EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Anda Adam a reactionat, dupa ce Loredana Chivu, actuala iubita a fostului ei sot, a cunoscut-o pe fiica lor: "Nu amestecam lucrurile"

publicat 2024-03-08 16:30:10 (Libertatea)
Anda Adam a reactionat, dupa ce Loredana Chivu, actuala iubita a fostului ei sot, a cunoscut-o pe fiica lor: Nu amestecam lucrurile Anda Adam a avut prima reactie dupa ce Loredana Chivu, iubita fostului ei sot, a cunoscut-o pe fiica lor. Artista a divortat de Sorin Nicolescu in urma cu 3 ani. In 2021, Anda Adam si Sorin Nicolescu si-au spus adio dupa 6 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fetita, pe nume Evelin, pe […] ...continuare.

Focarele pentru seminee: tipuri si avantajele acestora

publicat 2024-03-08 16:30:10 (Libertatea)
Focarele pentru seminee: tipuri si avantajele acestora Focarul pentru semineu reprezinta partea interioara a acestuia, locul in care se produce arderea combustibilului. Acesta este elementul central al semineului, conceput pentru a gazdui focul, asigurand in acelasi timp siguranta si eficienta arderii. La modul general, focarele pentru seminee pot fi construite din diverse materiale, cum ar fi caramida refractara, otelul sau fonta, fiecare […] ...continuare.

Barbatul batut de politistii care l-au confundat cu ucigasul lui Adrian Kreiner a facut plangere penala

publicat 2024-03-08 16:30:10 (Libertatea)
Barbatul batut de politistii care l-au confundat cu ucigasul lui Adrian Kreiner a facut plangere penala Laurentiu Lacatusu, barbatul confundat in noiembrie 2023 cu unul dintre suspectii crimei de la Sibiu, incatusat si batut de politisti, a facut plangere penala la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara, au relatat vineri, 8 martie, Gandul si Antena 3. Pe 16 noiembrie 2023, Laurentiu Lacatusu, un muncitor in constructii in varsta de […] ...continuare.

Explozie in balconul unui bloc din Saveni, judetul Botosani: doua persoane ranite

publicat 2024-03-08 16:30:10 (Jurnalul-National)
Explozie in balconul unui bloc din Saveni, judetul Botosani: doua persoane ranite Doua persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii care a avut loc in balconul unui bloc din Saveni, judetul Botosani. Deflagratia a fost urmata de incendiu. ...continuare.

Metode simple pentru eliminarea petelor de pe hainele albe

publicat 2024-03-08 16:30:10 (Jurnalul-National)
Metode simple pentru eliminarea petelor de pe hainele albe Petele de pe haine, mai ales de pe cele de culoare alba, ne provoaca adesea frustrari. ...continuare.

Relatiile diplomatice dintre Romania, Franta si Germania, aniversate de Custodele Coroanei la Peles

publicat 2024-03-08 16:30:09 (Jurnalul-National)
Relatiile diplomatice dintre Romania, Franta si Germania, aniversate de Custodele Coroanei la Peles Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei romane va gazdui, la Castelul Peles, un eveniment dedicat aniversarii relatiilor diplomatice intre Romania si Franta si intre Romania si Germania. ...continuare.

Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games, ignorand astfel Actul Pietelor Digitale

publicat 2024-03-08 16:30:05 (Go4IT)
Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games, ignorand astfel Actul Pietelor Digitale Apple a decis sa inchida contul dezvoltatorului Epic Games. Astfel, magazinul dezvoltatorului nu va putea fi folosit pe dispozitivele cu iOS, iar revenirea jocului Fortnite nu va fi posibila. In ciuda noilor reglementari impuse de […]Articolul Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games, ignorand astfel Actul Pietelor Digitale apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Horoscop sambata, 9 martie. Varsatorii sunt pregatiti sa treaca la urmatorul nivel, iar nativii zodiei Pesti pot obtine avansarea la care viseaza

publicat 2024-03-08 16:30:03 (Click)
Horoscop sambata, 9 martie. Varsatorii sunt pregatiti sa treaca la urmatorul nivel, iar nativii zodiei Pesti pot obtine avansarea la care viseaza Horoscop sambata, 9 martie. Descopera ce iti rezerva astrele in prima zi din acest weekend. Lorina, astrologul Click, a realizat predictiile complete pentru cele 12 zodii. ...continuare.

Hidroelectrica a finalizat lucrarile la hidroagregatul nr. 1 de la hidrocentrala Costisa

publicat 2024-03-08 16:30:02 (Bursa)
Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie din Romania, anunta receptia la terminarea unor lucrari la hidroagregatul nr. 1 de la hidrocentrala Costisa. Valoarea negociata a acestei lucrari este de 6 milioane de lei. ...continuare.

Un roman a fost arestat la Madrid dupa ce a ranit doi politisti, intr-o cursa nebuna pe strazi

publicat 2024-03-08 16:30:02 (Adevarul)
Un roman a fost arestat la Madrid dupa ce a ranit doi politisti, intr-o cursa nebuna pe strazi Un roman a fost arestat de politistii spanioli, dupa o cursa ca in filme cu masina pe strazile din Madrid, sfarsita cu ranirea a doi agenti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.