EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Peste 300 de copii din mediul rural invata sa scrie povesti despre ei de la scriitoarele Asociatiei De Basm

publicat 2024-03-12 00:30:10 (Jurnalul-National)
Peste 300 de copii din mediul rural invata sa scrie povesti despre ei de la scriitoarele Asociatiei De Basm Asociatia De Basm, cea mai cunoscuta institutie autohtona ce promoveaza literatura romana contemporana pentru copii si tineret, organizeaza din nou primavara aceasta o serie de ateliere creative dedicate copiilor din sase localitati defavorizate socio-economic si cultural, evenimente reunite sub motto-ul "Caravana cu povesti din Ocnita in Balcesti". ...continuare.

Banca Transilvania limiteaza sumele transferate prin intermediul serviciului de transfer instant, administrat de Transfond. Solutia, care este temporara, a fost aplicata din cauza cresterii tentativelor de frauda online in Romania

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Banca Transilvania limiteaza sumele transferate prin intermediul serviciului de transfer instant, administrat de Transfond. Solutia, care este temporara, a fost aplicata din cauza cresterii tentativelor de frauda online in Romania Banca Transilvania, cea mai mare banca de pe piata locala dupa active, a decis sa limiteze serviciul de transfer instant, administrat de Transfond, din cauza numarului in crestere de fraude si tentative de frauda online, a transmis banca. Conform unor surse, limitarea serviciului de plati instant ar fi de pana la cel mult 3.000 lei, urmand ca sumele care trec de acest prag sa fie gestionate ca si inainte de a exista serviciul de plati instant. Limita maxima permisa pentru transferul instant... ...continuare.

Gigantul JPMorgan Chase ataca pe terenul bancilor mici, preferate de americani si alte tendinte din sectorul bancar din SUA dupa minicriza de anul trecut

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Gigantul JPMorgan Chase ataca pe terenul bancilor mici, preferate de americani si alte tendinte din sectorul bancar din SUA dupa minicriza de anul trecut Autor: Catalina Apostoiu JPMorgan Chase, cea mai mare banca americana, vrea sa con­cureze cu bancile locale printr-o strategie agresiva de expansiune, noteaza The Wall Street Journal. ...continuare.

Care sunt planurile Roca Industry dupa transferul pe piata principala. Ionut Bindea, CEO: Tintim includerea intr-un indice. Estimam ca in aproximativ doi ani vom putea discuta si de dividende

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Care sunt planurile Roca Industry dupa transferul pe piata principala. Ionut Bindea, CEO: Tintim includerea intr-un indice. Estimam ca in aproximativ doi ani vom putea discuta si de dividende Ionut Bindea, CEO, Roca Industry: Pentru Roca Industry intentionam sa facem noi majorari de capital la Bursa de Valori Bucuresti. La urma urmei, este principala sursa de finantare a expansiunii prin M&A-uuri. Aceste M&A-uri vor fi finantate bancar, insa pentru partea pe care trebuie sa ne-o asumam noi este nevoie sa apelam la majorare de capital social. ...continuare.

Care este viziunea actorilor cheie pentru dezvoltarea pietei de capital? Ce potential mai are piata locala si de unde vin investitorii? Aflam pe 18 martie la ZF Capital Markets Summit, editia numarul trei

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Care este viziunea actorilor cheie pentru dezvoltarea pietei de capital? Ce potential mai are piata locala si de unde vin investitorii? Aflam pe 18 martie la ZF Capital Markets Summit, editia numarul trei Autor: Tibi Oprea ZF cheama la aceeasi masa mari banci de investitii, autoritati, administratori de fonduri si de pensii, investitori, companii, brokeri, analisti pentru a dezbate cum dezvoltam mai departe piata de capital, care sunt perspectivele si trendurile. ...continuare.

ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Dan-Antonio Bota, CFA, investitor la BVB: 40% din portofoliul meu pe actiuni este pe piata AeRO, in companii precum Life is Hard, 2Performant

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Dan-Antonio Bota, CFA, investitor la BVB: 40% din portofoliul meu pe actiuni este pe piata AeRO, in companii precum Life is Hard, 2Performant Dan-Antonio Bota, CFA, investitor la Bursa de Valori Bucuresti, are un portofoliu pe actiuni cu o expunere de 40% pe piata AeRO, la companii precum Life is Hard, 2Performant, iar restul la emitenti de pe segmentul principal, ca OMV Petrom, Hidroelectrica, Antibiotice. ...continuare.

Deloitte CFO Summit 2024. Ioana Birta, CFO, TeraPlast: Costurile cu salariile la una dintre companii ne-au crescut cu 46% in urma modificarilor fiscale. Piata de constructii de infrastructura de gaze si apa a crescut anul trecut, dar alte sectoare, precum piata usilor sau ferestrelor a scazut

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Deloitte CFO Summit 2024. Ioana Birta, CFO, TeraPlast: Costurile cu salariile la una dintre companii ne-au crescut cu 46% in urma modificarilor fiscale. Piata de constructii de infrastructura de gaze si apa a crescut anul trecut, dar alte sectoare, precum piata usilor sau ferestrelor a scazut Autor: Razvan Botea Ioana Birta, CFO-ul Teraplast, cu afaceri de 600 mil. lei anual, a vorbit la Deloitte CFO Summit despre sectoarele din constructii care au evoluat bine in 2023, dar si despre modificarile fiscale de la final de 2023 si cum au fost absorbite de mediul de afaceri. ...continuare.

Afaceri de la Zero. Stup Edition. Marius Dumitran, fost angajat la Google si actual profesor in cadrul Facultatii de Informatica din Bucuresti, a investit 50.000 euro intr-un glamping din judetul Valcea. "Imi doresc sa le ofer oamenilor oportunitatea sa se rupa de tehnologie"

publicat 2024-03-12 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Marius Dumitran, fost angajat la Google si actual profesor in cadrul Facultatii de Informatica din Bucuresti, a investit 50.000 euro intr-un glamping din judetul Valcea. Imi doresc sa le ofer oamenilor oportunitatea sa se rupa de tehnologie Marius Dumitran, fost angajat la Google si actual profesor in cadrul Facultatii de Informatica de la Universitatea din Bucuresti, a deschis Luna Rock, un glamping in Brezoi, judetul Valcea, in urma unei investitii de 50.000 euro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.