EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania TV trebuie sa-i plateasca 10.000 de euro Emiliei Sercan, pentru afirmatiile facute dupa ce a dezvaluit plagiatul lui Nicolae Ciuca

publicat 2024-02-26 19:45:14 (Libertatea)
Romania TV trebuie sa-i plateasca 10.000 de euro Emiliei Sercan, pentru afirmatiile facute dupa ce a dezvaluit plagiatul lui Nicolae Ciuca Curtea de Apel Bucuresti a decis sa mareasca de cinci ori despagubirile pe care televiziunea Romania TV trebuie sa i le plateasca Emiliei Sercan pentru afirmatiile facute in emisiunile moderate de Janos Korpos la scurt timp dupa ce a dezvaluit ca Nicolae Ciuca, pe atunci premier, si-a plagiat lucrarea de doctorat, a anuntat jurnalista luni […] ...continuare.

Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi exploatat sexual o fata de 15 ani

publicat 2024-02-26 19:45:14 (Jurnalul-National)
Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi exploatat sexual o fata de 15 ani Un barbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce ar fi adapostit o fata de 15 ani, cu care ar fi intretinut relatii sexuale, iar apoi ar fi determinat-o sa faca sex cu diferiti clienti. ...continuare.

Iulian Calin, luat in vizor de Andrei Nicolescu, inainte de Dinamo - Hermannstadt: "Ma duc doar in istoricul acestui domn arbitru cu Dinamo Bucuresti"

publicat 2024-02-26 19:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Iulian Calin, luat in vizor de Andrei Nicolescu, inainte de Dinamo - Hermannstadt: Ma duc doar in istoricul acestui domn arbitru cu Dinamo Bucuresti Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, are anumite semne de intrebare in legatura cu Iulian Calin, cel care va fi arbitrul partidei dintre Dinamo si Hermannstadt, care va avea loc marti, 27 februarie, de la 18:30.Conducatorul "cainilor" se refera la faptul ca arbitrul Calin i-a mai dezavantajat in trecut pe dinamovisti si spera sa nu o faca si de data aceasta. ... ...continuare.

Obiceiul banal care poate distruge sanatatea cainilor! Milioane de romani fac acest lucru

publicat 2024-02-26 19:45:05 (Click)
Obiceiul banal care poate distruge sanatatea cainilor! Milioane de romani fac acest lucru Un numar mare de romani pot spune ca au acasa macar un animal de companie, iar alegerile cele mai populare din tara noastra raman pisicile si cainii. Ei bine, cand vine vorba despre cei din urma, un obicei banal pentru multa lume poate afecta serios sanatatea animalelor noastre de companie! ...continuare.

Riscul anexarii Transnistriei la Federatia Rusa, la un pas sa devina realitate | Avertismentele liderilor internationali: "Restul lumii va avea de suferit"

publicat 2024-02-26 19:45:02 (Antena3)
Riscul anexarii Transnistriei la Federatia Rusa, la un pas sa devina realitate | Avertismentele liderilor internationali: Restul lumii va avea de suferit Ipoteza anexarii Transnistriei la Rusia este privita cu scepticism de autoritatile de la Chisinau. Insa, tot ele recunosc ca politica regimului de la Kremlin este imprevizibila, asa ca se pot astepta la orice. ...continuare.

Profit urias pentru bancile din Romania, in anul 2023 | Avem printre cele mai scumpe credite din U.E.

publicat 2024-02-26 19:45:02 (Antena3)
Profit urias pentru bancile din Romania, in anul 2023 | Avem printre cele mai scumpe credite din U.E. Anul 2023 a fost unul greu, cu scumpiri in lant, cu rate mari la banci. Daca romanii au facut fata cu greu cheltuielilor, bancile au avut un an prosper, cu mult profit. ...continuare.

Alegeri locale 2024. Au aparut noi candidati la Primaria Capitalei: "Mi-a venit randul biologic datorita experientei mele"

publicat 2024-02-26 19:45:02 (Antena3)
Alegeri locale 2024. Au aparut noi candidati la Primaria Capitalei: Mi-a venit randul biologic datorita experientei mele Weekendul a adus surprize politice in ceea ce priveste candidatura pentru Primaria Capitalei. Au aparut noi candidati pentru alegerile locale din luna iunie. ...continuare.

Microsoft se asociaza cu Mistral, rivalul francez al OpenAI

publicat 2024-02-26 19:45:02 (Adevarul)
Microsoft se asociaza cu Mistral, rivalul francez al OpenAI Microsoft va pune la dispozitie modelele de inteligenta artificiala ale start-up-ului francez Mistral AI prin intermediul platformei sale de cloud computing Azure, in cadrul unui nou parteneriat. ...continuare.

Descoperirea facuta de o romanca in legatura cu asteroidul Dimorphos: "Era «o fiinta» foarte fragila"

publicat 2024-02-26 19:45:02 (Adevarul)
Descoperirea facuta de o romanca in legatura cu asteroidul Dimorphos: Era «o fiinta» foarte fragila Asteroidul Dimorphos a facut obiectul unui experiment inedit ce a vizat devierea traiectoriei sale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.