EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Declaratia unica 2024 – cand se depune Formularul 212

publicat 2024-03-18 09:00:14 (Libertatea)
Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice are o data limita de depunere. Vezi cine depune declaratia unica, dar si cand se depune Formularul 212! Declaratia unica 2024 cu noile modificari in vigoare, dar si cand se depune formularul 212. Ce este si cine depune declaratia unica 2024 Declaratia […] ...continuare.

Cinci persoane, atacate si ranite de un urs, in timpul zilei, intr-un oras din Slovacia – VIDEO

publicat 2024-03-18 09:00:14 (Libertatea)
Cinci persoane, atacate si ranite de un urs, in timpul zilei, intr-un oras din Slovacia – VIDEO Cinci persoane, cu varste cuprinse intre 10 si 72 de ani, au fost ranite, dupa ce un urs a ajuns in orasul slovac Liptovsky Mikulas, relateaza News.ro Ursul a ajuns intr-o zona rezidentiala din orasul aflat intre Tatra Mare si Tatra Mica, pe malul raului Vah, fiind vazut in timp ce alearga pe strazi, printre […] ...continuare.

Victor Becali, concluzie amara dupa victoria FCSB-ului: "Fotbalul nostru nu mai este atat de interesant"

publicat 2024-03-18 09:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Victor Becali, concluzie amara dupa victoria FCSB-ului: Fotbalul nostru nu mai este atat de interesant Impresarul Victor Becali (62 de ani) a fost prezent la partida castigata de FCSB in fata lui Sepsi, scor 2-1, in prima etapa din play-off-ul Superligii.Varul patronului de la FCSB considera ca vicecampioana nu va avea probleme si va castiga campionatul. A mentionat faptul ca Florinel Coman ar putea pleca la vara, dar a tras si o concluzie trista pentru fotbalul romanesc: impresarii straini nu mai vin sa vada meciuri din Superliga din cauza nivelului scazut.VIDEO. ... ...continuare.

Noi analize gratuite pentru romani. Cine sunt beneficiarii

publicat 2024-03-18 09:00:07 (Click)
Noi analize gratuite pentru romani. Cine sunt beneficiarii In Romania, boala cronica de rinichi (BCR) afecteaza un numar semnificativ de oameni, dar, din pacate, simptomele sale sunt adesea subestimate si depistate abia in stadii avansate, atrag atentia specialistii medicali. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu: Romania va avea cea mai moderna fabrica de pulberi pentru armata din Europa, un proiect de 400 milioane euro dezvoltat impreuna cu Comisia Europeana

publicat 2024-03-18 08:45:36 (Ziarul-Financiar)
Premierul Marcel Ciolacu: Romania va avea cea mai moderna fabrica de pulberi pentru armata din Europa, un proiect de 400 milioane euro dezvoltat impreuna cu Comisia Europeana Autor: Roxana Rosu Romania va avea cea mai moderna fabrica de pulberi pentru armata din Europa, un proiect de 400 milioane euro dezvoltat impreuna cu Comisia Europeana, a declarat duminica seara, la Digi 24, premierul Marcel Ciolacu. ...continuare.

Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca

publicat 2024-03-18 08:45:29 (Puterea)
Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca Curtea de Conturi a primit in administrare un teren valoros al statului, situat pe malul lacului Floreasca si in vecinatatea celebrelor vile de protocol ale statului. Curtea de Conturi a Romaniei a demarat procedurile pentru constructia unui sediu central nou, care va gazdui si Camerele de Conturi Bucuresti si Ilfov. Institutia de control a primit […]The post Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, in fruntea sondajelor pentru Primaria Capitalei

publicat 2024-03-18 08:45:29 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, in fruntea sondajelor pentru Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Capitalei, i-a caracterizat pe toti contracandidatii sai. Cristian Popescu Piedone, care a anuntat oficial intrarea sa in cursa pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), a analizat recent cele mai noi sondaje de opinie privind intentia de vot a bucurestenilor in […]The post Cristian Popescu Piedone, in fruntea sondajelor pentru Primaria Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a castigat al cincilea mandat la Kremlin: "E bolnav de putere"

publicat 2024-03-18 08:45:28 (Puterea)
Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a castigat al cincilea mandat la Kremlin: E bolnav de putere Volodimir Zelenski a avut o reactie dura dupa ce Vladimir Putin si-a adjudecat cel de-al cincilea mandat in fruntea Kremlinului cu peste 87% dintre voturi. Presedintele urcrainean a declarat ca Putin vrea sa conduca pentru totdeauna si ca alegerile din Rusia au fost o imitatie ilegitima. Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a […]The post Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a castigat al cincilea mandat la Kremlin: "E bolnav de putere" appeared first... ...continuare.

Obiceiuri si traditii de Lasata Secului, in Maramures. Sute de localnici si turisti s-au adunat la "Jocul Satului"

publicat 2024-03-18 08:45:25 (ProTV)
Obiceiuri si traditii de Lasata Secului, in Maramures. Sute de localnici si turisti s-au adunat la Jocul Satului Sute de localnici si turisti s-au adunat duminica la Breb, în Maramures, la "Jocul Satului", un obicei pastrat din generatie în generatie, de Lasata Secului. Oamenii s-au prins în hore, au întins mese bogate si au petrecut alaturi de ceterasi. ...continuare.

O carte pe zi: "Indragostitii de la miezul noptii", de Mieko Kawakami

publicat 2024-03-18 08:45:19 (Mediafax)
O carte pe zi: Indragostitii de la miezul noptii, de Mieko Kawakami Am semnalat in urma cu cativa ani la aceasta rubrica o carte fenomen, care te duce in intimitatea unei femei, a tuturor femeilor, "Povesti de vara", a japonezei Mieko Kawakami. Una dintre cele mai bune carti aparute in ultimii ani. A mai fost, apoi, a aceleiasi autoare, "Heaven", si ea semnalata in aceasta rubrica. Acum e al treilea titlu, care se apropie ca intensitate, trairi, scriere, de "Povesti de vara". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.