EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




4 cele mai iubite zodii in 2024. Iata semnele care vor rapi inimile celor din jur

publicat 2024-01-13 18:00:09 (Jurnalul-National)
4 cele mai iubite zodii in 2024. Iata semnele care vor rapi inimile celor din jur Te-ai intrebat vreodata ce zodii sunt destinate sa-ti fure inima in 2024? ...continuare.

Un fost ministru de Justitie, despre Legea Anastasia: "Am ajuns la o cifra alarmanta - 16 accidente mortale produse de soferi bauti, drogati sau fara permis"

publicat 2024-01-13 18:00:09 (Jurnalul-National)
Un fost ministru de Justitie, despre Legea Anastasia: "Am ajuns la o cifra alarmanta - 16 accidente mortale produse de soferi bauti, drogati sau fara permis" Fostul ministru de Justitie, Robert Cazanciuc, spune ca Legea Anastasia, care se aplica de 6 luni, pedepseste pe cei care iau viata semenilor intr-un gest de teribilism si fara nici cea mai mica urma de constiinta sau responsabilitate, aflati la volan, drogati, beti sau fara permis. ...continuare.

Peste 2.000 de zboruri au fost anulate in SUA din cauza furtunii

publicat 2024-01-13 18:00:09 (Jurnalul-National)
Peste 2.000 de zboruri au fost anulate in SUA din cauza furtunii Companiile aeriene din Statele Unite au anulat vineri peste 2.000 de zboruri, dupa ce o furtuna a intrerupt curentul electric si a afectat intreprinderi din 12 state, inainte de un posibil episod de inghet in weekend, scrie Reuters. ...continuare.

"Vor juca Rrahmani si nou-venitii cu FCU Craiova?" » Bergodi, raspuns la revenirea in tara: "Un lucru m-a surprins pozitiv"

publicat 2024-01-13 18:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Vor juca Rrahmani si nou-venitii cu FCU Craiova? » Bergodi, raspuns la revenirea in tara: Un lucru m-a surprins pozitiv Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a tras concluziile dupa cantonamentul de pregatire din Antalya si a oferit cateva indicii despre abordarea primului meci oficial pentru giulesteni, pe 19 ianuarie, cu FCU Craiova.Rapid a disputat 3 partide amicale in cantonamentul din Turcia. Giulestenii au inregistrat un egal si doua infrangeri, dar antrenorul Cristiano Bergodi este multumit de felul in care a decurs perioada de pregatire, cu ce a vazut la antrenamente. ... ...continuare.

Uluitor! Cercetatorii au descoperit o vasta retea de orase vechi de mii de ani care seamana perfect cu orasul New York. FOTO

publicat 2024-01-13 18:00:05 (Click)
Uluitor! Cercetatorii au descoperit o vasta retea de orase vechi de mii de ani care seamana perfect cu orasul New York. FOTO Cercetatorii au facut o descoperire semnificativa in padurea tropicala a Amazonului, unde au gasit o serie de orase dense si vechi, datand de acum 2.500 de ani. ...continuare.

O cunoscuta artista din Romania, supusa unor orori de neimaginat din partea sotului: "A inceput sa dea in mine cu fierul de calcat"

publicat 2024-01-13 18:00:05 (Click)
O cunoscuta artista din Romania, supusa unor orori de neimaginat din partea sotului: A inceput sa dea in mine cu fierul de calcat Este una dintre cele mai recunoscute si iubite voci romanesti, insa trecutul ei este umbros. A fost supusa unor batai crunte de catre cel de-al doilea sot si nu s-a sfiit sa vorbeasca deschis, cu cartile pe masa. Povestea Mirabelei Dauer, caci despre ea este vorba, pare desprinsa din filme. ...continuare.

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, noi acuzatii la adresa autoritatilor | Ipoteza sa despre cei care ar fi pus focul la pensiune

publicat 2024-01-13 18:00:03 (Antena3)
Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, noi acuzatii la adresa autoritatilor | Ipoteza sa despre cei care ar fi pus focul la pensiune Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, face noi acuzatii la adresa autoritatilor si o noua ipoteza despre cei pe care ii banuieste ca ar fi declansat incendiul la pensiune. ...continuare.

Scad bursele de merit in ianuarie 2024. Ce sume vor primi elevii cu note mari

publicat 2024-01-13 18:00:02 (Antena-1)
Scad bursele de merit in ianuarie 2024. Ce sume vor primi elevii cu note mari Bursa de merit pentru luna decembrie ar urma sa depaseasca suma de 330 de lei, pana la 343 de lei, cu o diferenta mai mica de 100 de lei fata de pragul minim impus de legislatie. De ce se intampla asta. ...continuare.

Capitan de marina rus gasit mort in apartamentul sau din Sankt Petersburg. Ar fi inghetat dupa intreruperea alimentarii cu energie electrica

publicat 2024-01-13 18:00:02 (Adevarul)
Capitan de marina rus gasit mort in apartamentul sau din Sankt Petersburg. Ar fi inghetat dupa intreruperea alimentarii cu energie electrica Capitanul de marina rus Vladislav Shevashkevich, in varsta de 60 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau din Sankt Petersburg pe 3 ianuarie, aparent in urma inghetului, conform Kiev Post, citat de blesk.cz. ...continuare.

Antrenorul din Superliga isi ameninta contracanditatele dupa cantonamentul din Antalya: "Vrem sa fim o certitudine! Ne dorim play-off-ul"

publicat 2024-01-13 17:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul din Superliga isi ameninta contracanditatele dupa cantonamentul din Antalya: Vrem sa fim o certitudine! Ne dorim play-off-ul Marius Maldarasanu (48 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a oferit concluziile sale dupa cantonamentul sustinut de sibieni in Antalya.Cantonamentul din Antalya s-a terminat pentru multe dintre echipele din Liga 1. Majoritatea dintre ele s-au intors astazi in tara, cu o saptamana inainte de startul Superligii. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.