EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reuters: Statele UE, divizate in privinta sprijinului pentru energia nucleara

publicat 2024-03-04 17:00:08 (Bursa)
Statele membre UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania, facand in schimb presiuni pentru prioritizarea surselor de energie regenerabila. ...continuare.

Data la care s-ar putea produce urmatorul cutremur devastator in Romania, similar cu cel din 1977

publicat 2024-03-04 17:00:04 (Antena3)
Data la care s-ar putea produce urmatorul cutremur devastator in Romania, similar cu cel din 1977 Data la care s-ar putea produce urmatorul cutremur mare in Romania. Primul cutremur puternic, in 1599, in timpul lui Mihai Viteazul, culmea, a avut loc in ziua de 4 martie. ...continuare.

Cele mai creditate sectoare la final de 2023. Constructiile, administratia publica si agricultura sunt sectoarele care au avut un avans al soldului de doua cifre, soldul finantarilor pentru constructii ajungand la un avans de 20%

publicat 2024-03-04 16:45:18 (Ziarul-Financiar)
Cele mai creditate sectoare la final de 2023. Constructiile, administratia publica si agricultura sunt sectoarele care au avut un avans al soldului de doua cifre, soldul finantarilor pentru constructii ajungand la un avans de 20% Constructiile, administratia publica si agricultura au fost sectoarele din 2023 care au inregistrat cele mai mari dinamici al soldului creditelor acordate de bancile locale, constructiile ajungand la o crestere a soldului de 20% la finalul lunii decembrie 2023, fata de luna decembrie a anului anterior, potrivit datelor publicate de BNR. ...continuare.

Cea mai scumpa masina din lume a fost livrata unui "miliardar misterios". Cum arata si cat costa | GALERIE FOTO

publicat 2024-03-04 16:45:15 (ProTV)
Cea mai scumpa masina din lume a fost livrata unui miliardar misterios. Cum arata si cat costa | GALERIE FOTO Un „miliardar misterios” tocmai a achizitionat cea mai scumpa masina din lume, o adevarata opera de arta pe patru roti. ...continuare.

Mai multi elevi ca anul trecut la simularea probei la Limba Romana a Bacalaureatului

publicat 2024-03-04 16:45:14 (Mediafax)
Mai multi elevi ca anul trecut la simularea probei la Limba Romana a Bacalaureatului Luni s-a desfasurat simularea probei scrise de Limba si literatura romana din cadrul examenului national de bacalaureat 2024. ...continuare.

Vedetele au descoperit tendintele primavara-vara  in cadrul Lynne Fashion Show primavara-vara 2024

publicat 2024-03-04 16:45:13 (Libertatea)
Vedetele au descoperit tendintele primavara-vara  in cadrul Lynne Fashion Show primavara-vara 2024 Celebritati din showbiz, din Social Media si televiziune s-au reunit pe 29 februarie, la Loft, pentru a admira colectia primavara-vara 2024 lansata de brand-ul international Lynne. Fashion Show-ul s-a remarcat prin cele 7 tematici  propuse de stilistii Lynne in acest sezon: jeans, leather & prints, masculine, night out, romance, love for red si safari, fiecare […] ...continuare.

Inteligenta artificiala ar putea trece testele umane in cinci ani, spune seful Nvidia

publicat 2024-03-04 16:45:13 (Libertatea)
Inteligenta artificiala ar putea trece testele umane in cinci ani, spune seful Nvidia Inteligenta artificiala ar putea gandi ca oamenii in doar cinci ani: directorul executiv al Nvidia, Jensen Huang, a declarat ca aceasta ar putea ajunge realitate in doar cinci ani, scrie Reuters. Huang, care conduce cel mai important producator mondial de cipuri de inteligenta artificiala, a raspuns la o intrebare adresata in cadrul unui forum economic […] ...continuare.

Dmitri Medvedev, un nou discurs belicos, in care a exclus negocierile de pace cu Zelenski: „Ucraina apartine cu siguranta Rusiei” | VIDEO

publicat 2024-03-04 16:45:13 (Libertatea)
Dmitri Medvedev, un nou discurs belicos, in care a exclus negocierile de pace cu Zelenski: „Ucraina apartine cu siguranta Rusiei” | VIDEO Dmitri Medvedev, vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei si unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Vladimir Putin, a declarat luni , 4 martie, ca Ucraina face parte din Rusia si a exclus discutiile de pace cu actuala conducere de la Kiev, informeaza Reuters. Intr-un discurs belicos tinut in sudul Rusiei, Medvedev a dat […] ...continuare.

Limba romana. Care este forma corecta de plural a cuvantului "coperta"

publicat 2024-03-04 16:45:11 (Jurnalul-National)
Limba romana. Care este forma corecta de plural a cuvantului "coperta" Limba romana nu este deloc usoara, astfel ca unele cuvinte ne dau batai de cap. ...continuare.

UNSAR: Doar una din cinci locuinte este asigurata in caz de dezastru

publicat 2024-03-04 16:45:09 (Income-Magazine)
UNSAR: Doar una din cinci locuinte este asigurata in caz de dezastru Doar una din cinci locuinte este asigurata in caz de dezastru, la nivel national, in conditiile in care aproape 70% din populatie locuieste in zone de hazard seismic moderat sau ridicat, potrivit datelor Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR). Comunicatul UNSAR a fost transmis luni, la 47 de ani de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.