuters. Cele doua companii se afla intr-o lupta juridica din 2020, cand firma de jocuri video a sustinut ca practica Apple de a percepe comisioane de pana la 30% pentru platile in aplicatie pe […] ...continuare.

Gigi Becali, prima mutare din vara la FCSB: "E jucatorul nostru"

publicat 2024-03-07 14:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, prima mutare din vara la FCSB: E jucatorul nostru Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a hotarat. Il pastreaza pe Alexandru Musi in sezonul viitor, acum fiind imprumutat la Petrolul.Atacantul Petrolului face un sezon bun si i-a impresionat pe cei de la FCSB, atat pe MM Stoica, cat si pe Gigi Becali. Astfel, ros-albastrii s-au hotarat sa il tina in lot sezonul viitor. Alexandru Musi are 19 ani, astfel ca va fi eligibil pentru regula U21 inca doua sezoane, deci va avea sanse sa fie chiar titular. ... ...continuare.

Ruby regreta ca si-a pus silicoane. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat vedeta: "7 ani am tinut ascunsa treaba asta"

publicat 2024-03-07 14:15:06 (Click)
Ruby regreta ca si-a pus silicoane. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat vedeta: 7 ani am tinut ascunsa treaba asta Ruby reuseste sa fie una dintre cele mai de succes cantarete din industria muzicala romaneasca. Talentul si frumusetea au propulsat-o pe culmi inalte, cu toate ca vedeta a luat decizia sa intervina cu mici operatii la nivelul infatisarii sale. Printre interventiile estetice se numara si implantul ma ...continuare.

Impozitul care va creste de trei ori, din 2025. Cine vor fi romanii cei mai afectati

publicat 2024-03-07 14:15:05 (Antena3)
Impozitul care va creste de trei ori, din 2025. Cine vor fi romanii cei mai afectati Unele impozite platite de romani se pot tripla de anul viitor, astfel ca oamenii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar. ...continuare.

Klaus Iohannis, la Congresul PPE de la Bucuresti: "Ne confruntam cu cea mai grava stare de la cel de-al Doilea Razboi Mondial"

publicat 2024-03-07 14:15:05 (Antena3)
Klaus Iohannis, la Congresul PPE de la Bucuresti: Ne confruntam cu cea mai grava stare de la cel de-al Doilea Razboi Mondial Ne confruntam cu cea mai grava situatie de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a spus presedintele Klaus Iohannis la Congresul PPE de la Bucuresti, in contextul razboiului din Ucraina. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.