EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI Diana Dobromir, Musat and Asociatii: 'Avertizarea timpurie - o noua sansa pentru business-urile in impas'

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
Avertizarea timpurie cu privire la dificultatile cu care se confrunta o societate comerciala poate fi o noua sansa pentru business-urile in impas, este de parere Diana Dobromir, Managing Associate la Musat and Asociatii. ...continuare.

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI Adrian Popa Bochis, ANEVAR: 'Avem nevoie de un ghidaj din partea specialistilor in insolventa'

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
* 'Business planul ar trebui sa stea la baza evaluarii unitatilor functionale pe care le are un debitor' In sectorul insolventei este necesara o comunicare extinsa, considera Adrian Popa Bochis, presedintele Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), care precizeaza: 'Avem o lege in domeniu, avem standarde, avem doua organizatii profesionale, avem profesionistii, avem evaluatorii. Cum facem, insa, ca toate acestea sa functioneze impreuna?'. ...continuare.

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI Alina Popa, CITR: 'Solutiile de restructurare - tot mai cautate de companii'

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
In ultima perioada, tot mai multe companii aflate in dificultate sunt interesate de restructurare, a spus Alina Popa, Head of Legal CITR. 'Este o efervescenta in zona restructurarii si ne asteptam sa creasca', a mentionat specialistul, adaugand ca mare parte din companiile de impact, respectiv 43%, sunt intr-o stare de dificultate, fiind restructurabile sau in insolventa iminenta. ...continuare.

Putin Responds to Macron: 'Why Doesn and #39;t NATO Understand the Danger of Nuclear Conflict?'

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
Two weeks before the presidential elections in Russia, Vladimir Putin addressed his nation yesterday with a speech lasting over two hours in front of both chambers of the Russian parliament. 'Why doesn and #39;t NATO understand the danger of a nuclear conflict?' Putin asked, mentioning that the Russian army 'has gained colossal combat experience.' ...continuare.

Putin ii raspunde lui Macron: 'De ce NATO nu intelege ca exista pericolul unui conflict nuclear?'

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
Inainte cu doua saptamani de alegerile prezidentiale din Rusia, Vladimir Putin s-a adresat, ieri, natiunii sale, avand un discurs de peste doua ore in fata celor doua camere ale parlamentului rus. ...continuare.

Delirul ca politica de mare putere

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
Rusia este o mare putere. Daca nu pentru altceva, fie si numai pentru ca dispune de armele nucleare cu care poate pune capat vietii si civilizatiei pe citeva continente si chiar pe aceasta planeta in intregime, daca se hotaraste sa le foloseasca pe toate. ...continuare.

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI Antreprenorii - tot mai constienti de importanta restructurarii si a insolventei

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
Desi numarul societatilor comerciale care apeleaza la restructurarea preventiva este inca mic, acesta este reprezentat de companii valoroase din perspectiva activelor detinute si a cifrei de afaceri, au afirmat, ieri, participantii la cea de-a X-a editie a Conferintei Codul Insolventei, eveniment organizat de Grupul de presa BURSA, in parteneriat cu Institutul National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa (INPPI) si cu Institutul National Pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor... ...continuare.

Talented young people are expected at the National Cyber Security Championship

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
The National Cyber Security Championship - RoCSC2024, the fifth edition, will start this year with the selection stage, scheduled for March 8-10, after which the final of the competition will be organized, between May 22 and 25, according to the National Directorate of Cyber Security (DNSC). ...continuare.

Tinerii talentati sunt asteptati la Campionatul National de Securitate Cibernetica

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Campionatul National de Securitate Cibernetica - RoCSC2024, cea de-a cincea editie, va debuta in acest an cu etapa de selectie, programata pentru perioada 8-10 martie, ulterior fiind organizata finala competitiei, in intervalul 22 - 25 mai, potrivit Directoratului National de Securitate Cibernetica (DNSC). ...continuare.

TradeVille: Profitul Hidroelectrica in 2023 - cel mai mare obtinut de o companie de stat din Romania

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Hidroelectrica SA a anuntat o crestere semnificativa a veniturilor si a cifrei de afaceri pentru anul 2023, inregistrand cel mai mare profit obtinut de o companie de stat din Romania, potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiza al Tradeville. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.