EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eroii de la Cernobil. Cum au salvat trei oameni milioane de vieti

publicat 2024-02-27 22:30:07 (Click)
Eroii de la Cernobil. Cum au salvat trei oameni milioane de vieti Explozia de la Cernobil a fost cel mai dezastruos accident nuclear din istorie. Desi pare greu de crezut, totul ar fi putut fi mult mai rau, asta daca nu s-ar fi sacrificat trei orameni. Curajosi, ei si-au luat inima in dinti si au reusit sa previna o catastrofa si mai mare, salvand milioane de viet ...continuare.

Momente de panica la metrou! Doua trenuri s-au ciocnit intre statiile Timpuri Noi si Mihai Bravu

publicat 2024-02-27 22:30:07 (Click)
Momente de panica la metrou! Doua trenuri s-au ciocnit intre statiile Timpuri Noi si Mihai Bravu Momente de groaza la metrou! Doua trenuri s-au tamponat usor intre statiile Timpuri Noi si Mihai Bravu, iar sute de oameni, printre care se numarau si batrani, cat si copii, au ramas blocati in tunel. Metrorex deja a comunicat ca totul a pornit de la o eroare umana de dirijare. ...continuare.

Raportul corect dieta-sport pentru scaderea in greutate. Medic nutritionist: "Probabil multi se vor supara"

publicat 2024-02-27 22:30:02 (Adevarul)
Raportul corect dieta-sport pentru scaderea in greutate. Medic nutritionist: Probabil multi se vor supara Medicul nutritionist Vlad Rosca sustine ca desi sportul este sanatos, te tonifiaza, iti creste rezistenta, iti anteneaza inima, totusi nu slabeste. Se poate pierde in greutate doar cu o dieta adecvata. ...continuare.

Laude pentru Dinamo dupa victoria cu Hermannstadt: "De exceptie" » Ce a remarcat Ilie Dumitrescu

publicat 2024-02-27 22:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Laude pentru Dinamo dupa victoria cu Hermannstadt: De exceptie » Ce a remarcat Ilie Dumitrescu Dinamo a obtinut o victorie importanta in cursa pentru salvarea de la retrogradare, 1-0 cu Hermannstadt.La finalul meciului de pe "Arcul de Triumf", Ionut Badea si Ilie Dumitrescu au laudat jocul prestat de formatia antrenata de Zeljko Kopic si au evidentiat organizarea defensiva aratata de "caini".Laude pentru Dinamo dupa victoria cu Hermannstadt"Desi Dinamo nu a contat foarte mult pe faza ofensiva, a facut un joc solid. ... ...continuare.

Vacanta inseamna pentru ei munca la camp! "Sunt elevi care n-au fost niciodata intr-o excursie"

publicat 2024-02-27 22:15:03 (Click)
Vacanta inseamna pentru ei munca la camp! Sunt elevi care n-au fost niciodata intr-o excursie Elevii din destule sate uitate de lume si-au petrecut vacanta "de schi" lucrand pe branci. Cei mai multi n-au fost in viata lor la munte, la mare sau intr-o banala excursie. ...continuare.

Masinile si motociclete care fac zgomot ar urma sa fie interzise pe timpul noptii | Amenzi uriase pentru soferii care nu se conformeaza

publicat 2024-02-27 22:15:02 (Antena3)
Masinile si motociclete care fac zgomot ar urma sa fie interzise pe timpul noptii | Amenzi uriase pentru soferii care nu se conformeaza Masinile si motocicletele care fac zgomot ar putea fi interzise pe timpul noptii. Cei care nu se conformeaza ar putea primi amenzi usturatoare. ...continuare.

Temperaturi record de 38 de grade, in februarie 2024. Locul in care e canicula deja

publicat 2024-02-27 22:15:02 (Antena3)
Temperaturi record de 38 de grade, in februarie 2024. Locul in care e canicula deja Temperaturi record de 38 de grade, in februarie 2024. Locul in care este deja vreme de vara, iar oamenii se plang ca nu mai fac fata caldurii. ...continuare.

Garaj scos la vanzare la pret de apartament in Vaslui. Facilitatile enumerate de proprietar

publicat 2024-02-27 22:15:01 (Adevarul)
Garaj scos la vanzare la pret de apartament in Vaslui. Facilitatile enumerate de proprietar Un vasluian si-a scos la vanzare garajul la un pret de 42.000 de euro, cam cat costa un apartament cu doua camere in Vaslui. Garajul include doua spatii de parcare, un grup sanitar si mai multe magazii. ...continuare.

BlackRock, o superputere financiara mondiala, se infiltreaza pe tacute in toate colturile lumii corporate europene

publicat 2024-02-27 22:00:18 (Ziarul-Financiar)
BlackRock, o superputere financiara mondiala, se infiltreaza pe tacute in toate colturile lumii corporate europene BlackRock are un fond dedicat Europei emergente si Asiei Centrale, BlackRock Emerging Europe Fund. Acesta detine actiuni la mai multe companii din regiune, iar dintre acestea cele mai cunoscute si numeroase nume sunt din Polonia - PEKAO Bank, PZU, Orlen, Banca PKO. Alte companii prezente in portofoliul fondului sunt banca OTP din Ungaria, retailerul turc BIM Birlesik Magazalar, producatorul de medicamente ungar Gedeon Richter, banca turca Yapi ve Kredi Bankasi si grupul de energie ceh CEZ.... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.