EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine e Iustin Cazacu, sahistul de 9 ani de la "Romanii au talent" 2024. A primit Golden Buzz de la Dragos Bucur: "Mintea ta e un fenomen"

publicat 2024-03-09 00:45:08 (Libertatea)
Cine e Iustin Cazacu, sahistul de 9 ani de la Romanii au talent 2024. A primit Golden Buzz de la Dragos Bucur: Mintea ta e un fenomen Iustin Cazacu a jucat sah pe scena de la „Romanii au talent” 2024. A impresionat publicul si juratii cu talentul sau, iar juratul Dragos Bucur i-a oferit Golden Buzz si l-a trimis chiar in semifinala show-ului de la Pro TV. In varsta de 9 ani, Iustin Cazacu inceput sa joace sah alaturi de sora sa, […] ...continuare.

Guvernul transmite ca Romania a castigat in dosarul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 00:45:01 (Adevarul)
Guvernul transmite ca Romania a castigat in dosarul Rosia Montana Guvernul a transmis ca Romania a obtinut castig de cauza in dosarul Rosia Montana judecat la Curtea de arbitraj international de la Washington (ICSID) contra companiei Gabriel Resources ...continuare.

Ministrul Marcel Bolos, dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana: Va asigur ca Romania doreste publicarea integrala a hotararii

publicat 2024-03-09 00:30:12 (Libertatea)
Ministrul Marcel Bolos, dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana: Va asigur ca Romania doreste publicarea integrala a hotararii Ministrul de Finante, Marcel Bolos, a reactionat vineri noapte dupa ce Romania a castigat procesul privind Rosia Montana, de la Tribunalul de Arbitraj din Washington, afirmand ca Executivul de la Bucuresti nu poate publica motivele care fundamenteaza solutia pronuntata decat dupa 20 de zile, dar a precizat ca tara noastra „doreste publicarea integrala a hotararii […] ...continuare.

Operatie in premiera la Spitalul Militar

publicat 2024-03-09 00:30:12 (Jurnalul-National)
Operatie in premiera la Spitalul Militar O echipa de chirurgi a realizat vineri prima operatie ghidata ICG la Spitalul Clinic Militar de Urgenta din Sibiu, a anuntat unitatea spitaliceasca pe Facebook. ...continuare.

Oliver Bearman, trecere brusca de la F2 la recordul de debutant Ferrari F1

publicat 2024-03-09 00:30:12 (Jurnalul-National)
Oliver Bearman, trecere brusca de la F2 la recordul de debutant Ferrari F1 Pilotul Oliver Bearman a inceput ziua de vineri cu gandul la startul in Formula 2 si a incheiat-o ca cel mai nou pilot de Formula 1 si cel mai tanar debutant al Ferrari. Debutantul a devenit si cel mai tanar pilot britanic, depasindu-l pe Lando Norris de la McLaren. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.