EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Karl Nehammer nu a vorbit despre Schengen sau Romania in discursul de la Bucuresti

publicat 2024-03-07 13:30:07 (Jurnalul-National)
Karl Nehammer nu a vorbit despre Schengen sau Romania in discursul de la Bucuresti Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a vorbit, la Congresul PPE, despre migratie ilegala si despre necesitatea ca granitele externe sa fie aparate, insa nu a spus nimic despre intrarea Romaniei in Spatiul Schengen. ...continuare.

Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: "Ne gandim la salvarea directa de la retrogradare"

publicat 2024-03-07 13:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: Ne gandim la salvarea directa de la retrogradare Dennis Politic (24 de ani), mijlocasul lui Dinamo, revine in echipa dupa accidentarea suferita cu Otelul Galati si a prefatat duelul dintre "caini" si UTA Arad, din etapa #30 a Superligii, care va avea loc vineri, 8 martie, de la 20:00.Politic este golgheterul alb-rosilor, cu 6 reusite in Superliga, la egalitate cu Goncalo Gregorio (28 de ani), atacantul portughez. ... ...continuare.

Anunt socant! Benzen, o substanta cancerigena, descoperit in produsele impotriva acneei. Valisure: "Este in niveluri inacceptabil de ridicate"

publicat 2024-03-07 13:30:03 (Click)
Anunt socant! Benzen, o substanta cancerigena, descoperit in produsele impotriva acneei. Valisure: Este in niveluri inacceptabil de ridicate Laboratorul american independent Valisure a dezvaluit miercuri rezultate alarmante, aratand ca niveluri ridicate de benzen, o substanta chimica cancerigena, au fost detectate in unele tratamente pentru acnee ale unor marci cunoscute. ...continuare.

Un nou scandal in Primaria Sectorului 1: Clotilde Armand anunta ca institutia se inchide pentru ca nu mai sunt bani

publicat 2024-03-07 13:30:02 (Adevarul)
Un nou scandal in Primaria Sectorului 1: Clotilde Armand anunta ca institutia se inchide pentru ca nu mai sunt bani Primaria Sectorului 1 este in centrul unui nou scandal, dupa ce Clotilde Armand a anuntat inchiderea institutiei din lipsa fondurilor necesare pentru functionare. In replica, liderii filialelor PSD si PNL acuza ca primarul de sector provoaca scandal din motive electorale. ...continuare.

Rezervele valutare ale Chinei au crescut in februarie: valoarea lor a ajuns la peste 3 miliarde de dolari

publicat 2024-03-07 13:30:02 (Adevarul)
Rezervele valutare ale Chinei au crescut in februarie: valoarea lor a ajuns la peste 3 miliarde de dolari Rezervele valutare ale Chinei au crescut in mod surprinzator in luna februarie, arata datele oficiale publicate joi chiar daca dolarul american s-a apreciat in raport cu alte valute importante. ...continuare.

Unelte de piatra descoperite in Ucraina aduc noi dovezi despre prezenta oamenilor in Europa, acum 1,4 milioane de ani

publicat 2024-03-07 13:30:02 (Adevarul)
Unelte de piatra descoperite in Ucraina aduc noi dovezi despre prezenta oamenilor in Europa, acum 1,4 milioane de ani O metoda de datare bazata pe radiatie cosmica a stabilit ca unelte din piatra descoperite in regiunea Transcarpatia (Ucraina) sunt ca cea mai veche dovada a prezentei omului in Europa - acum 1,4 milioane de ani. ...continuare.

Importanta unui plan personalizat de recuperare dupa operatia de protezare a soldului

publicat 2024-03-07 13:15:17 (Libertatea)
Importanta unui plan personalizat de recuperare dupa operatia de protezare a soldului Operatia de protezare a soldului este o interventie ce poate imbunatati semnificativ calitatea vietii persoanelor care sufera de artrita severa sau alte afectiuni ale articulatiei soldului.[3] Asta nu inseamna ca vor putea reveni imediat la stilul de viata anterior operatiei ori ca isi vor putea relua imediat activitatile de zi cu zi. Aceste lucruri vor […] ...continuare.

Trecerea la un cuptor de patiserie mai mare, un semn clar al evolutiei business-ului

publicat 2024-03-07 13:15:16 (Libertatea)
Trecerea la un cuptor de patiserie mai mare, un semn clar al evolutiei business-ului In momentul in care intra intr-un business de tip patiserie, brutarie etc., orice antreprenor viseaza la momentul extinderii acestuia, atat din punctul de vedere al spatiului propriu-zis, cat si al cererii, parteneriatelor, profitului etc. Tocmai de aceea, in articolul de fata, va prezentam 3 modele de cuptor de patiserie similare, provenite de la acelasi brand […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.