EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vocea tinerilor in democratie: "Opiniile politicienilor nu se potrivesc cu ale noastre"

publicat 2024-03-21 15:30:14 (ProTV)
Vocea tinerilor in democratie: Opiniile politicienilor nu se potrivesc cu ale noastre Daca esti tânar si vrei sa te implici în bunul mers al societatii românesti, dar nu stii deocamdata cum, poti începe prin a participa la conferinta Tineri în dialog cu Democratia, care are loc luni, 25 martie, la Bucuresti.  ...continuare.

Iohannis: "Romania nu va fi mai transparenta. Suntem langa front"

publicat 2024-03-21 15:30:13 (Money.ro)
Iohannis: Romania nu va fi mai transparenta. Suntem langa front Romania nu va mai fi transparenta! Romania nu va comunica exact sprijinul militar direct pe care il acorda Ucrainei, deoarece tara noastra se afla „langa front”, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la reuniunea Consiliului European. "Romania nu va fi mai transparenta. (...) Nu mi se pare pur si simplu util […]Articolul Iohannis: "Romania nu va fi mai transparenta. Suntem langa front" apare prima data in Money. ...continuare.

Cine ii va antrena pe cei 50 de militari ucraineni pe teritoriul Romaniei? Raspunsul lui Klaus Iohannis

publicat 2024-03-21 15:30:12 (Mediafax)
Cine ii va antrena pe cei 50 de militari ucraineni pe teritoriul Romaniei? Raspunsul lui Klaus Iohannis Presedintele a fost chestionat despre scrisoarea trimisa catre Parlament, in care era mentionat trainingul a 50 de militari ucraineni pe teritoriul Romaniei, si tranzitul de echipament militar din Finlanda pe teritoriul Romaniei. ...continuare.

Alimentele pe care Carmen Bruma le consuma in postul Pastelui. De ce sunt atat de importante

publicat 2024-03-21 15:30:11 (Libertatea)
Alimentele pe care Carmen Bruma le consuma in postul Pastelui. De ce sunt atat de importante Carmen Bruma, in varsta de 46 de ani, este adepta un stil de viata sanatos, astfel ca de cele mai multe ori, ea da sfaturi fanilor de pe contul de socializare, cu privire la alimentatia pe care ar trebuii sa o urmeze. Pentru ca am intrat deja in postul Pastelui, partenera lui Mircea Badea a […] ...continuare.

Naut crocant, o gustare de nerefuzat

publicat 2024-03-21 15:30:10 (Jurnalul-National)
Naut crocant, o gustare de nerefuzat Nautul crocant este o gustare greu de refuzat, o data ce i-ai aflat gustul. ...continuare.

Adrian Mititelu duce razboiul cu propriii suporteri la nivelul urmator: "Stati acasa! Daca domnul Rotaru are bani, de ce sa nu accept?"

publicat 2024-03-21 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu duce razboiul cu propriii suporteri la nivelul urmator: Stati acasa! Daca domnul Rotaru are bani, de ce sa nu accept? Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, isi continua razboiul cu suporterii echipei sale. Mititelu a lansat un atac fara precedent la adresa celor care il contesta si care isi dau cu parerea, in opinia sa, fara sa aiba cu adevarat precadirea necesara pentru a emite o opinie.Mai intai, Mititelu si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca sustinatorii celor de la FCU Craiova pretind ca echipa nu le merita sustinerea. ... ...continuare.

Manuel Neuer rateaza infruntarile cu Franta si Tarile de Jos din cauza unei accidentari la aductori

publicat 2024-03-21 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Manuel Neuer rateaza infruntarile cu Franta si Tarile de Jos din cauza unei accidentari la aductori Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, recent convocat in lotul Germaniei, va rata meciurile amicale cu Franta si Tarile de Jos din cauza unei accidentari, a anuntat miercuri Federatia Germana de Fotbal.Jucatorul de 37 de ani s-a accidentat la un muschi de la piciorul stang in timpul antrenamentului de miercuri si a fost nevoit sa isi paraseasca coechipierii inainte de finalul sedintei de pregatire, potrivit aceleiasi surse. ... ...continuare.

Se demoleaza celebrul "Doi cocosi", un simbol al Bucurestiului. Mama lui Cristi Borcea vrea in loc niste blocuri

publicat 2024-03-21 15:30:03 (Click)
Se demoleaza celebrul Doi cocosi, un simbol al Bucurestiului. Mama lui Cristi Borcea vrea in loc niste blocuri Istoria celebrului restaurant "Doi Cocosi" pare sa se incheie. Elena Borcea, mama proprietarului echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea ...continuare.

BusinessMark a organizat conferinta anuala 'Tomorrow@work'

publicat 2024-03-21 15:30:02 (Bursa)
Aproximativ 270 de lideri in Resurse Umane s-au reunit, pe 15 martie 2024, la Bucuresti, unde a avut loc conferinta anuala 'Tomorrow@work'. Pe scena evenimentului, organizat de BusinessMark, au urcat 24 de profesionisti romani si 6 speakeri internationali, ce au privit spre viitorul muncii, cu provocarile si oportunitatile pe care le-ar putea aduce, atat pentru oamenii de HR, cat si pentru organizatii, candidati si angajati. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.