EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum iti poti mentine dintii sanatosi pe termen lung. Sfaturi de la specialisti

publicat 2024-03-01 12:30:14 (Libertatea)
Cum iti poti mentine dintii sanatosi pe termen lung. Sfaturi de la specialisti Mentinerea sanatatii dentare pe termen lung necesita un angajament constant si consecvent fata de igiena orala. Ingrijirea adecvata a dintilor nu se rezuma doar la curatarea lor cu regularitate, ci implica si controale stomatologice regulate si adoptarea unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii echilibrate. Specialistii recomanda, pentru mentinerea sanatatii dentare pe termen […] ...continuare.

Bella Santiago si Barbara Isasi, moment dificil in cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!. "Ne-a pus capac"

publicat 2024-03-01 12:30:14 (Libertatea)
Bella Santiago si Barbara Isasi, moment dificil in cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!. Ne-a pus capac Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente. Ironia ruletei au simtit-o din plin si Barbara si […] ...continuare.

Cel mai bogat om din Asia organizeaza o petrecere extravaganta. Zuckerberg, Rihanna si Bill Gates, intre invitati

publicat 2024-03-01 12:30:14 (Jurnalul-National)
Cel mai bogat om din Asia organizeaza o petrecere extravaganta. Zuckerberg, Rihanna si Bill Gates, intre invitati Unul dintre cei mai bogati oameni din lume organizeaza o petrecere uriasa inainte de nunta fiului sau. Printre invitati sunt actori, cantareti si oameni de afaceri celebri, precum Mark Zuckerberg, Rihanna si Bill Gates. Nunta va avea loc la vara. ...continuare.

Poluarea cu CO2 a atins un nou record in 2023

publicat 2024-03-01 12:30:14 (Jurnalul-National)
Poluarea cu CO2 a atins un nou record in 2023 Emisiile globale de CO2 au crescut cu 1,1% in 2023, ajungand la un nivel record. Cauza e, in principal, productia scazuta de energie hidroelectrica provocata de seceta si de cresterea Chinei, se arata intr-un raport al Agentiei Internationale pentru Energie (AIE). ...continuare.

7card anunta "Prima Suta", proiectul care ajuta companiile sa creeze programe de wellbeing pentru angajati si sa beneficieze de deduceri fiscale

publicat 2024-03-01 12:30:14 (Income-Magazine)
7card anunta Prima Suta, proiectul care ajuta companiile sa creeze programe de wellbeing pentru angajati si sa beneficieze de deduceri fiscale 7card, liderul sectorului de corporate wellbeing din Romania, anunta programul "Prima Suta", prin care isi propune sa sustina companiile in crearea de programe dedicate bunastarii angajatilor.  Prin aceasta proiect, 7card incurajeaza utilizarea facilitatii fiscale, conform careia, in 2024, cheltuielile angajatorilor cu beneficii oferite angajatilor pentru accesarea facilitatilor sportive si fitness, in limita a 100 euro/angajat/an, […] ...continuare.

Le-au taiatul elanul fanilor, dupa ultimul meci din Superliga » "Sa ne intelegem, noi avem un alt obiectiv!"

publicat 2024-03-01 12:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Le-au taiatul elanul fanilor, dupa ultimul meci din Superliga » Sa ne intelegem, noi avem un alt obiectiv! Gicu Grozav (33 de ani) a marcat o noua bijuterie de gol pentru Petrolul, dar n-a fost suficient. "Lupii" au pierdut cu Universitatea Craiova 3-2, iar ultimul loc de play-off e extrem de greu de atins."Am pierdut si aveam mari sperante inainte de acest meci. Jucam acasa, eram foarte motivati sa luam toate cele trei puncte. Am intalnit o echipa cu calitate, de la jumatatea terenului in sus", a fost prima concluzie a lui Grozav la finalul partidei de la Ploiesti. ... ...continuare.

Cum va fi vremea in luna martie. Meteorologii de la ANM anunta temperaturi neobisnuite

publicat 2024-03-01 12:30:06 (Click)
Cum va fi vremea in luna martie. Meteorologii de la ANM anunta temperaturi neobisnuite Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul cuprins intre 4 martie si 1 aprilie 2024. ...continuare.

Regula noua pentru cei care vor sa urce pe Everest, anuntata de Nepal: "Este obligatoriu pentru toti"

publicat 2024-03-01 12:30:03 (Antena3)
Regula noua pentru cei care vor sa urce pe Everest, anuntata de Nepal: Este obligatoriu pentru toti Autoritatile din Nepal au anuntat o noua regula pentru alpinistii care intentioneaza sa urce pe Muntele Everest. ...continuare.

Ce reprezinta Martisorul, simbolul primaverii de care se leaga un fir rosu si unul alb

publicat 2024-03-01 12:30:02 (Adevarul)
Ce reprezinta Martisorul, simbolul primaverii de care se leaga un fir rosu si unul alb In trecut, de 1 martie, parintii legau cate o moneda de argint sau de aur la mainile copiilor ori la gat. Intre timp, simbolul primaverii a capatat multiple forme si culori. ...continuare.

Cat de mult contribuie retailul la economia romaneasca

publicat 2024-03-01 12:15:11 (Income-Magazine)
Cat de mult contribuie retailul la economia romaneasca Retailul din Romania este unul dintre cele mai importante sectoare economice, atat sub aspectul numarului de angajati, cat si din punctul de vedere al sumelor cu care contribuie in fiecare an la bugetul asigurarilor sociale sau la bugetul asigurarilor de sanatate. Conform datelor oficiale de la Institutul de Statistica, numarul angajatilor din retail la finalul […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.