EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dr. Bogdan Coltor: 'O injectie cu sange din cordonul ombilical ar putea oferi speranta pentru romanii care sufera de boli rare'

publicat 2024-03-01 14:00:05 (Bursa)
In Romania, estimarile arata ca aproximativ un milion de persoane sufera de boli rare, desi in registrele oficiale sunt intregistrati doar aproximativ 8.000. ...continuare.

Primele imagini cu sicriul lui Alexei Navalnii: Trupul neinsufletit al celui mai notoriu opozant al lui Putin a ajuns la biserica pentru slujba religioasa, in aplauzele sustinatorilor

publicat 2024-03-01 14:00:05 (Antena3)
Primele imagini cu sicriul lui Alexei Navalnii: Trupul neinsufletit al celui mai notoriu opozant al lui Putin a ajuns la biserica pentru slujba religioasa, in aplauzele sustinatorilor Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Alexei Navalnii a ajuns la biserica din Moscova unde celui mai cunoscut opozant al lui Vladimir Putin i se oficiaza slujba de inmormantare, inainte de a fi inhumat. ...continuare.

Pensionarul "special" care incaseaza intr-o luna cat un roman cu pensia minima intr-un an si jumatate

publicat 2024-03-01 14:00:05 (Antena3)
Pensionarul special care incaseaza intr-o luna cat un roman cu pensia minima intr-un an si jumatate Un roman care beneficiaza de pensie speciala incaseaza intr-o singura luna cat un senior cu indemnizatia minima sociala intr-un an si jumatate. ...continuare.

O colectie a lui Elton John a obtinut peste 20 de milioane de dolari la licitatii

publicat 2024-03-01 14:00:04 (Adevarul)
O colectie a lui Elton John a obtinut peste 20 de milioane de dolari la licitatii O colectie reunind peste 900 de suveniruri si opere de arta ale lui Elton John a fost vanduta cu peste 20 de milioane de dolari la mai multe licitatii, a anuntat joi casa Christie's. ...continuare.

Corteva Agriscience a acordat un grant in bani pentru a sprijini persoanele cu dizabilitati in agricultura

publicat 2024-03-01 13:45:02 (Bursa)
Corteva Agriscience, compania internationala de cercetare si dezvoltare in domeniul agriculturii, angajata in transformarea peisajului agricol, a acordat un grant in bani proiectului care isi propune sa sprijine fermierii cu dizabilitati. ...continuare.

Bolos: 'Pregatim o schema de ajutor de stat pentru exploatarea minereurilor neferoase, inclusiv aur'

publicat 2024-03-01 13:45:02 (Bursa)
Exploatarea minereurilor neferoase, precum cuprul, argintul si aurul si activitatile de prelucrare a acestora vor face obiectul unei scheme de ajutor de stat, proiectele urmand sa aiba un buget consistent, de peste 10 milioane de euro, a declarat vineri, la Oradea, ministrul Finantelor, Marcel Bolos. ...continuare.

Oana Roman, mesaj emotionant dupa moartea mamei sale: "A fost si va ramane un om fabulos"

publicat 2024-03-01 13:45:02 (Antena3)
Oana Roman, mesaj emotionant dupa moartea mamei sale: A fost si va ramane un om fabulos Oana Roman a transmis un mesaj emotionant dupa moartea mamei sale. Ea spune ca Mioara Roman a plecat in liniste si va ramane mereu in amintire drept un om fabulos. ...continuare.

Primele imagini cu sicriul lui Alexei Navalnii: Trupul neinsufletit al celui mai notoriu opozant al lui Putin a ajuns la biserica pentru slujba religioasa

publicat 2024-03-01 13:45:02 (Antena3)
Primele imagini cu sicriul lui Alexei Navalnii: Trupul neinsufletit al celui mai notoriu opozant al lui Putin a ajuns la biserica pentru slujba religioasa Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Alexei Navalnii a ajuns la biserica din Moscova unde celui mai cunoscut opozant al lui Vladimir Putin i se oficiaza slujba de inmormantare, inainte de a fi inhumat. ...continuare.

Trageri cu munitie de razboi langa Galati, se vor auzi explozii. Apelul autoritatilor: "Populatia sa nu intre in panica!"

publicat 2024-03-01 13:45:01 (Adevarul)
Trageri cu munitie de razboi langa Galati, se vor auzi explozii. Apelul autoritatilor: Populatia sa nu intre in panica! Timp de aproape o luna, vor fi trageri cu munitie de razboi in Poligonul Smardan, din Galati. Populatia nu trebuie sa intre in panica din cauza bubuiturilor, acestea fiind exercitii militare uzuale, au transmis autoritatile ...continuare.

Revolutie in fotbal. Maine se voteaza introducerea cartonasului albastru si alte reguli complet noi

publicat 2024-03-01 13:45:01 (Adevarul)
Revolutie in fotbal. Maine se voteaza introducerea cartonasului albastru si alte reguli complet noi Se cer tehnologia semi-automata a ofsaidului si discutii doar intre arbitru si capitanul echipei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.