EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Surpriza! Sau nu? Un singur fotbalist din nationala Georgiei valoreaza aproape cat toata echipa Romaniei si e in spatele performantei colosale a gruzinilor

publicat 2024-03-26 23:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Surpriza! Sau nu? Un singur fotbalist din nationala Georgiei valoreaza aproape cat toata echipa Romaniei si e in spatele performantei colosale a gruzinilor Calificarea Georgiei la EURO 2024, prima a gruzinilor la un turneu final, e surprizatoare la prima vedere, dar o simpla scanare a lotului scoate in evidenta progresul urias pe care georgienii l-au realizat in ultimii ani. Liderul incontestabil din nationala lui Willy Sagnol, Khvicha Kvaratskhelia, valoreaza aproape cat tot lotul Romaniei!EURO 2024 va avea parte de o veritabila premiera. ... ...continuare.

Hagi, surprins de camere pe Metropolitano » Alaturi de cine a urmarit golul lui Ianis

publicat 2024-03-26 23:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi, surprins de camere pe Metropolitano » Alaturi de cine a urmarit golul lui Ianis Columbia - Romania. Gica Hagi a fost pe Metropolitano pentru a urmari de aproape nationala lui Edi Iordanescu.Hagi nu a lipsit nici de la meciul impotriva Columbiei, dupa ce a fost pe Arena Nationala in amicalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.+1 FOTOGica Hagi, alaturi de sotie la Columbia - RomaniaGica Hagi a fost pe Metropolitano alaturi de Marilena, sotia lui. Iar operatorii care au transmis partida i-au surprins pe cei doi in loja. ... ...continuare.

ISIS ameninta Rusia: "Asteptati-va la un masacru. Foarte curand, cu voia lui Allah"

publicat 2024-03-26 23:30:04 (Antena3)
ISIS ameninta Rusia: Asteptati-va la un masacru. Foarte curand, cu voia lui Allah Statul Islamic jura sa se razbune pe Rusia, dupa ce suspectii atacului terorist de la mall-ul din Moscova, cu peste 130 de morti, au fost torturati inainte de a ajunge la Tribunal. ...continuare.

Accident in Pasajul Unirii din Bucuresti, produs de un motociclist. Doua persoane au fost ranite. Traficul este restrictionat

publicat 2024-03-26 23:30:03 (Antena3)
Accident in Pasajul Unirii din Bucuresti, produs de un motociclist. Doua persoane au fost ranite. Traficul este restrictionat Brigada Rutiera anunta ca traficul in Pasajul Unirii din Bucuresti este restrictionat dupa un accident produs de un motociclist. ...continuare.

Avertismentul medicilor: a crescut periculos de mult numarul cazurilor de TBC. Bola poate fi confundata cu o raceala lunga

publicat 2024-03-26 23:30:02 (Adevarul)
Avertismentul medicilor: a crescut periculos de mult numarul cazurilor de TBC. Bola poate fi confundata cu o raceala lunga Suntem pe primul loc in UE la numarul de cazuri de TBC, o afectiune contagioasa cu grad ridicat de mortalitate, atrag atentia medicii de la Institutul "Marius Nasta". Numai anul trecut au fost inregistrate 9.572 de cazuri, din care peste 400 in randul copiilor. Iar acestea sunt cifrele oficiale. ...continuare.

Candidatul la presedintie Kennedy Jr. o numeste pe avocata Nicole Shanahan drept vicepresedinte

publicat 2024-03-26 23:30:02 (Adevarul)
Candidatul la presedintie Kennedy Jr. o numeste pe avocata Nicole Shanahan drept vicepresedinte Politicianul intentioneaza sa participe la alegerile prezidentiale din SUA din 2024 drept candidat independent. ...continuare.

Formatia de blues-rock AXIS revine la Bucuresti cu un concert de exceptie, pentru promovarea albumului "Electric Peace"

publicat 2024-03-26 23:15:09 (ProTV)
Formatia de blues-rock AXIS revine la Bucuresti cu un concert de exceptie, pentru promovarea albumului Electric Peace Formatia de blues-rock AXIS - formata din Silviu, Dejan si Ranko - revine pe 30 martie 2024 la Bucuresti într-un concert de exceptie la The PUB Universitatii! ...continuare.

Israelul este acuzat de raportoarea ONU Francesca Albanese de comiterea a trei fapte de genocid in Fasia Gaza

publicat 2024-03-26 23:15:06 (Libertatea)
Israelul este acuzat de raportoarea ONU Francesca Albanese de comiterea a trei fapte de genocid in Fasia Gaza Intr-un raport privind situatia din Fasia Gaza, prezentat marti, la sediul Consiliului ONU al Drepturilor Omului, la Geneva, raportoarea speciala pentru teritoriile palestiniene, Francesca Albanese, a transmis ca „exista motive rezonabile sa credem ca pragul care indica fapte de genocid comise impotriva palestinielor in (Fasia) Gaza a fost atins”, relateaza AFP, citat de News.ro. „Natura […] ...continuare.

Livrarile de telefoane iPhone in China au scazut cu 33% in luna februarie

publicat 2024-03-26 23:15:06 (Jurnalul-National)
Livrarile de telefoane iPhone in China au scazut cu 33% in luna februarie Livrarile de telefoane iPhone in China au scazut cu 33% in luna februarie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, arata datele oficiale, ceea ce inseamna o continuare a tendintei de scadere a cererii pentru principalul produs al grupului american Apple pe cea mai importanta piata externa a sa, transmite Bloomberg. ...continuare.

Vila de lux a Printului Paul, de la Sinaia, vanduta de ANAF. Despre ce suma este vorba

publicat 2024-03-26 23:15:02 (Click)
Vila de lux a Printului Paul, de la Sinaia, vanduta de ANAF. Despre ce suma este vorba Dupa doua licitatii esuate, Fiscul a vandut vila pe care printul Paul Philippe al Romaniei o detinea la Sinaia. Vila a fost vanduta pentru 140.000 de euro, mult sub valoarea reala a constructiei, sustin expertii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.