EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Joe Biden l-a atacat dur pe Vladimir Putin, numindu-l "ticalos nebun"

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Libertatea)
Joe Biden l-a atacat dur pe Vladimir Putin, numindu-l ticalos nebun Presedintele american Joe Biden l-a numit miercuri, 21 februarie, pe presedintele rus Vladimir Putin „un S.O.B. nebun” in cadrul unei strangeri de fonduri la San Francisco, a relatat CNN. SOB este o insulta, o prescurtare de la „Son of a bitch”. „Avem un S.O.B. nebun, tipul ala, Putin, altii. Si trebuie sa fim mereu ingrijorati […] ...continuare.

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 25 de judete

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Jurnalul-National)
Cod galben de ceata in Bucuresti si in 25 de judete Meteorologii au emis joi avertizari Cod galben de ceata densa ce afecteaza Capitala si localitati din 25 de judete, in orele urmatoare. ...continuare.

Ministrul Agriculturii inflameaza spiritele: Eliminarea marcilor private din comertul alimentar, o lovitura pentru consumator

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Jurnalul-National)
Ministrul Agriculturii inflameaza spiritele: Eliminarea marcilor private din comertul alimentar, o lovitura pentru consumator Declaratia facuta de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, ca ar scoate definitiv din comert marca proprie a marilor retaileri pentru a se crea o relatie comerciala corecta, ar costa insa scump consumatorii romani, pentru ca produsele vandute sub marca proprie sunt mai ieftine. ...continuare.

Apare USL 2. Stanga face alianta electorala cu dreapta si porneste de la 51% in sondaje

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Jurnalul-National)
Apare USL 2. Stanga face alianta electorala cu dreapta si porneste de la 51% in sondaje Alegerile locale si cele europarlamentare se comaseaza si vor avea loc pe data de 9 iunie. PSD si PNL vor candida pe o lista comuna la Parlamentul European, lista care, cel mai probabil, va fi deschisa de o femeie neinscrisa in vreunul dintre cele doua partide. ...continuare.

Alerta de medicamente periculoase: Risc crescut de autism si ADHD la urmasii tatilor tratati cu anumite pastile pentru epilepsie

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Jurnalul-National)
Alerta de medicamente periculoase: Risc crescut de autism si ADHD la urmasii tatilor tratati cu anumite pastile pentru epilepsie Agentia Nationala a Medicamentului anunta noi masuri pentru prevenirea aparitiei unor afectiuni grave, precum autism, ADHD sau dizabilitate intelectuala, la copiii conceputi de barbati tratati cu medicamente care contin valproat, chiar si cu 3 luni inainte de conceptie. ...continuare.

Eurostat: Romania, printre statele UE cu o pondere ridicata a surselor de energie regenerabila, in 2022

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Income-Magazine)
Eurostat: Romania, printre statele UE cu o pondere ridicata a surselor de energie regenerabila, in 2022 Sursele de energie regenerabila, in 2022, au reprezentat 41,2% din consumul brut de electricitate la nivelul UE, o crestere cu 3,4 puncte procentuale (pp) fata de 2021 (37,8%) si mult inaintea altor surse de generare a electricitatii, cum ar fi energia nucleara (sub 22%), gaze (sub 20%) sau carbune (sub 17%), arata datele publicate miercuri […] ...continuare.

Bolos, despre e-Factura: Lucram la o aplicatie simplificata pentru firmele mici

publicat 2024-02-22 08:30:15 (Income-Magazine)
Bolos, despre e-Factura: Lucram la o aplicatie simplificata pentru firmele mici Ministerul Finantelor (MF) lucreaza la o aplicatie simplificata pentru firmele mici care nu au un volum mare de facturi, pe care o va lansa la inceputul lunii martie, a declarat ministrul Finantelor, Marcel Bolos. Potrivit unui comunicat al MF, a fost actualizat ghidul de accesare si utilizare a sistemului RO e-Factura, in contextul imbunatatirii sistemului […] ...continuare.

Xavi si Lewandowski, frustrati dupa ce Barcelona nu a putut trece de Napoli » Ce a reclamat polonezul: "Asta am facut dupa gol"

publicat 2024-02-22 08:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Xavi si Lewandowski, frustrati dupa ce Barcelona nu a putut trece de Napoli » Ce a reclamat polonezul: Asta am facut dupa gol Xavi si Robert Lewandowski, antrenorul, respectiv atacantul Barcelonei, au comentat egalul catalanilor pe terenul lui Napoli, 1-1, din turul optimilor UEFA Champions League.Returul are loc pe 12 martie, la BarcelonaFormatia blaugrana nu a putut profita de forma slaba a italienilor, care si-au schimbat antrenorul cu doua zile inainte de meci, si au obtinut doar un egal pe stadionul "Diego Armando Maradona". ... ...continuare.

Dinamo tot mai aproape de iesirea din insolventa! Ce datorie mai au "cainii" de achitat

publicat 2024-02-22 08:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo tot mai aproape de iesirea din insolventa! Ce datorie mai au cainii de achitat Dan Gataiantu, actionar Red&White, societatea care detine pachetul majoritar de actiuni de la Dinamo, a dezvaluit care este situatia economica a "cainilor".Formatia alb-rosie vrea sa iasa in aceasta vara din insolventa, dupa cum dezvaluia Andrei Nicolescu, administratorul special, la GSP LIVE, iar Dan Gataiantu a venit cu noi detalii.Dinamo este incepand cu iunie 2021 la a doua insolventa. ... ...continuare.

Zodiile care vor avea parte de belsug si bani pe 24 si 25 februarie

publicat 2024-02-22 08:30:09 (Click)
Zodiile care vor avea parte de belsug si bani pe 24 si 25 februarie Energii pozitive si abundenta financiara - aceasta este prognoza astrologica pentru anumite zodii in zilele de 24 si 25 februarie. Daca te afli sub influenta unei astfel de zodie, aceste doua zile promit sa aduca prosperitate si belsug in viata ta financiara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.