EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Alex Ionita a debutat in China » Ce numar a primit si cum s-a descurcat fostul jucator de la Rapid

publicat 2024-03-11 19:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alex Ionita a debutat in China » Ce numar a primit si cum s-a descurcat fostul jucator de la Rapid Alexandru Ionita (29 de ani) a debutat pentru Yunnan Yukun, formatia din China care l-a transferat in aceasta iarna de la Rapid.Echipa sa a remizat in prima etapa a ligii a doua chineze, scor 0-0 cu Foshan Nanshi. Ionita a fost titularizat si a evoluat pe toata durata partidei.Alex Ionita a debutat in China si a primit numarul 10Ionita, transferat de chinezi de la Rapid pentru 50.000 de euro, a primit numarul 10. ... ...continuare.

Continua lupta pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor

publicat 2024-03-11 19:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Continua lupta pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor Alte doua partide din returul optimilor de finala din Liga Campionilor la fotbal sunt programate, marti, 12 martie. Arsenal Londra, noul lider din Premier League, primeste vizita "dragonilor" de la FC Porto cu misiunea declarata de a intoarce rezultatul negativ din tur. FC Barcelona infrunta pe propriul teren campioana Italiei din sezonul trecut, Napoli, iar echipa condusa de Xavi nu are alt obiectiv decat calificarea in sferturile competitiei. ... ...continuare.

EY Romania: UE a decis sa includa industria maritima in Sistemul de Comercializare a Certificatelor de Emisii

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Bursa)
Intr-o incercare de a raspunde la provocarile climatice actuale si de a indeplini obiectivele stabilite prin Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, Uniunea Europeana a decis sa includa industria maritima in Sistemul (UE) de Comercializare a Certificatelor de Emisii (ETS). ...continuare.

Caciu: 'Romania a incasat 642 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru Programul Tranzitie Justa'

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Bursa)
Romania a incasat luni 642 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru Programul Tranzitie Justa - FTJ STEP, reprezentand prefinantare unica exceptionala in cadrul platformei 'Tehnologii strategice pentru Europa' (STEP), a anuntat ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu. ...continuare.

CNN: SUA, pregatite pentru un atac nuclear al Rusiei in primul an de razboi

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Antena3)
CNN: SUA, pregatite pentru un atac nuclear al Rusiei in primul an de razboi Statele Unite s-au pregatit "riguros" pentru un potential atac nuclear rusesc in Ucraina, la sfarsitul anului 2022. ...continuare.

Dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor medicale si ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilitati din Maramures: "Gasim solutii pentru a veni in ajutorul lor"

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Antena3)
Dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor medicale si ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilitati din Maramures: Gasim solutii pentru a veni in ajutorul lor In cadrul proiectului "Romania Inteligenta", desfasurat de postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, a avut loc o conferinta nationala cu tema "Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor". ...continuare.

Companiile de ride-sharing ar urma sa dispara din Romania | Guvernul vrea sa schimbe legea privind transportul de persoane, in urma protestelor taximetristilor

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Antena3)
Companiile de ride-sharing ar urma sa dispara din Romania | Guvernul vrea sa schimbe legea privind transportul de persoane, in urma protestelor taximetristilor Aplicatiile de ride-sharing ar putea sa dispara din Romania, avertizeaza Coalitia pentru Economie Digitala. ...continuare.

Romanul care a baut doar apa 40 de zile ca sa slabeasca: "Ma simt foarte bine, am slabit 18 kilograme"

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Antena3)
Romanul care a baut doar apa 40 de zile ca sa slabeasca: Ma simt foarte bine, am slabit 18 kilograme O vedeta din Romania a isterizat internetul, dupa ce a tinut o cura de slabire, timp de 40 de zile, doar cu apa. ...continuare.

Alegeri 2024. S-a stabilit cand merg romanii la vot | Calendarul electoral pentru europarlamentare si locale a fost aprobat de Guvern

publicat 2024-03-11 19:00:02 (Antena3)
Alegeri 2024. S-a stabilit cand merg romanii la vot | Calendarul electoral pentru europarlamentare si locale a fost aprobat de Guvern Executivul a aprobat, luni, Hotararea de guvern privind calendarul alegerilor pentru alegerile europarlamentare si locale din 9 iunie. Campania electorala incepe pe 10 mai si se va incheia pe 8 iunie 2024. ...continuare.

Judecatorii din Bistrita-Nasaud, criticati pentru folosirea copy-paste si intarzierile in publicarea hotararilor

publicat 2024-03-11 19:00:01 (Adevarul)
Judecatorii din Bistrita-Nasaud, criticati pentru folosirea copy-paste si intarzierile in publicarea hotararilor Judecatorii din Bistrita-Nasaud au fost criticati in raportul de activitate al Tribunalului pe anul 2023 ca au folosit in mod excesiv tehnica copy-paste, pentru a-si usura activitatea, si pentru ca au redactat hotararile cu intarziere. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.