EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce relatie speciala are Oana Mizil cu fiica sa! Cat de bine se completeaza si se ajuta amandoua

publicat 2024-01-24 12:45:12 (Click)
Ce relatie speciala are Oana Mizil cu fiica sa! Cat de bine se completeaza si se ajuta amandoua Oana Mizil (47 de ani) are pe cine se baza in viata dupa separarea oficiala de Marian Vanghelie, barbatul cu care s-a iubit mai bine de zece ani si cu care are o fetita impreuna, pe Maria. ...continuare.

Geoana: 'Doar prin curaj, ambitie, patriotism poti sa razbesti si poti sa duci proiectul national si Romania mai departe'

publicat 2024-01-24 12:45:11 (Bursa)
Geoana: 'Doar prin curaj, ambitie, patriotism poti sa razbesti si poti sa duci proiectul national si Romania mai departe' Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoana a transmis, miercuri, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, ca doar prin curaj, doar prin ambitie, doar prin patriotism poti sa razbesti si poti sa duci proiectul national si Romania mai departe. ...continuare.

IEA: 'Regenerabilele vor detrona carbunele in 2025 devenind principalul producator de electricitate'

publicat 2024-01-24 12:45:11 (Bursa)
IEA: 'Regenerabilele vor detrona carbunele in 2025 devenind principalul producator de electricitate' Energiile regenerabile vor deveni principala sursa de productie de electricitate la nivel mondial in 2025, depasind carbunele, a estimat miercuri Agentia Internationala a Energiei (IEA), informeaza AFP. ...continuare.

Zodiile protejate de divinitate pentru urmatorii cinci ani. Trei zodii care au cea mai puternica protectie din partea stramosilor

publicat 2024-01-24 12:45:10 (Antena-1)
Pentru urmatorii cinci ani, trei zodii au primit o binecuvantare speciala din partea stramosilor. Descopera care sunt cele trei zodii privilegiate, avand cea mai puternica protectie cosmica pentru a traversa cu incredere provocarile ce vor veni. ...continuare.

Horatiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid. E vazut drept "noul gardian al galaxiei"

publicat 2024-01-24 12:45:06 (Adevarul)
Horatiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid. E vazut drept noul gardian al galaxiei Portarul roman a trecut cu brio vizita medicala si a semnat astazi contractul. ...continuare.

Geoana: In aceste vremuri extrem de complicate, pe care le traim in prezent, lectia lui Alexandru Ioan Cuza trebuie sa ne ghideze

publicat 2024-01-24 12:45:05 (Adevarul)
Geoana: In aceste vremuri extrem de complicate, pe care le traim in prezent, lectia lui Alexandru Ioan Cuza trebuie sa ne ghideze Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a transmis, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, ca doar prin curaj, ambitie si patriotism "poti sa razbesti si poti sa duci proiectul national si Romania mai departe". ...continuare.

Orase plutitoare, chelneri roboti si piste de curse. Ce ascund cele mai mari vase de croaziera din lume FOTO VIDEO

publicat 2024-01-24 12:45:03 (Adevarul)
Orase plutitoare, chelneri roboti si piste de curse. Ce ascund cele mai mari vase de croaziera din lume FOTO VIDEO Sunteti in cautarea urmatoarei vacante cu familia? Fie ca va doriti sa incercati cele mai sofisticate retete culinare, fie ca va doriti o experienta inedita pentru cei mici, aceste parcuri tematice plutitoare s-ar putea sa va incante. ...continuare.

Ciuca bate cu pumnul in masa: Romania nu va ajunge pe mana demagogilor si populistilor

publicat 2024-01-24 12:30:21 (Ziarul-Financiar)
Ciuca bate cu pumnul in masa:  Romania nu va ajunge pe mana demagogilor si populistilor Autor: Gabriel Pecheanu Romania nu va ajunge pe mana demagogilor si populistilor pentru ca destinul Romaniei este sa fie parte din lumea libera, din lumea occidentala, din lumea celor puternici, spune presedintele PNL, Nicolae Ciuca, in discursul sustinut la Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. ...continuare.

Un bunic risca sa fie inchis intr-un penitenciar din Dubai pentru ca le-a cerut vecinilor sa dea muzica mai incet

publicat 2024-01-24 12:30:16 (ProTV)
Un bunic risca sa fie inchis intr-un penitenciar din Dubai pentru ca le-a cerut vecinilor sa dea muzica mai incet Un bunic risca sa fie închis într-un penitenciar din Dubai, dupa ce a fost acuzat de violare de domiciliu pentru ca le-a cerut vecinilor petrecareti sa dea muzica mai încet, deoarece el avea grija de nepoata sa, de doar câteva luni. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.