EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce valoare au tichetele culturale pentru angajati, in primul semestru din 2024

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Ce valoare au tichetele culturale pentru angajati, in primul semestru din 2024 Se stie ce valoare au tichetele culturale de care vor beneficia angajatii, in primul semestru din 2024. Salariatii pot sa primeasca lunar sau ocazional tichete culturale in suma de 210 lei/luna sau 430 lei/eveniment pentru primele sase luni, potrivit unui proiect publicat de Ministerul Finantelor. Suma se utilizeaza, incepand cu luna aprilie a semestrului I […]The post Ce valoare au tichetele culturale pentru angajati, in primul semestru din 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Celentano si Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Celentano si Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM Celentano si Firicel, cele doua personaje din serialul romanesc adorat de toata tara, Las Fierbinti, se gasesc in mijlocul unui razboi judiciar epic cu CREDIDAM. Iar batalia nu pare sa se apropie de final. De la scenele amuzante din satul fictiv pana la salile de judecata, drumul lor este presarat cu suspans si peripetii. Intr-un […]The post Celentano si Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Obezitatea: Mi se taie respiratia cand ma aplec

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Obezitatea: Mi se taie respiratia cand ma aplec Obezitatea este o maladie care se exprima prin cresterea exagerata a greutatii corporale (peste 25% fata de greutatea normala), cauzata de acumularea unei cantitati mari de grasime in tesutul subcutanat si in jurul viscerelor.Pe 4 martie 2024, a fost Ziua Mondiala a Obezitatii. Am vorbit cu un prieten supraponderal despre cum se descurca zilnic.The post Obezitatea: Mi se taie respiratia cand ma aplec appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Simona Halep, prima reactie dupa verdictul TAS: "Sunt si am fost o sportiva curata. Abia astept sa ma intorc in circuit"

publicat 2024-03-05 19:00:11 (ProTV)
Simona Halep, prima reactie dupa verdictul TAS: Sunt si am fost o sportiva curata. Abia astept sa ma intorc in circuit Simona Halep, 32 de ani, a primit, marti, o veste uriasa. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a redus suspendarea sportivei noastre de la 4 ani la 9 luni. Decizia este definitiva. ...continuare.

Barbat incatusat, bruscat si amendat de politisti din Bihor dupa ce a semnalat un transport suspect. Ancheta interna

publicat 2024-03-05 19:00:11 (ProTV)
Barbat incatusat, bruscat si amendat de politisti din Bihor dupa ce a semnalat un transport suspect. Ancheta interna Mai multi politisti din Bihor sunt cercetati disciplinar dupa ce un localnic i-a reclamat pentru purtare abuziva. Barbatul sustine ca a fost încatusat pe nedrept si dus la sectie, dupa ce sunase la 112 ca sa reclame un transport care i se paruse suspect. ...continuare.

Reactia presei internationale dupa ce TAS i-a micsorat pedeapsa Simonei Halep. Ce au scris marile publicatii

publicat 2024-03-05 19:00:11 (ProTV)
Reactia presei internationale dupa ce TAS i-a micsorat pedeapsa Simonei Halep. Ce au scris marile publicatii Presa internationala a scris, marti, despre faptul ca Simona Halep va putea reveni în competitii ca urmare a deciziei TAS de reducere a suspendarii fostului lider WTA. ...continuare.

CTP, prima reactie dupa decizia suspendarii pedepsei in cazul Simonei Halep. Ce despagubiri va primi sportiva

publicat 2024-03-05 19:00:11 (ProTV)
CTP, prima reactie dupa decizia suspendarii pedepsei in cazul Simonei Halep. Ce despagubiri va primi sportiva Dupa 17 luni de suferinta, Simona Halep se poate întoarce pe terenul de tenis. Tribunalul de arbitraj sportiv de la Lausanne a admis apelul ei si i-a redus drastic suspendarea pentru dopaj.   ...continuare.

UPDATE – Downdetector: Facebook si Instagram de la Meta nu functioneaza pentru sute de mii de persoane

publicat 2024-03-05 19:00:10 (Money.ro)
UPDATE – Downdetector: Facebook si Instagram de la Meta nu functioneaza pentru sute de mii de persoane Au existat peste 300.000 de raportari de intreruperi pentru Facebook, in timp ce pentru Instagram au existat peste 20.000 de raportari, potrivit site-ului, care urmareste intreruperile prin colationarea din mai multe surse, inclusiv de la utilizatori.Meta nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.Intreruperile au inceput in jurul orei 17:00, ora Romaniei."Suntem constienti ca oamenii au probleme in accesarea serviciilor noastre. Lucram la acest lucru acum", a... ...continuare.

Dowdetector – Facebook si Instagram de la Meta, cazute pentru zeci de mii de persoane

publicat 2024-03-05 19:00:10 (Money.ro)
Dowdetector – Facebook si Instagram de la Meta, cazute pentru zeci de mii de persoane Au existat peste 300.000 de rapoarte de intreruperi pentru Facebook, in timp ce pentru Instagram au existat peste 20.000 de rapoarte, potrivit site-ului, care urmareste intreruperile prin colationarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv de la utilizatori.Meta nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters. Articolul Dowdetector – Facebook si Instagram de la Meta, cazute pentru zeci de mii de persoane apare prima data in Money. ...continuare.

Bitcoin a atins un nivel fara precedent, de peste 69.000 de dolari, depasind recordul atins in urma cu doi ani

publicat 2024-03-05 19:00:10 (Money.ro)
Bitcoin a atins un nivel fara precedent, de peste 69.000 de dolari, depasind recordul atins in urma cu doi ani Interesul a fost alimentat de investitorii care au dat bani pe produse cripto tranzactionate la vedere in SUA si de perspectiva ca ratele dobanzilor la nivel mondial sa scada.Ascensiunea meteorica a Bitcoin, de aproape 160% incepand din octombrie, din care 44% numai in februarie, marcheaza un contrast puternic cu anul 2022, cand piata a fost afectata de o scadere criptografica de 18 luni, din cauza unei serii de falimente corporative de profil inalt si de scandaluri.Pe langa cererea venita... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.