EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum a ajuns Sosoaca sa fie promovata de propagandistii lui Putin ANALIZA

publicat 2024-03-08 07:00:04 (Adevarul)
Cum a ajuns Sosoaca sa fie promovata de propagandistii lui Putin ANALIZA Pozitionarile anti-Occident si anti-Ucraina ale Dianei Sosoaca au ajuns sa fie promovate si de oamenii Kremlinului, cum e cazul lui Dmitri Rogozin, fost vicepremier. Potrivit specialistilor, actiunile senatoarei confirma faptul ca sustine agenda Moscovei in Romania. ...continuare.

Presedintele Federatiei Italiene de Fotbal este suspectat de spalare de bani

publicat 2024-03-08 06:45:17 (Bursa)
Presedintele Federatiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, este suspectat de spalare de bani, potrivit cotidianului italian Gazzetta Dello Sport. Gravina s-a prezentat joi in fata parchetului de la Roma pentru a incerca sa se apere. ...continuare.

Decoruri uluitoare din macrameuri si mileurile bunicii. In mainile Danielei, vechiul prinde o noua viata FOTO

publicat 2024-03-08 06:45:04 (Adevarul)
Decoruri uluitoare din macrameuri si mileurile bunicii. In mainile Danielei, vechiul prinde o noua viata FOTO O romanca isi traieste visul de a locui la tara si de a da viata pasiunii sale. Din obiecte vechi, de pe vremea bunicilor, ce intra pe mainile ei, ies minuni artizanale, decorative sau vestimentare, care starnesc admiratia. ...continuare.

Se trage linia de demarcatie a Ligii 1. Azi aflam ultimele doua echipe de play-off

publicat 2024-03-08 06:30:15 (Jurnalul-National)
Se trage linia de demarcatie a Ligii 1. Azi aflam ultimele doua echipe de play-off In acest weekend se separa apele in campionat intre play-off si play-out. Principala miza a ramas ocuparea ultimelor doua locuri disponibile din play-off. ...continuare.

Pasaportul simplu electronic va putea fi primit prin curier rapid la orice adresa

publicat 2024-03-08 06:30:03 (Adevarul)
Pasaportul simplu electronic va putea fi primit prin curier rapid la orice adresa Cei care isi fac sau isi schimba pasaportul simplu electronic il vor putea primi acasa sau la orice adresa o indica daca un proiect de hotarare aflat in dezbatere publica la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va fi aprobat. ...continuare.

Advertorial: Descopera Spiritul Sportiv Romanesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive care se va deschide in Baneasa Shopping City, pe 9 martie

publicat 2024-03-08 06:15:23 (Mediafax)
Advertorial: Descopera Spiritul Sportiv Romanesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive care se va deschide in Baneasa Shopping City, pe 9 martie Magazinul de echipamente sportive BITOLIA SPORT se va deschide publicului in Baneasa Shopping City, Galeria Feeria. Lansarea oficiala a magazinului va avea loc in centrul comercial din Baneasa, pe 9 martie incepand cu ora 12.00. BITOLIA SPORT a pornit din pasiunea pentru sport si cu obiectivul de a le oferi atat sportivilor, cat si pasionatilor de sport o gama variata de imbracaminte si accesorii premium, fabricate in Romania. BITOLIA SPORT, singurul producator autorizat de ACS FC Dinamo... ...continuare.

Peru, curcubeul in vesminte

publicat 2024-03-08 06:15:15 (Jurnalul-National)
Peru, curcubeul in vesminte Dragii mei cu Jurnalul sub brat, va multumesc pentru mesajele primite. Din nou, multe. Ma bucur ca plimbarea mea prin Peru v-a starnit interesul in asa mare masura incat ma simt nevoit sa continui cu impresiile mele despre tara asta unde, iata, am calcat acum pentru prima oara in viata. ...continuare.

Mesaje pentru mama. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de 8 martie

publicat 2024-03-08 06:15:03 (Antena3)
Mesaje pentru mama. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de 8 martie 8 martie, mesaje pentru mama. Ziua Mamei este un prilej de a onora mamele din toata lumea cu cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari. ...continuare.

Inchisoare pentru o relatie la distanta. Amorezul a turbat cand iubita i-a refuzat ceva

publicat 2024-03-08 06:15:03 (Adevarul)
Inchisoare pentru o relatie la distanta. Amorezul a turbat cand iubita i-a refuzat ceva Saturat de relatia online pe care o avea cu o fata, un tanar i-a cerut sa se vada si fata in fata. Ea a refuzat, iar el a inceput sa o santajeze pe retelele de socializare cu publicarea unor filmari compromitatoare. ...continuare.

SUA nu au mai avut niciodata un potential candidat la Casa Alba precum Donald Trump

publicat 2024-03-08 06:00:02 (Adevarul)
SUA nu au mai avut niciodata un potential candidat la Casa Alba precum Donald Trump Donald Trump a instiintat deja America - al doilea mandat al sau, daca l-ar castiga, va fi mai turbulent decat primul, relateaza CNN. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.