EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un judecator din Illinois l-a eliminat pe Donald Trump de pe buletinul de vot din acest stat

publicat 2024-02-29 07:45:11 (Mediafax)
Un judecator din Illinois l-a eliminat pe Donald Trump de pe buletinul de vot din acest stat Decizia neasteptata de miercuri vine in timp ce o contestatie similara anti-Trump din Colorado este in curs de solutionare la Curtea Suprema a SUA, care este de asteptat sa respinga argumentele conform carora lui Trump i se interzice accesul la functie, anunta CNN. ...continuare.

Senatul francez sustine consfintirea dreptului la avort in Constitutie

publicat 2024-02-29 07:45:11 (Mediafax)
Senatul francez sustine consfintirea dreptului la avort in Constitutie Propunerea, aprobata anterior de camera inferioara, Adunarea Nationala, a fost sustinuta miercuri cu 267 de voturi la 50, conform BBC. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 736. Turcia se ofera sa gazduiasca din nou negocierile de pace dintre Rusia si Ucraina.

publicat 2024-02-29 07:45:11 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 736. Turcia se ofera sa gazduiasca din nou negocierile de pace dintre Rusia si Ucraina. UPDATE Congresul ajunge la un acord pentru a evita inchiderea guvernului, fara a prevedea ajutoare pentru Ucraina Liderii Congresului american au anuntat pe 28 februarie un acord provizoriu pentru a evita inchiderea guvernului, cu cateva zile inainte de termenul limita care ameninta sa intrerupa operatiunile federale. ...continuare.

Tragerea Loto 6/49 din 29 februarie 2024. Report de peste 27 milioane de lei la Joker

publicat 2024-02-29 07:45:10 (Libertatea)
Tragerea Loto 6/49 din 29 februarie 2024. Report de peste 27 milioane de lei la Joker Joi, 29 februarie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la Tragerile Speciale Loto de Dragobete, de duminica, 25 februarie, Loteria Romana a acordat 28.774 de castiguri in valoare totala de peste 33,82 milioane de lei. Rezultatele Loto 6/49 din 29 februarie 2024 In urma castigarii premiului […] ...continuare.

ORA 11.00: Vladimir Putin tine discursul despre starea natiunii. Ce teme va aborda si ce asteptari au analistii

publicat 2024-02-29 07:45:10 (Libertatea)
ORA 11.00: Vladimir Putin tine discursul despre starea natiunii. Ce teme va aborda si ce asteptari au analistii Presedintele rus Vladimir Putin rosteste astazi, 29 februarie, discursul anual in fata parlamentului rus, cu mai putin de trei saptamani inainte de alegerile care ar trebui sa-i aduca un nou mandat de sase ani la Kremlin. In mod traditional, liderul rus urmeaza sa prezinte, potrivit Kremlinului, starea natiunii si sa traseze „noi sarcini pentru viitor”. […] ...continuare.

IPS Teodosie, la judecata Sfantului Sinod. "Actele de razvratire" ale Arhiepiscopului Tomisului, discutate azi in reuniunea prezidata de Patriarhul Daniel

publicat 2024-02-29 07:45:10 (Libertatea)
IPS Teodosie, la judecata Sfantului Sinod. Actele de razvratire ale Arhiepiscopului Tomisului, discutate azi in reuniunea prezidata de Patriarhul Daniel Sfantul Sinod judeca astazi „actele de razvratire” publice ale lui IPS Teodosie, acuzatii pe care acestea le-a atras in urma insistentelor sale ca Arhiepiscopia Tomisului sa fie ridicata la rang de Mitropolie. IPS Teodosie va fi judecat astazi de Sfantul Sinod al BOR, cea mai inalta autoritate a Bisericii Ortodoxe Romane, prezidat de Patriarhul Daniel, […] ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 736 | Aproape 100 de ciocniri pe front in ultima zi. Zelenski le cere aliatilor sa grabeasca furnizarea de arme si munitii

publicat 2024-02-29 07:45:10 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 736 | Aproape 100 de ciocniri pe front in ultima zi. Zelenski le cere aliatilor sa grabeasca furnizarea de arme si munitii Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut miercuri aliatilor sa ia decizii care sa grabeasca furnizarea de arme si munitii, insistand ca nu mai este timp de pierdut in fata armatei presedintelui rus Vladimir Putin. Joi dimineata Statul Major General al Fortelor Armate ale Ucrainei a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au avut loc […] ...continuare.

Donald Trump a fost exclus de o judecatoare de pe buletinele de vot la alegerile primare republicane din Illinois

publicat 2024-02-29 07:45:10 (Libertatea)
Donald Trump a fost exclus de o judecatoare de pe buletinele de vot la alegerile primare republicane din Illinois O judecatoare din Illinois a decis miercuri ca Donald Trump nu este eligibil, din cauza actiunilor sale din timpul asaltului asupra Capitoliului, si a ordonat eliminarea buletinelor de vot pe numele sau, in alegerile primare republicane din acest stat, scrie AFP, citat de News.ro. Decizia, similara cu cele din Maine si Colorado, vine in contextul […] ...continuare.

Ciolacu: „Nu fac nicio diferenta intre Simion, Drula, Ciolos. Ii compar cu Mirel din Turnu Magurele”

publicat 2024-02-29 07:45:09 (Income-Magazine)
Ciolacu: „Nu fac nicio diferenta intre Simion, Drula, Ciolos. Ii compar cu Mirel din Turnu Magurele” Premierul Marcel Ciolacu, presedinte al PSD, a declarat, miercuri, ca pentru el nu este nicio diferenta intre George Simion, Catalin Drula, Dan Barna si Dacian Ciolos, pe care i-a comparat cu ‘Mirel din Turnu Magurele’, adica se pricep la toate, dar nu vin cu nicio solutie. „Ati vazut in ultimul timp vreo solutie de la […] ...continuare.

Duckadam l-a pus la punct pe rapidist: "Jenant! Fii barbat si spune-o"

publicat 2024-02-29 07:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Duckadam l-a pus la punct pe rapidist: Jenant! Fii barbat si spune-o Helmut Duckadam (64 de ani) a descris drept jenanta situatia lui Alexandru Albu, jucatorul lui Rapid care a negat public ca ar fi fost in club dupa infrangerea cu Poli Iasi, desi dovezile erau coplesitoare.Sambata, Rapid a cedat la Iasi, 1-3, primul pas gresit intr-un meci oficial din acest an. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.