EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




5 solutii eficiente pentru a te bucura de o canapea curata. Afla cum sa cureti si sa ingrijesti canapelele din material textil

publicat 2024-03-11 12:00:06 (Jurnalul-National)
5 solutii eficiente pentru a te bucura de o canapea curata. Afla cum sa cureti si sa ingrijesti canapelele din material textil Canapeaua este una dintre cele mai importante piese de mobilier din casa, fiind utilizata des pentru relaxare. Din pacate, materialul textil din care sunt fabricate majoritatea canapelelor este vulnerabil, putandu-se murdari sau pata foarte usor cu diferite lichide. In plus, o canapea din material textil poate acumula praf si acarieni. ...continuare.

Reactia lui Razvan Lucescu dupa ce a pierdut primul loc in Grecia: "Nimeni n-a avut programul nostru! Ne-a secatuit de puteri"

publicat 2024-03-11 12:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Razvan Lucescu dupa ce a pierdut primul loc in Grecia: Nimeni n-a avut programul nostru! Ne-a secatuit de puteri Razvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, s-a plans dupa esecul din derbyul cu Aris (0-1), de pe teren propriu: "Ne-a lipsit energia si norocul. Jucatorii mei, in special cei tineri, si-au pierdut increderea. N-am avut aceeasi vointa si intensitate a jocului ca sa fim primii la minge. Adversarii ne-au pedepsit la singura lor ocazie". ... ...continuare.

Ce cantitate de aur se afla la Rosia Montana. Argintul este de 5 ori mai mult. In anii 1900 productia a fost fabuloasa

publicat 2024-03-11 12:00:03 (Click)
Ce cantitate de aur se afla la Rosia Montana. Argintul este de 5 ori mai mult. In anii 1900 productia a fost fabuloasa Aurul de la Rosia Montana a fost centrul disputelor dintre corporatistii straini si ecologistii autohtoni, timp de decenii, fiecare incercand sa "doboare" argumentele celuilalt. ...continuare.

Oportunitatile pietei imobiliare - apartamente de vanzare care merita atentia cumparatorilor

publicat 2024-03-11 12:00:02 (Antena3)
Oportunitatile pietei imobiliare - apartamente de vanzare care merita atentia cumparatorilor Cand vine vorba de apartamente de vanzare, piata imobiliara poate veni cu numeroase provocari. Investitorii si persoanele fizice cauta in mod constant cel mai bun raport calitate-pret, facilitati si localizari optime. ...continuare.

Cod portocaliu de ploi si inundatii! Atentionare de calatorie MAE, pentru romanii care sunt sau merg in Franta

publicat 2024-03-11 12:00:02 (Antena3)
Cod portocaliu de ploi si inundatii! Atentionare de calatorie MAE, pentru romanii care sunt sau merg in Franta Romanii care se afla sau calatoresc in Franta sunt atentionati ca este cod portocaliu de ploi si inundatii, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE). ...continuare.

Logh Industrial Furniture vine cu o oferta speciala: Stoc variat de rafturi second hand, disponibil acum pentru doritori

publicat 2024-03-11 12:00:02 (Antena3)
Logh Industrial Furniture vine cu o oferta speciala: Stoc variat de rafturi second hand, disponibil acum pentru doritori Logh Industrial Furniture va prezinta o oportunitate unica: un stoc variat de rafturi second-hand, disponibil acum pentru toti cei care cauta solutii de depozitare eficiente, economice si sustenabile. ...continuare.

Programul Rabla: Cand se lanseaza inscrierile si la ce nivel au ajuns primele pentru masini electrice

publicat 2024-03-11 12:00:02 (Adevarul)
Programul Rabla: Cand se lanseaza inscrierile si la ce nivel au ajuns primele pentru masini electrice Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Laurentiu Neculaescu, a anuntat luni cand vor incepe inscrierile pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus. ...continuare.

Dascalul injunghiat intr-o biserica din Buzau, transferat la un spital din Bucuresti VIDEO

publicat 2024-03-11 12:00:02 (Adevarul)
Dascalul injunghiat intr-o biserica din Buzau, transferat la un spital din Bucuresti VIDEO Dascalul atacat duminica dimineata cu un cutit, intr-o biserica din Puiesti, judetul Buzau, a fost transferat la un spital din Capitala. A suferit o rana adanca de circa opt centimetri, in zona toracelui ...continuare.

Detaliul remarcat dupa victoria lui Halep de la TAS: o singura jucatoare din circuitul WTA a felicitat-o

publicat 2024-03-11 12:00:02 (Adevarul)
Detaliul remarcat dupa victoria lui Halep de la TAS: o singura jucatoare din circuitul WTA a felicitat-o Englezii cred ca Simona va fi primita glacial la revenirea pe teren. ...continuare.

CTP, principalul dezvoltator de spatii logistice si industriale din piata locala, il recruteaza in pozitia de Business Development Director pe Andrei Brinzea, ex-Partner Industrial Agency la Cushman & Wakefield Echinox

publicat 2024-03-11 11:45:25 (Ziarul-Financiar)
CTP, principalul dezvoltator de spatii logistice si industriale din piata locala, il recruteaza in pozitia de Business Development Director pe Andrei Brinzea, ex-Partner Industrial Agency la Cushman & Wakefield Echinox Autor: Cristina Bellu CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar si administrator de spatii industriale si logistice listat din Europa dupa suprafata inchiriabila (GLA), anunta numirea lui Andrei Brinzea in functia de Business Development Director, pozitie din care va coordona echipa de business development din Romania. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.