EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Congresul PPE, care aduce 2.000 de politicieni europeni la Bucuresti, inseamna un business pentru hotelurile din Capitala, carora rata de ocupare le-a crescut considerabil odata cu acest eveniment

publicat 2024-03-07 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
Congresul PPE, care aduce 2.000 de politicieni europeni la Bucuresti, inseamna un business pentru hotelurile din Capitala, carora rata de ocupare le-a crescut considerabil odata cu acest eveniment Ursula von der Leyen isi va anunta azi, la Bucuresti, candidatura pentru un al doilea mandat in fruntea Comisiei Europene ...continuare.

ZF Economia verde. Familia Chiruta face in Vatra Dornei case eco-friendly din lemn si trimite peste 90% din productie la export. La Dorna EcoHouse vin multi romani din tari unde traditia caselor din lemn este mai mare. Altii isi doresc doar sa poata incalzi si raci casele cu costuri minime.

publicat 2024-03-07 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
ZF Economia verde. Familia Chiruta face in Vatra Dornei case eco-friendly din lemn si trimite peste 90% din productie la export. La Dorna EcoHouse vin multi romani din tari unde traditia caselor din lemn este mai mare. Altii isi doresc doar sa poata incalzi si raci casele cu costuri minime. Dorna EcoHouse, un busi­ness de familie din Vatra Dornei, judetul Suceava, tinteste sa ajunga in 2024 la 2 milioane de euro cifra de afaceri din productia de case prefabri­cate din lemn. Afacerea are mai bine de doua decenii de existenta si se bazeaza in cea mai mare parte pe comenzile primite din strai­natate. Treptat insa, preocuparea pentru mediu si pentru eficienta consumu­lui de energie incepe sa atraga si clientii din Romania intr-o masura mai mare. ...continuare.

Catalin Stroe, Ruris: Vizam o crestere de 50% a numarului angajatilor in 2024. Formam noi structuri in organizatie si recrutam masiv pentru pozitii precum cele din IT. Businessul Ruris a urcat usor la circa 45 mil. euro cifra de afaceri in 2023 si mizeaza pe o reluare puternica a cresterii in 2024

publicat 2024-03-07 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
Catalin Stroe, Ruris: Vizam o crestere de 50% a numarului angajatilor in 2024. Formam noi structuri in organizatie si recrutam masiv pentru pozitii precum cele din IT. Businessul Ruris a urcat usor la circa 45 mil. euro cifra de afaceri in 2023 si mizeaza pe o reluare puternica a cresterii in 2024 Catalin Stroe, proprietarul si CEO al Ruris Impex: Unul dintre obiectivele noastre pentru urmatorii ani este digitalizarea completa a organizatiei si construirea unei infrastructuri care sa faciliteze o crestere accelerata. ...continuare.

ZF Live. Proiectele celor trei spitale regionale, in linie dreapta. Seful Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate: Intr-o luna vom porni proiectele de spitale de 2 miliarde de euro la Iasi, Cluj si Craiova

publicat 2024-03-07 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Proiectele celor trei spitale regionale, in linie dreapta. Seful Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate: Intr-o luna vom porni proiectele de spitale de 2 miliarde de euro la Iasi, Cluj si Craiova Adrian Popa, presedintele ANDIS: Spitalul regional isi propune sa trateze toate cazurile acute. Valoarea cumulata pentru constructia celor trei spitale regionale din Iasi, Cluj-Napoca si Craiova este de aproape 2 miliarde de euro Sunt trei etape de constructie - excavarea terenurilor, constructia si dotarea cu aparatura medicala grea si dotarea cu restul aparaturii Primul pachet este definitivat, intr-o luna vom avea primele santiere, da asigurari seful Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea... ...continuare.

Nicolae Ciuca a cerut la congresul PPE aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dar si sprijin pentru fermierii romani

publicat 2024-03-07 00:15:21 (Puterea)
Nicolae Ciuca a cerut la congresul PPE aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dar si sprijin pentru fermierii romani Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, a avut miercuri o serie de intalniri bilaterale cu lideri europeni de anvergura si a vorbit in deschiderea Congresului Partidului Popular European, care se desfasoara pe 6 si 7 martie 2024 la Bucuresti. Liderul liberal Nicolae Ciuca s-a intalnit cu presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, cu care a discutat […]The post Nicolae Ciuca a cerut la congresul PPE aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dar si sprijin pentru... ...continuare.

Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu

publicat 2024-03-07 00:15:20 (Money.ro)
Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Real Madrid si Manchester City au obtinut calificarea in sferturile de finala UEFA Champions League si se alatura in faza urmatoare lui Bayern Munchen si PSG. Real Madrid a avut mari emotii in returul de pe Santiago […]Articolul Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu apare prima data in Money. ...continuare.

Acord in Spania: Guvernul condus de Pedro Sanchez si separatistii catalani s-au inteles pe legea amnistiei. Cine vor fi beneficiarii ei

publicat 2024-03-07 00:15:19 (Libertatea)
Acord in Spania: Guvernul condus de Pedro Sanchez si separatistii catalani s-au inteles pe legea amnistiei. Cine vor fi beneficiarii ei Partidul Socialist al premierului spaniol Pedro Sanchez si formatiunile separatiste catalane au ajuns miercuri, 6 martie, la un acord asupra textului legii de amnistie, care urmeaza sa fie votata in zilele urmatoare in Congresul Deputatilor, informeaza Agerpres preluand AFP. „Dupa zile de munca in comun, si tinand cont de directivele dreptului constitutional, european si international”, […] ...continuare.

De 8 Martie, un weekend pentru tine

publicat 2024-03-07 00:15:17 (Jurnalul-National)
De 8 Martie, un weekend pentru tine De 8 Martie, un weekend pentru tine ...continuare.

Americanii de la Plexus angajeaza 140 de persoane la Oradea. Ce joburi sunt disponibile

publicat 2024-03-07 00:15:17 (Jurnalul-National)
Americanii de la Plexus angajeaza 140 de persoane la Oradea. Ce joburi sunt disponibile Americanii de la Plexus cauta peste 140 de oameni pentru fabrica de componente electronice din Oradea, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Reforma primariilor, cu susul in jos: Unde trebuie sa angajam - angajam. Unde trebuie sa dam afara - nu dam

publicat 2024-03-07 00:15:13 (Jurnalul-National)
Reforma primariilor, cu susul in jos: Unde trebuie sa angajam - angajam. Unde trebuie sa dam afara - nu dam Intr-o perioada in care Guvernul sustine ca vrea reducerea aparatului bugetar, reforma administratie din teritoriu va insemna anul acesta aparitia a 390 de posturi noi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.