EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Formatul Milion Dollar Island, achizitionat de Kanal D. 50 de concurenti si o miza de 1.000.000 de lei

publicat 2024-01-23 16:15:14 (Libertatea)
Formatul Milion Dollar Island, achizitionat de Kanal D. 50 de concurenti si o miza de 1.000.000 de lei Cel mai intens show de aventura si cel mai mare experiment social din istoria televiziunii va uimi publicul din Romania - “Insula de 1 milion”! Kanal D a achizitionat “Million Dollar Island”, un format revolutionar, care a rescris modalitatea de a face reality si poarta semnatura Talpa Studios si a fondatorului sau, John de Mol. […] ...continuare.

Guvernul trebuie sa imprumute 36 md. euro pentru ca administratia si statul sa poata supravietui

publicat 2024-01-23 16:15:13 (Jurnalul-National)
Guvernul trebuie sa imprumute 36 md. euro pentru ca administratia si statul sa poata supravietui Necesarul de finantare al Romaniei, care include atat deficitul bugetar, cat si refinantarea datoriilor vechi ajunse la scadenta, va fi de 180 mld. lei in 2024, adica 36 mld. euro, noteaza Ziarul Financiar. ...continuare.

Ioan Mang, la conferinta Income Magazine: Biomasa poate fi considerata ca energie fara emisie de carbon, chiar si energie verde

publicat 2024-01-23 16:15:13 (Jurnalul-National)
Ioan Mang, la conferinta Income Magazine: Biomasa poate fi considerata ca energie fara emisie de carbon, chiar si energie verde In cadrul conferintei "Solutii pentru Romania: Energia" organizata de Income Magazine, Ioan Mang, vicepresedintele Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor, a evidentiat necesitatea orientarii catre biomasa in strategia energetica a tarii. Mang a subliniat ca, in plus fata de investitiile in instalatii fotovoltaice si eoliene, Romania ar trebui sa acorde o atentie sporita dezvoltarii surselor de energie din biomasa. ...continuare.

Hotul din pendula si Ceapa - spectacole marca Teatrul Stela Popescu, revin la Teatrul Nottara

publicat 2024-01-23 16:15:13 (Jurnalul-National)
Hotul din pendula si Ceapa - spectacole marca Teatrul Stela Popescu, revin la Teatrul Nottara Pe 24 si 31 ianuarie, doua spumoase comedii din repertoriul Teatrului Stela Popescu revin la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu. ...continuare.

Meta va permite deconectarea conturilor Instagram de Facebook pentru europeni

publicat 2024-01-23 16:15:13 (Income-Magazine)
Meta va permite deconectarea conturilor Instagram de Facebook pentru europeni Meta le va oferi europenilor posibilitatea deconectarii conturilor de Facebook si Instagram, precum si a unora dintre serviciile Facebook, inainte de intrarea in vigoare a noii legislatii DMA. Utilizatorii din cadrul Uniunii Europene vor avea posibilitatea sa dezactiveze conexiunea dintre conturile de Instagram si Facebook, daca doresc acest lucru, anunta Meta. Noua optiune face parte […] ...continuare.

Si-au facut calculele in play-off: "Titlul e gata! Rapid termina pe 4-5. Cu noi tine doar Hagi"

publicat 2024-01-23 16:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Si-au facut calculele in play-off: Titlul e gata! Rapid termina pe 4-5. Cu noi tine doar Hagi Gigi Becali, patronul FCSB, a facut calculele pentru play-off, fiind sigur ca echipa lui nu poate ratat titlul.Omul de afaceri e sigur ca FCSB e favorita la castigarea campionatului si spune ca vrea un avans de 16 puncte la finalul sezonului regulat, pentru a nu avea emotii in play-off. Si a spus si cum vede configuratia play-off-ului.VIDEO Gigi Becali a facut calcule pentru play-off: "Poate doar Hagi tine cu noi" "In play-off, nimeni nu e cu noi. ... ...continuare.

Echipa etapei 22 din Superliga » Noul jucator de la Rapid, inclus

publicat 2024-01-23 16:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Echipa etapei 22 din Superliga » Noul jucator de la Rapid, inclus Superliga a revenit cu prima etapa din 2024, o etapa in care s-au marcat 27 de goluri, iar Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat echipa etapei cu numarul 22.Sepsi a reusit scorul campionatului, 6-0 impotriva lui Poli Iasi, Rapid a revenit de la 1-3 cu FCU Craiova si a castigat, U Cluj a fost condusa cu 1-0 de Hermannstadt, dar a intors soarta partidei, iar Dinamo a inceput cu un esec, 0-1 pe terenul lui Petrolul. ... ...continuare.

S-a anuntat verdictul in cazul de rasism "Mike Maignan". Ce sanctiune s-a decis impotriva lui Udinese!

publicat 2024-01-23 16:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
S-a anuntat verdictul in cazul de rasism Mike Maignan. Ce sanctiune s-a decis impotriva lui Udinese! Udinese a scapat cu pedeapsa minima prevazuta in regulament si va trebui sa inchida portile Dacia Arena pentru un meci. Decizia de a disputa un joc fara spectatori a venit dupa ce portarul Mike Maignan a fost insultat rasist de mai multi fani friulani la partida de sambata, intrerupta cinci minute si castigata de AC Milan cu 3-2. ... ...continuare.

Fostul fundas al celor de la FCSB a gasit solutia pentru ca Octavian Popescu sa isi revina: "Despre asta e vorba!"

publicat 2024-01-23 16:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul fundas al celor de la FCSB a gasit solutia pentru ca Octavian Popescu sa isi revina: Despre asta e vorba! Nana Falemi (49 de ani), fostul fundas central al liderului FCSB, a comentat situatia prin care trece Octavian Popescu (21 de ani) si a propus o solutie pentru ca tanarul jucator sa isi revina in forma.Octavian Popescu a facut un nou meci slab la FCSB, in succesul cu scorul de 4-0 impotriva locului 13 din Liga 1, UTA. GSP i-a acordat cea mai mica nota, 4, dintre elevii lui Elias Charalambous. ... ...continuare.

Cine este vedeta care primeste milioane de euro de fiecare data cand sotul ei o inseala: "Era un adevarat haos"

publicat 2024-01-23 16:15:04 (Click)
Cine este vedeta care primeste milioane de euro de fiecare data cand sotul ei o inseala: Era un adevarat haos Wanda Nara, in varsta de 37 de ani, si sotul ei, fotbalistul Mauro Icardi, de 30 de ani, se apropie de marcarea a 10 ani de casnicie in vara anului 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.